Sista helgen på en månad...

...som jag jobbar!!!!! Sen har jag å lilla russin semester! hahaha!!!
jag ska fiska å sola och åka till stockholm, en och annan hemlig grej ska vi göra också!! ;)

Fy vad jag hoppas Angelica kommer in på jobbet snart, det är såååå långtråkigt att stå här själv faktiskt! Lite folk är det också trots att det är löning idag.

Jag måste in på birsta city och köpa nytt smink idag också eftersom ALLT försvann på festen i lördags... buuuhuu.
så nu står jag här likblek och jäklig!!! :)

Nu är jag klar med dop-uppdraget och dem blev jätte nöjda, det känns så bra!!! Igenom dem har jag också fått ett till uppdragf, jag ska fota en liten pojken innan han fyller 1år!! ska bli roligt det!! Måste komma på några bra idéer bara!!

nu ska jag jobab vidare

Jobbar dag......

Det verkar bara vara när jag jobbar som jag bloggar haha!! ;)

ja nu har det hänt mycket, jag har fixat en egen liten hemsida där jag visar mina fotografier (www.xantippa.fotosidan.se) och då fick jag ett uppdrag där jag skulle fotografera på ett par bekantas dop, så just nu sitter jag hela dagarna å fixar med deras bilder! :) JÄTTE KUUUL!!!

Vi håller ju på och ska flytta också, johan har semester i Juni så då ska vi bo i hans föräldrars sommartorp vid högakusten, stört mysigt det! :) Vi kanske far på någon semstertripp också!! :)

Just ja kanske ska säga att jag har hunnit förlova mig också!! :D:D:D:D den 4/5 på hjärtats födelsedag, nog för att de första 24 timmarna av förlovningen var katastrofala, ALLT gick fel haha johan tappa ut sin ring i vägen så den blev platt, sen när vi fick de NYA ringarna var dom alladeles försmå, när ringarna passade på våra fingrar for vi till den vackra plats där vi bestämmt att vi skulle växla ringarna, hahaha men SÅKLART stod det sjutton grävmaskiner å annat skit där pga ombyggnad, men det sket vi i så nu är vi lyckligt förlovade tillslut

RSS 2.0