Sömnlös

Nu har det varit så här igen... jag kan verkligen inte somna...! Är så sjukt trött när jag lägger mig men, jag kommer aldrig till ro... Fan va jobbigt det är.. Är astrött...

Brrrr

Det blev en kort en! Trodde att de skulle vara skitvarmt ute eftersom det är närmare 30 grader här inne så jag hade ingen jacka!!! Höll på frysa ihjäl efter en kvart så då var det bara att vika av hemåt!! får ta en längre sen kanske om jag har tid, lust, ork! haha

31 dagar

Nu är det väldigt nära... 31 dagar!! Och det är så otroligt mycket som måste hinnas med!! Jag kommer från och med nästa vecka vara ute på tre veckors praktik också, de betyder alltså att när dom veckorna är klara så är det bara en vecka kvar!! Hur ska det hinnas??

Ska få hjälp med massa pyssel av mina snälla vänner iallafall! Och det är guldvärt ska ni veta! Hoppas jag kan släppa på kontrollen lite då bara, hahaha! ;)

Å va jag hoppas att min brudklänning blir klar den här veckan!! Nä nu ska jag och Rut ut och bränna flott en sväng innan Ida kommer! Vi ska skicka in den slutgiltiga uppsatsen i dag!! :)


Slöja!

Idag kom två paket från kina, alltid lika roligt! De ena innehåll min slöja och den var mycket finare än jag kunnat tro!! :) Hittils har jag inte blivit besviken på någonting som jag har beställt hem till bröllopet!! Och hur kul är det inte att få paket hela tiden! ;)

På tal om paket, snart fyller Johan år också! Undra vad han vill ha i paket dårå?

Testklänning

Det är så typiskt!! Jag har vaknat 7 varje dag i hur länge som helst, när jag en dag lyckas sova lite så är det väl klart att dom skickade bilder på min testklänning klockan 7:39 i morse!!! Det betyder att nu nr jag godkänt bilderna så har dom ändå förlorat två timmars arbetstid på den!! typiskt är bara förnamnet!! Men jag kan säga att det såg bra ut!! ;) Wiihoo! Äntligen lite positivt om min brudklänning!!!!

Nam nam!!

Vi har ju provsmakat bakelser nu som konditorigymnasiet har bakat och, vi var alla tre, jag johan och Ida Asp, överrens om vilken som var bäst! :) Vaniljkräm och hallon!! MUMS! :)


Paket från Kina!! :)

Min fest klänning har kommit, och den är sååå himla fin! Välsydd i ett starkt och bra material, inbyggda skenor i livet så att man är rak i ryggen! :) Nu är det bara att dra ut i spåret och springa sig i form så jag kan ha den på mig på festen hahaha! :)

Men bättre motivation måste man leta efter! :)



Nu är jag så sugen att beställa fler klänningar i massa olika färger! :) men det får bli till sommaren eller nått!

Min möhippa

Förlåt att jag inte skrivit på länge men jag har blivit hippad!!!!!! :)

I Lördags när jag och Johan satt ute och solade så kom det två små flickor och hämtade mig! Jag fick byta om till träningskläder och sedan bege mig ner mot staden! (med sjuuukt tunga väskor.) På stan skulle jag in på myrornas och hitta en kvällsoutfit för max 150:- på tid, tror det var 15 minuter! Det var inte det lättaste, men sista klädsplagget jag tog i blev en hit!!! Som tur är så hade Lina spanat in en sjukt täker "kofta" till mig som jag kunde ha utanpå, axelvaddar och allt, så sjukt inne! ;)

Sedan blev det ögonbindel och in i en bil som luktade kille!! Det var Lasse, de hörde jag eftersom Virre blev pussjuk i framsätet! :) Vi kom fram och där stoppade bilen, en bestämd dam tar tag i mig öch drar mig framåt, efter ett tag visste jag vem det var, vem av mina kompisar är så barska och starka? ANNA G! ;)

Vi gick in och det luktade svett så jag visste att vi var i en hall, när vi gick igenom en dörr till så kände jag en välbekant lukt! ;) Innebandysarg! ;) Wiiihoo!!
Jag fick stå i mittcirkeln med Lasse och in kommer massa klampande dårar och slår med klubborna i golvet så det dånar! När jag få titta så står alla med ryggen emot mig med tryckta t-shirtar!

Det blir match, 4 gånger 6minuter har jag för mig, och fy satan vilken kondis alla hade!!! Vi sprang som små getter på en äng!!! eller?? haha jag tror att alla helt plötsligt fick astma och Linas astmaspray blev flitigt använd!! ;) ja hur slutade matchen då? Några små skador, Lina fick en punkterad vad och blåningar här och där men vitigast av allt 11-3 till mitt lag! haha

Sedan blev det dusch, jag tror Lina och Pillan hade sett fram emot det mycket för det var mycket skratt och nakendans i duschen!

På med kläder och hem till Malin, jag fick en lista med saker som jag skulle lyckas fotografera, de jag inte fotograferade skulle jag i stället få ta en shot för! (men som tur är glömde flickorna bort den listan närmare kvällen) Jag fick en ryggsäck med hemligt innehåll, lite av det hemliga innehållet rann dock ut och hela min rumpstump blev blöt!! haha

Vi gick ner på stan och år SUSHI!!!!! Mums, det var sjukt gott! Vi satt i solen också för fy fan vilket bra väder det var!! :) Sedan blev det lite dricka och prata skit vid ån innan Fia tog tah i mig och ville att jag ska kulle med på Hemköp. Dags för lite traditionellt kondom-inköp. Det var ju inga problem eftersom man nu för tiden bara behöver ta ett kort och sedan ploppa ut dom i en automat. profil - den skräddarsydda blev det! ;)

Lina och Virre försvann och kommer sedan tillbaka med en rosa slöja med jätte fin tiara! Tack! Mitt nästa uppdrag var att dela ut kondomer och förespråka säkert sex. Jag delade ut dom och körde på be safe taktiken, blev nog inte så mycket förespråkande egentligen! Anna följde efter mig och såg till att jag inte gav någon som var för ung, haha!! "NEJ, inte han, äru dum? jag har ju haft han i skolan" haha

Aspen-Glassen
spillde glass på hela sin tröja, haha

Sedan åkte vi buss, sjung busschafförs-sången som i gamla goda dar och hade det mysigt. Vid det här laget visste jag redan vad jag skulle göra eftersom Elin T var så snäll och berättade det innan hon skulle hem haha!!! "Jag är ledsen att jag måste åka nu, jag hade jätte gärna velat följa med och rida jätte dildo" hahahaha Okeeej sa jag!

Vi stannade alltså på nöjeshallen jag fick byta om ännu en gång, BURKA är inte det lättaste att ha på sig när man ska sitta på en stor snopp. På plats blev det en hård fajt mellan oss brudar vem som skulle hålla sig kvar på den ensoma penisen längst!! Vi trodde länge att Virre skulle vara oslagbar med sina 18 sekunder men Malin drog av sig tightsen och klämde sig fast i hela 28sekunder och kom upp på treans växel!!!!!! Grattis Malin!! kan ju berätta att mitt privata rekord blev 7sekunder!! Fia spöade mig i Air hockey också, måste ha varit outfiten som gjorde att det gick så dåligt!!

"håll i ollonet" "biiiit ollonet" hahaha


Efter fajten var vi alla ganska möra. Vi fick skjuts hem till Malin också som resulterade i en smäll i skallbenet, Tack JIM....! ;)

Biteline tog bara 1,5 timmar innan maten kom, och innan det hade vi väl väntat 1,5 timmar på att Lina skulle "byta om" också!! Men det var gott när det kom. Sedan brakade festen lös. kan sammanfatat lite lätt så här.
Pillan for hem, Virre spillde salsa på malins liggfåtölj, Ida rasade soffan, en kort killa ramlade på balkongen, Jim rakade armhålorna, Ida hade danslektioner, vi gjorde en videoblogg, Fia gjorde shots av turkiskpeppargodis, vi shottade massor, en kort kille började stripdansa på mig (han var inte inhyrd), jag klippte slitsar på min klänning, en tant kom ut på balkongen brevid och skrek att hon skulle ringa polisen, Virre blev paranoid, vi alla gick! :) Det var innan krogen.

På Avve var det väldigt lite folk, konstigt med tanke på att det var lönings helg! Men min moster var ju där, hahaha, vad är oddsen på det liksom! Jag fick sjunga Sweet child på karaoken och efter det kom Jerry Rautakorpis look a like fram till mig och berättade hur bra jag var! :) tack Jerry Rautakorpis look a like!
Sen försvann de flesta tjejerna utom Fia, Elin och Virre! Fick veta av hon som stod i garderoben att Aspen hade gått hem! hon var tydligen lite överförfriskad hahaha! :) Lina och Malin stod ute och kedjeblåste med Tom J!

Klockan två kom johan och hämtade mig, sen sov jag nonstopp till i morse typ! :) träningsvärken jag har i kroppen går inte att beskriva! Den är sjuk!!!!!!!!  TACK alla ni som var med, det var verkligen jätte kul!! Jag har verkligen underbara vänner!!!!!!!! :)


Mascara 1

Dior: Satt STENHÅRT fick gnugga med alla medel och tvålar jag hade när jag skulle ta bort den men det gick kanppt ändå! Det betyder ju att jag kan gråta iallafall! ;) Men fransarna var inget att hurra för tycker jag! i morgon ska jag testa nummer 2 :)

braaa

Nu mår jag bra igen, har varit skakis och haft det jobbigt hela dagen!! Det har kännts som världens bakfylla, ljuskänslig och allt!! Men nu mår jag bra igen och ska snart gå och sova för att förhoppningsvis vakna upp fräsh som aldrig förr i morgon! ;)


Min första Tävling



" Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr från Butik Stylish i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "

Va faaan....

Gick på en promenad med Rut, kom hem, började må illa, tänkte sätta mig och vila bort det, det blev värre. Så jag sprang till badrummet men hann inte.. Kul att torka spya när man just har slängt ur sig det... trodde det bara var barn och fyllon som kräktes utanför en toa... Så nu lägger jag mig i soffan och glor på Days of you now what och hoppas att det var för att jag tog ut mig för mycket på promenaden...

Sleeeep

Jag kan inte sovaaa, gud så jobbigt det är!!
Är det bröllopsnerver som har kickat in? Jag känner inte igen känslan i magen!!

Festgiro

Nu har jag pysslat lite igen! :)

Jag hittade en idé på bröllopstorget om att ha festgirocheckar till alla gäster tillsammans med festhäftet! För även om det är bra att anmäla tal/spex och liknande så är det säkert någon/några som kommer på någonting på plats vilket är precis lika roligt!!!! :) Dom kostade 15kr + frakt för 10st inte så farligt egentligen men jag tänkte att man kan pyssla ihop en egen istället och skriva ut! :)

Så tog jag en så cool Iron maiden- font också så det såg lite mer party ut! :)


Visst blev den fin??


same same but different

Igår lyckades jag boka ett cateringsföretag som ska leverera 100 portioner potatisgratäng till festen, när jag fick priset för det kändes det först ganska dyrt, men sen kom jag på att det var samma pengar som jag ska betala för min frisyr, och då började jag känna att min frisyr var ganska dyr!!!

Samma pris på en frisyr och 100 portioner potgratäng!! ???!!!???!!!

Mascara

Jag har en egenskap som jag kan tacka min mamma ganska mycket för! Jag är väldigt blödig, gråter nästan när jag tänker på att jag är blödig! ;) haha. Det är väl i sig inte ett problem tycker jag, men de kan ju bli ett problem om jag har en dålig mascara i kyrkan!!!

För mig är ögonen det som ska framhävas mest i min sminkning, jag älskar att ha sminkade ögon, MEN!!!! Jag vill inte stå där framme vid altaret och sakta men säkert förvandlas till en tvättbjörn... Att vi dessutom ska fotograferas efter vigseln gör ju att sminket måste vara starkt och tåla floder likt mississippi!!

Så här är lite mascaror jag har kikat på:

Diors sensationella nya Diorshow Mascara slår ut alla vattentät mascara du någonsin provat. Aldrig offra intensiv färg och tjocklek för vattentätt skydd igen. Gräddig nya Black Out Vattentät skapar otroligt svart intensitet och spektakulära volym, 100% vattentät PRIS: 219kr

Positivt: jag gillar volym och den är 100% vattentät, jag har läst att det är skillnad på tårtät och vattentät!!
Negativt: Vad menas med att den är gräddig?


Gentle Waterproof Mascara har en långvarig effekt. Passar bra för användning vid aktiva stunder, som t.ex. idrottande. Mascaran är enkel att ta bort. PRIS: 169kr

Positivt: Den är enkel att tvätta bort och den är billig.
Negativt: Enkel att tvätta bort? kanske tvättas den bort när jag bölar?



L'Extreme Waterproof mascara från Lancôme skapar långa svepande fransar. L'Extreme innehåller fiberkomponenter som i kombination med en patenterad mascaraborste förlänger dina ögononfransar med upp till 60%. L'Extreme är en av våra storsäljande mascaror från Lancôme. L'Extreme Waterproof mascara är vattenfast. PRIS: 199kr

Positivt: Man får långa fransar och det är en storsäljare, vilket betyder att den är bra?!
Negativt: Jag gillar när borsten är tätre och tjockare så att jag inte får spindelben...



En efterlängtad vattenfast mascara som verkligen sitter, tills du själv tar bort den. Den vattenfasta formulan står emot både hällregn, snöstormar, bröllop och hårda träningspass. PRIS: 189kr

Positivt: Det står att den sitter i mot allt, man nämner till och med bröllop! :)
Negativt: jag har ingen aning om hur borsten ser ut!

Kina

Idag har jag både chattat och mailat med Kina.. Jag får förhoppningsvis bilder på min testklänning i morgon och sedan ska dom på något vis hinna sy upp den på bara några dagar.. Jag hoppas det inte blir något hastverk..!

Det är klart med en del utav maten nu också, och Johans mamma och pappa är så snäll att dom ska betala en del, tänk vilken tur vi har!! Har skickat ut en massa förfrågningar på catering av potatisgratäng också så vi får se hur det går med det! :)

Vad har jag gjort med? Jo jag har köpt massa såpbubblor i USA, vilket kanske inte var så smart med tanke på vulkanen, men det visste jag ju inte då jag budade på dom..

Nu ska jag sova för jag mår inte nå bra... hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon...!

Kram på er alla!

Foto: Jag


Vackert!

Det är sååå fint väder ute men jag är inne.. Borde vara straff på det! i morgon är det återigen dags för en tripp till Härnösand.. fyra dagar i rad för att vara exakt.. Jag känner mig inte alls förberedd för en innevecka heller, så det är nog därför jag är inne! Frår jag nått gjort för det? Inte än iallafall!!

Bättre!

Idag är det bättre!! Sol ute och det gör så mycket för själen! :) Cyklade 8 km idag på gymmet också, det trodde jag inte om mig själv! :) Kul! Men tråkigt att cykla haha!!

Nu ska vi hitta på något jag och Johan toan! ;)

Fin bild på mina tärnor!!!


konstigt!

Jag vet inte vad det är med mig idag, så fort jag blir ensam så blir jag jätte ledsen, börjar nästan gråta till och med, men när jag träffar eller pratar med någon så känns hela livet som det ska!! Är det inte på våren man ska slippa deprisioner?! ;)

Dåligt väder?

Det skulle vara dåligt väder i helgen.. det ser inte ut såå utanför mitt fönster faktiskt!!

Jag är fortfarande lite ledsen.. eller mest rädd att inte klänningen kommer kunna flyga hem till mig, nu börjar dom ju snacka om att en större vulkan, Katla, kanske får utbrott på grund av den som har det nu.. Fan också! Lika bra man börjar kolla på alternativ kanske?

ledsen...

Jag hatar Islands vulkan.... Min klänning ska skickas med flyg till mig nästa vecka och en vulkanexpert säger att vulkanen kan hålla på och spotta aska i 1 år... det gjorde den när den senast hade ett utbrott 1821... Isåfall skiter det sig ganska regält med min klänning.. :( jag är så ledsen

44 dagar kavar till bröllopet och jag kanske inte har någon klänning.. :(

Svart på en kvart!

Bästa jag har köpt, jag och Ida har så mycket sommarfräknar nu så det är inte sant! fan va kul det är att sola när man märker att det händer nått!! ;) haha

Ikväll blir det en tidig kväll för guuudis va jag är trött!!!!

Trasigt och WIIIHOO!!

Tangentbordet vid min stationära dator har krashat så det är därför jag inte skrivit något. Nu har jag kopplat i bärbara datorn som funkar sådär!!!


Igår klarade vi examensarbetet!! WIIIIHOOOOO!!! grattis till oss va???!!

skriver mer sen!!

bajs + vurpa

Ja det där var ju en intressant upplevelse!

Jag tror inte att jag var riktigt vaken, eller så har jag inte good luck i dag..! När jag plockade upp Ruts avföring gick påsen sönder.. jummi! och sen halkade jag och landade på rumpan.. om det var vår hade det aldrig hänt.. jag gillar vinter men nu är jag trött på de! När jag skulle korsa järnvägen första gången började det plinga eftersom att det var ett tåg på väg och eftersom jag var precis framför bommen så stannade jag (jag är ingen sån som kutar över när det är rött) som tur var kom jag på att jag stod på insidan bommen och alltså höll på att bli fången inne med tåget....!!!!! När jag skulle korsa järnvägen andra gången skulle jag sparka på en sten men råkade istället snubbla på järnvägen så tårna domnade bort..!

annars var det trevligt, härlig soluppgång (!) bra musik och trevligt sällskap! Tack Rut!

bomb i hövve eller?!

Hon kliver upp 05:40 far att hinna gå promenad med hunden och träna innan Ida kommer klockan 8:00, vad har hänt??!!!

Hon skulle behöva hinna dammsuga mattan också...

Vår!

klockan är 8 och det är redan 10grader varmt ute! Vilket sjukt väder alltså!! :) ska skynd mig att plugga nu så jag förhoppningsvis hinner vara ute ett tag sedan!! :)

har gjort en fjärdedel av sockerpacketet nu iallafall, sakta men säkert kan man säga! det var verkligen en pysslig idé jag kom på! ;) 48 dagar kvar till dagen D också!

God natt!

Nu går jag och lägger mig!! Klockan 22 en lördag kväll! :) Hoppas alla andra har super duper roligt ute ikväll iallafall! I morgon ska jag träffa Aspen och göra klart opponeringen, om hon pallar kliva upp! ;) Annars gör vi de på Måndagmorgon liksom!

Hon har fått lägenhet nu också, mycket närare mig!! JIPPII!!! Längtar tills jag får komma och spana in den nya skönheten! :)

God natt mina friends!!

Jag och min lilla lillebror! änt vi söt så säg!


Hjälp!!! :)

Vilken sockerbit är "sötast"?? Höger eller vänster?!


Söt som socker!

Idag vaknade jag tidigt igen, satt uppe och filura lite med uppsatsen vi ska opponera på, den är ganska många fler sidor än våran har jag lagt märke till! Tror inte det räcker som opponering så jag får nog pilla vidare! :)

Nu har vi varit och tränat det var jättekul idag, jag var laddad redan innan jag kom dit så det kunde ju inte gå annat än bra! Efter det blev det en välbehövd solning. Tänkte sola ganska ofta nu för jag vill inte vara blekfet när jag tittar tillbaka på mina möhippekort!! *blink* Det räcker med att bara vara fet! hahaha! ;)
Så efter en dusch nu så borde jag känna mig ganska fräsh!! Sen blir det gröt med mycke kanel till lurre!! MMMMMUMS! :D

Nu ska jag testa om det går att måla hjärtan på sockerbitarna
som vi ska ha till kaffet på bröllopet, jag kan inte hålla mig längre,
måste ju se om det går! ;)


Tjärned!!

Vi har varit ute på vift hela dagen!! Bland annat hos Johans föräldrar, där fick vi lite björkstubbar och annat som jag ska pyssla med! :) I morgon börjar jag med sockerbitsdekorationen också! ;)

Men inte förrän jag känner mig nöjd inför opponeringen på måndag såklart!


Dekorationer

Okej, ett problem!!
Jag ville ha silverträd på borden när vi ska äta, men jag har nog kommit på att det blir lite för trångt, kanske man kan ha kvistar i stället?! Sånna här hade jag tänkt från början iallafall!

Visst är det snyggt?! Jag måste få till någonting liknande iallafall, jag är ju såld på de!!!!


Testklänning

Testklänningar till mina tärnor har kommit, eller jag har fått bilder på dem iallafall! :) Spännande som tusan, men jag gjorde lite ändringar och förtydligade att det inte ska vara genomskinligt, men det hade som redan förstått! ;)

Dom ska inte vara vita! ;)


Mardröm delux

Flera nätter har jag haft hemska mardrömmar om bröllopet! Inatt var det dags igen, vi glömde gå till frisören jag hittade inte de sakerna som jag skulle ha på mig, dukningen var inte gjord. Toastmastern (min bror) ringde och sa att han inte kunde vara med på middagen för han skulle ut och plocka svamp med min plastsyrras sambo. Desutom var min tärnor hemska! haha!! Dom vägrade förstå min panik och hjälpa mig för dom hade ett tv-spel som dom skulle klara ut, dessutom hade ju dom inte glömt frisören så dom var ju skitsnygga redan!!

Fy fan saäger jag bara!!! Tänk om det här är jag på min bröllopsdag hahahahaha


Skorna dååå!!

Jag glömde ju min drömskor!

Är det någon som känner att dom skulle vilja köpa dom här till mig så säger jag inte imot haha! :)

1900:- på eBay!



""eBayfantast""

Jag har handlat de mesta till mitt bröllop från USA, Kina, England och Australien tack vare eBay. Så mycket fynd har jag hittat så jag tänkte att jag skulle dela med mig lite! :) Jag har beställt närmare 60-70 saker på eBay och har endast blivit lurad en gång, men risken finns ju självklart! Sen hamnade ju min spritfontän i tullen också men de är de enda som har fastnat där!

Glittrigt tyll, 50m för ca 200kr
Nellies Tärnklänning och insydd underklänning ca 400:-
bling bling manschettknappar 65:- så jävla snygga är dom, bilden gör dom absolut inte rättvisa!! :)
Halsband och örhängen med 14karats guldöverdrag 160:-... mmmm kärlek!! ;)

Såå nu blir det inge mer tjuvtittande! :) Alla priser är inklsive frakt också! :)

Bröllopsplaner

Sofie skrev att hon tycker det är dåligt av mig att inte skriva mer om mina bröllopsplaner, så jag funderar på att utöka de lite den tiden som är kvar nu! :)

Just nu har jag lite strul med företaget som syr upp min klänning, dom vill skjuta fram datumet på leveransen för våra klänningar och det verkar som dom har bytt personal eller något! Men som tur är så tänkte jag lite i förväg och har redan från början skrivit att mitt bröllopsdatum är 1Maj så jag har en månad tillgodo. Men skulle första Maj vara mitt riktiga datum och dom ville skicka ut min kläning mellan 23-25 April skulle jag nog bajsa på mig av oro! :)


Alla dom här klänningarna har varit av stort intresse i min klännings letning, vilken tycker ni jag skulle passa bäst i? Kan ju tillägga att det tillslut inte blev någon av dessa klänningar, men de var de som stog på toppen efter den jag valde.

Om jag hade pengar lalalalalalalalalalaaaa

Hej, Jag heter Sandra och är Sveriges bästa bloggare! För er som inte fråsrtår ironi på nätet så berättar jag att det var ironi! Det går uruselt för mig att blogga, men det är nog för att jag tycker dte händer så otroligt lite i mitt liv. Men det gör det kanske inte.

Idag har jag färdigställt bordsplaceringen så nu vet jag vart alla ska sitta, det vet inte ni, nananananana! :) Nu ska jag ringa och se vad jag kan få för pris på bakelser/cupcakes till bröllopet. Jag var in på ica idag och kolla lite kött priser så det ska jag nog börja inhandla snart också!

Önskar bara att jag vore rik och sånt! ;)


RSS 2.0