Hoppla polle!!

jaha, ännu en turnering som inte räckte enda fram till final, även om min personliga åsikt är att dom förtjänade finalplats! :)
Jag fick ju ta på mig hårdhandskarna och hoppa in som domare i semifinalen, haha jag blåste av 1 gång på högklubba och fick en utskällning! :P Det är domarlivet de!! haha Närå jag blev inte utskälld men nästan! :P

Nu ska jag göra klart allting för festtiden är satt till 17 eller 17:30, har fortfarande inte fått tag på Pillan!! (sovtuta?) :P

Lägger in lite bilder senare!

I wanna dance with somebody!!

PILLAN och EMMA!!!
Kom igen tjejer!! :) jag är ju laddad!! haha :P

image113

Ännu en ny dag

God morgon gomorgon gomorron!!!!!


Hur står det till idag då månnetro!!! :P Själv är jag förväntansfull på dagen/kvällen, Innebandy och fest! :)

Innan festen har jag som mål att skriva klart uppgift 2 så jag bara har uppgift 3 i morgon när jag kanske inte är så pigg haha!! Älskar min planering, men så länge det blir gjort bra så får jag vara i vilket skick jag än är!! (Har ju dessutom skrivit uppgiften i blocket redan, hur svårt kan det vara att skriva av lixom) :)

Ja min tippning i går var ju klockren, Tina vann let's dance!
Och inte nog med det så vann ju Timrå igår också, vet att jag inte skrev det i bloggen, men jag tippade vinst för Timrå, dock blev det helt fel siffror! :P


Jag var in på attityd igår och reklamerade mitt hår också (Johan höll på dö...) Jag sa att jag hade gjort röda slingor i håret inte rosa/oranga så jag ville reklamera och få håret omgjort till en helfärg. (jag har redan varit in och fått dom röda förbättrade för två veckor sedan). Efter ca 30 minuter ringer attityd upp och säger att jag ska få en tid nästa vecka så dom kan fixa till det åt mig!! Skönt med företag med service!!

Let's dance!!

Just nu sitter jag och gubben och kollar på finalen, och ni kan ju försöka förstå min lycka när Richard var tillbaka i rutan!!! Kan fortfarande inte förstå varför han åkte ut ;)

Jaja, vem vinner ikväll då, ja mig kvittar det men ska jag tippa så: Eftersom det varje år varit en kille som vunnit finalen så talar det för Tony, men jag tror att Tina har en bred publik, å mitt slutgiltiga svar blir.... TINA vinner Let's dance 2008.

I morgon är de fest på planeringen, jag har gjort skinkröra till snittar som jag tänkte bjuda johans klassisar på!! Hoppas Pillan och Jerry vill dyka upp också, vore så himla roligt!!! ;)  Men först på dagen ska johan spela innebandyturnering!

Nu fortsätter let's dance!!!!

morgonstund..

Aaaa jag vill inte vakna,....!! Vill sova,, men ändå vaknade jag för flera timmar sedan!!

Korrektion från gårdagens inlägg: purjolöken är ett svärd!! My bad!!

Nu ska jag sätta mig och plugga så jag kanske har helgen fri, men det tvivlar jag starkt på!!


Efterlyst


Inte så kul ikväll... Sitter bara med datorn istället, hoppas Insider är bättre iaf!!!
Purjolöken är pistolen

Efter Insider blir det till att natta, så då hörs vi i morgon alla bloggare! :P
Föhoppningsvis är jag så pass frisk att jag orkar träna i morgon!

Att läsa bloggar börjar bli ett heltidsjobb med dåligt betalt

Barnamord

Varför...varför...varför...

Livet hade inte ens fått börja... fy fan vilka monster.. huuu

I Have a friend!!

The name of the friend:
LINA

image112

Herreguuuud

Nu är det bevisat,  ALLA sorters människor finns verkligen...!! Jag hittade den sjukaste länken någonsin på en tjejs blogg!

http://www.svedimf.3w.se/ Det är alltså en samling människor som anser att dom är delfiner fångade i en mänskligkropp, det finns också en jourtelefon man kan ringa! Seriöst, va vill folk!

Dom säger att deras förening inte tar någon ståndpunkt angående tidelag (alltså sexuella handlingar mellan människa och djur) ändå har dom på sin länksida längstner en länk till en sida som beskriver hur man gör för att ha sex med diversedjur, däribland delfiner!

Hoppas inte någon av mina vänner innerst inne känner sig som en delfin, om någon gör det så hoppas jag att jag inte sårat era känslor!! hahaha

Simma lugnt ;)

you are my sunshine

Jaha, dagen så här långt, Rut har skaffat sig en valp bestående utav ett hundkex (!) som hon fått av Emma och Anton. Hon bär runt på kexet och gnäller och tar hand om det/den. Tyvärr är ju hundkexvalpar inte så hållbara så den lilla valpen är strax  bara en klump sörja.

Jag och Johan har haft vattenkrig, det började med att Johan hälde vatten på min hand, och det slutade med att jag kastade ett glasvatten över hela honom, hela köket var blött, haha!! :) Alla borde busa någon gång om dagen!!

Nu har jag ätit lite tacoslunch för tredjedagen i rad, och va länge det har räckt!!

image111

Godmorgon världen!

Vilken underbar dag, säg vart går färden vart åker vi idaaag?? :)

'
Idag mår jag sååå mycket bättre, har sovit gott och vaknat ännu godare :) Så vad har dagen att vänta? jag vet inte, men jag har ett otroligt sug efter en sväng på birsta, nån som är sugen?? :P

JAG ÄR GLAAAAAD! :D

Sängen kallar!

Ja jag var ju inte helt ute och cyklade med min tippning 2-1 blev det ju! jag är ganska nöjd med min analys! haha

Pappa, :D

Ja jag har ju fått in en ny hejaramsa av Ida nu men eftersom jag är neutral i matcherna så ska jag nog inte sjunga/skrika den haha! :)

Nu har jag kollat klart på sverige mot brassarna, det va ju roligare på ettan haha där satt två tjejer och pratade fotboll, det var dock inte den vanliga formkurvan som diskuterades utan spelarnas kön, haha!! Dom visade bilder på fotbollsspelare där man kunde skymta penis genom shortsen! :)
Sedan utlyste dom en tävling i stället för matchenslirare, "Vem har störst kuk" kandidaterna är Anders Svensson, Henrik Larson eller Rami Shaaban. HAHA..

Måste vissa tjejer dra ner oss som är lite intresserade ännu mer i "tjejer-tittar-bara-på-snygga-killar-inte-fotboll-träsket"? men jag måste hålla med om att jag faktiskt skrattade ganska gott! :) 





Hockeykväll

Snoret har lättat så här till kvällen, åå det känns skönt!! :) Nu sitter vi framför tvn och ska kolla på pojkarna i Timrå/HV71.

Hmm man kanske måste tippa matchen också.. Det har ju blivit många mål i tidigare matcher och om jag kommer ihåg rätt har HV71 bara förlorat 4 gånger på hemma plan, mötena mellan Timrå och HV71 har vunnits ungefär varannan (?) Men de senaste har jag för mig att Timrå har vunnit två i rad så jag gissar på att HV71 tar hem segern med 3-1.

Jag har övat upp alla mina hejarramsor:

1) Sassa brassa mandelmassa vi vill höra nätet rassla!
2) Vi har simmat över havet för att se det bästa laget!
3) UUUUUT med packet!
4) Skandal, skandal, domarskandal!


Ja det är dom jag tänkte köra på i kväll, kom gärna med fler tips till kommande matcher!!


"Koskinen får bara vara med för att han är så rolig i omklädningsrummet" hah shyst kommentar

Det känns skönt att du ser talangen i min längdåkning Pillan! :P

Igen o igen o igen

åå jag blir till och med slut i kroppen av att blogga... ´nu är jag sjuk Igen... film får de bli..

Borta bra med hemma bäst!




_____________________________________________________________________

Fjällen var fantiskt, vilket väder vi har haft!!! :)
Det är bra att få en helg tillsammans och bara ha varandra!
Här är vi i skogen och solar njuter och lagar mat på murikan..

 

______________________________________________________________________________

Rutan har haft det super, hon har busat och njutigt som aldrig förr!!
 kollar in bäcken!   Frihet!!  det är soligt i fjällen


____________________________________________________________________________________

Jag och Johan har haft det UNDERBART!!! :) Vi tog en tur på längdskidor och det var bland det roligaste jag gjort på länhge!! haha, Jag är så fruktansvärt dålig på längd, jag åker som om jag bajsat på mig och tanterna i spåret kunde inte skratta mer åt mig än vad dom gjorde!! men de roligaste var nog att Johan inte heller var så bra på åka! haha fy va vi skrattade när vi blev omkörda inte bara utav vanlioga människor utan också av pensionärer och även en flicka på ca 10 år! :) hahaha

image92
'
____________________________________________________________________________

Och vad är fjällen utan afterski??! Vi hade det super roligt till pojkarna i the Relatives!





___________________________________________________________________________________

Vi avslutade fjällresan med ett gocartrace på is, det va super roligt vi sladdade och snurrade runt på den hala banan, men det bästa var nog när jag och Johan vinkade när vi varvade Patrik! haha Han satt fast i en snödriva! Önskar att jag hade haft bild på det!!!!

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen,

ute och glider med snowboard och skider!!!! Nä de blir inte mycket fest men helgen kommer vara fylld av brända grillkorvar, snö, frisk luft och After ski!!!! :D

Det ska bli så underbart att få fly vardagen och komma till snöparadiset!! Jag ska åka pulka och busa med Rut och bara njuta!!

Sedan blir de ju äggmålning och allt annat som hör till påsken!! :)

Ses efter helgen!!! :D kanske kan hitta en dator och blogga ändå!!

Hier ist eine sms!!

i går va jag ute med Pillaanii!! :) vi hade riktigt roligt om jag får säga det själv! haha, det börja med att Pillan hade med sig ett eget glas som hon ville ha cider i, med det fick hon inte! Men ni sparar ju på disk, jag ville bara vara snäll, haha det va hennes argument! :)När hon inte fick det sa hon "Kan du inte skölja ur de åt mig då?" Hon i baren tog Pillans glass stoppade i en servett å tryckte ner de i Pillans väska! haha

Sedan ställde sig två invandrare brevid oss, och jag vet inte varför men Pillan pratade engelska med dom! (Dom kunde svenska!) haha

"Kom vi sätter oss med gubbarna" Pillan drog med mig till ett bord med två gubbar som skulle med tåget! Hon fick gubbarna att lova att dom inte skulle droga oss!! :P Där satt Pillan och berättade hur hon skulle göra när hon blir tränare för Timrå IK! :P

Idag vaknade jag i syrrans säng, ganska utvilad faktiskt! :) Sedan drog jag med mig Rut ut på en promenad i skogen, ca 1 timma!! :)


Men jag försår inte tjusningen i att äta hästbajs.. VIDRIGT!!!!!!!! Så jag smakade inte!!

Nu ska jag hoppa i säng!

jag tackar mina kära studiekamrater som berättade för mig om mässan!!

Skönt att det inte är en kyrkmässa utan bara en Nolia mässa!!! :)

Nu ser jag ju till och med fram emot morgondagen!! men jag har säkert fortfarande inte fattat riktigt vad jag ska göra!! Jag som brukar ha lite koll iallafall, denna gång är jag som en yr höna..

I morgon, när jag har mitt eget bås, då bestämmer jag själv hur mycket jag får prata och skratta!! de niii! hihi
image79image80

Ingen sömn...

... Men nu är det dags, dagen fylls utav TVÅ redovisningar varav den ena ska handla om min pedagogiska ledarroll, hur kan jag utveckla den och vad är jag totalt värdelös på ungefär.. Men det är inte det värsta, utan uppgiften gick också ut på att dokumentera sig själv i en aktivitet med barnen, med VIDEOKAMERA!!

Så i går satt jag till svarta natten och putsade på min film om mig själv (man är ju inte ett redigeringsproffs precis). Jag tog bort mer och mer, eftersom jag hittade fler och fler jobbiga saker med mig själv, jag vill helst ha en film där jag inte hörs alls, haha.

Men seriöst, det värsta som finns är att höra sin röst och se hur man rör sig, låter jag alltis som miss Piggy i mupparna och rör  jag mig ofta som pingvinen Pingu????

jaja filmen är klar och det finns ingen återvändo, får se om jag överlever dagen....

Snacka om uppdrag granskning.


image77image78

TRÅKIGT!!

Jag vill så gärna spela innebandy!!!! Jäkla skit att jag hade skola kvar.. men Johan hade gott kunnat vänta på mig så hade vi kommit en halvtimma senare tycker jag.. Men men istället får jag sitta här och önska att jag fick spela..

Det sägs att efter regn kommer solsken, det har inte vädergudarna i Härnösand förstått.. Här kör dom efter frasen efter regn kommer snöstorm.... Jäkla tuppjuck..

image76

Innevecka

Denna vecka är fylld med skola, vi har ju bara fyra stycken examinationsredovisningar så det är lugnt!! :)

En glad dag!

Ojoj va många kommentarer jag fått från okända idag! :) Jo tack jag mår bara bra, Har sovit gott också! :) Matchen vi KANSKE ska se lite på är Timrå-Modo! :)

Jag blev sugen på lägga in lite bilder från lördagen när mina Sundsvallsmöss var här! :) Enjoy!! :D








Yiiipppi!!

Åå va roligt vi ska ha det i kväll!! Vi ska till Anton och Emma ikväll, tacos, melodifestival och kanske lite hockey!! :) Fy va roligt!!!!! Några drinkar kan det nog också bli! :)

Innan dess, blir det en massa plugg, (till redovisningar utan handledare!) Och tvättis och mysa med Rut!!

hej hopp gummisnopp!!

Praktik

Det har varit en toppen vecka på praktiken, fylld med påskpyssel, geggamojja geggning, lekar och sånger! UNDERBART!! Känns konstigt att jag har tre veckor till nästa gång jag ska se trollen! :(



Johan har haft ett uppehåll från all sport i tre dygn, och hör och häpna, han klarade det!! :) Jag frågade om han ville anta utmaningen eftersom jag tycker att han är besatt, första chocken kom ju när han sa att han skulle göra det, andra kom när han faktiskt klarade de, han har inte kollar sportbladet, inte texteve inte sportradio INGENTING!! :D Och han fick inte ens abstinens, eller Jo han såg en fotbollsmatch, men dte va allt under tre fulla dygn!! BRA GJORT :P

Nu ska jag kolla ett avsnitt cold case.

tröttplutt

Ursh va jag vantrivdes på gymmet idag, men har man kakan smakat får man lida pin!

Nu vill jag bara lägga mig med en bra bok och en kopp tea, men de lär ju inte hända! jag har vaknat två mornar i rad med ångest över alla redovisningar och skit vi ska ha till veckan.. Hmm kanske är dags att ta tag i skiten på riktigt... jag är ju klar med uppgift 1 och två. Trean är grovmaterialet klart på (en film på mig!!! UUUUH) 4 har jag fortfarande inte fattat/tolkat!

Monster

Visst är hon rätt lik en fladdermus ibland??


Haha milda meloner

"Jag är teknisk, du är bara tjej! Du ska laga plättar och sånt"



 

Johan tycker att jag klampar in på hans manliga områden!! haha, kan inte rå för att jag har ett naturligare förhållande till hammaren och kablarna än till diskborsten! :P


Brons(icke)medaljörer

Grattis Sundsvalls Norra till bronset!! Dock totalt värdelöst att de inte blev några medaljer... :(

Kvarten spelades som sagt mot Ljustorp, och det blev tuffare än vad jag tycker att det borde ha varit! Kanske berodde det på att tränaren Tommy råkade ut för en liten olycka strax innan matchstart? Han skulle lite graciöst ta emot en boll men missade och bollen studsade i stället rätt upp på hans egna bollar! Ansiktets förvreds utav smärta och Tommy tillbringande följande 2 minuter i fosterställning, medans delar av hans lag log lite väl mycket!! stackarn...
Matchen blev en riktig rysare som Sundsvalls norra sedan avgjorde på straffar, att målisen lyckdes rädda första straffen lugnade ju magsäcken en aning.

Semifinalmotståndet Rissne blev doch för tungt, dom sprang nästan 8:or runt Sundsvalls norras försvar ibland, tråkigt för grabbarna, men slutade matchen 1-0 till Rissne. Samma gäng gick sedan och vann hela cupen, så man kan ju säga att dom åkte ut mot rätt lag!



Nu ska kvällen bestå utav: jag och Johan under täcket med en bra film och morötter och tortilladipp! :) Mysigt värre!!

Älskar dig Johan!!

Sista dagen!

Fredagens match och lördagens matcher, reulterade i en andraplats i gruppen för Sundsvalls Norra. Detta betyder att kvartsfinalsmotståndet kommer vara Ljustorp, klockan 13:30!

På morgonen har jag roat mig med Rut, läst bok och städat undan lite efter oss eftersom min kära mamma med familj kommer hem idag! :) Hoppas ja hinner träffa na innan vi beger oss hemmåt :P

Håll tummarna för kvarten idag nu då!

Det var den dagen

Nu är jag hemma efter en dag i Nardichallen tillsammans med en hel drös svettiga fotbollskillar, att det flesta som är där tillhör P95 behöver vi ju inte tala om.. :)

Första matchen var mot BP (då talar vi inte bögporr utan stockholmslaget Bromma Pojkarna) BP var snabbare och hade den större viljan Sundsvalls Norra fick känna på förlustens sura, 1-3 till BP slutade matchen.

Till den andra matchen (som inte var mot Mohammed laget utan Marma Mohed) hade Tommy fått bättre ordning på pojkarna, för nu gick dom på med full ånga och det blev riktigt spännande för mig som satt på läktaren! :) Kanske var det bra att han själv hoppade i fotbollsdojjorna och lade fram några riktigt härliga pass! :) Just efter ett par av de härliga passen från Tommy fick Johan på ett kanon skott, som räddades med fingertipparna av målisen i Marma Mohed. De orättvisa resultatet blev 0-0.

Sedan for vi hem det fortaste vi kunde för att hinna se slutet av andra chansen, i bilen fick vi höra hur Nordman Piskade Carolas lilla rumpa, hans låt är verkligen fantastisk, jag ryser så det gör ont i kroppen!!

Rutan jag och Johan har precis avslutat kvällen med en lång promis, stackarn är ju ensam så mycket nu när vi är på fotboll hela tiden så hon har så mycket överskottsenergi.. :(

Sundsall + Sundsvalls Norra RÖD :P

Igår var Johans omtalada comeback, han startade matchen med en ruggig "snurrfint", jag såg inte ens att det var han förrän efteråt haha! :P Restrerande match spelade han bra, Ankarmark hoppade in och fick in ett mål till och med! :) Godkänd match som slutade 4-0!!!

Hur gick det på läktaren? Vi höll på bli ihjälskjutna, jag tappade ut min påse smågodis över hela lätaren, Maria skämmdes, Tenho klagade som aldrig förr, Lina var mysig i sin nya snygga jacka och brevid oss satt ett gäng 14-15 åringar och fnittrade!

Idag väntar match mot brommapojkarna och ett lag som hette nått med mohammed eller nått, fatta ingenting ja :P

Aj aj aj

Nu är min gammla kropp helt sönderbruten!! Jag har nyss varit och tränat och jag kan säga att det känns fan inte skönt nu efteråt, man säger alltid som motivation till att gå "bara du kommer iväg så känns det så skönt efteråt"! det kommer jag ALDRIG säga igen, vilket lurendrejeri!!!! Kommer fasen inte kunna gå eller sitta på min runda bakdel i morgon!!

När vi kom hem hade rut lyckats bryta sig in i ett stängt sovrum, vält ner kläder som låg uppe på kistan i sovrummet + att hon hade lyckats ta av sig sin nya tröja... Fråga mig inte hur!!

GRATTIS PATRIK!

Idag fyller Patrik 35 år :) Och det lär han väl fira med en jäger eller två eftersom han så lägligt finns i fjällen idag! :)

Här är presenten från oss, jag gjorde en tavla till honom förstorad 50x70 eller hur man skriver haha! :P



Mitt Charmtroll

haha blir jag på dåligt humör behöver jag bara vända ögat mot Rut haha!! Fuling! :P

image56

Bra gjort!!

Nu är första uppgiften på börjad!! Skönt, nu är det bara fyra stycken kvar!!!

Vad är det för seriösa hjärnblockader oss vissa människor??! Våran hyresvärd verkar tyvärr vara lite drabbad i vissa fall, han envisas med att skrapa vägen utanför vårat sovrumsfönster VARJE morgon någon gång mellan 4:30-6:30... alltså han skottar inte utan tar en järnspade eller nått och skrapar och skrapar, jag håller på bli galen!! Visst jag förstår att han vill vara snäll och minsa halkolyckor eller nått, men kan det inte vänta till klockan 8 iallafall???!?!?!?!?!??! Eller ta en sopjävel om det måste göras precis då...


Nu ska jag snart ut och gå med min ljudbok, hoppas jag!!


Rutan hon sover skönt iallafall!!
image55

Ragnar

Eftersom jag fick åka och avliva Ragnar i går så lovad jag min lilla syster att jag skulle göra en minnesbild till henne, hon var inte hemma när han blev dålig så hon han inte säga hej då. Det är tufft att mista sitt första husdjur.

(Kan ju tillägga att syrran älskar glitter och sådant!)


Här är iallafall resultatet.


FÖRE EFTER

Sovmorgon

Efter avlivning och andra sorger så tycker jag att den här sovmorgonen var väl förtjänt! :) Jag vaknade i och för sig halv åtta, men jag bestämmde att jag skulle tvingas till ett par timmars mer sömn!

Det är sjukt fint väder ute, det är ju en perfekt start nu när det borde bli en lite ljusare tid livet ett tag! :)


jag kom hem igår också, FY FAN VA SKÖNT!!! jag önsklar att jag aldrig behövde fara härifrån igen, så söknt känns det!! haha, men det ändras nog snart det också.

Varför måste folkt stirra så mycket när jag plockar upp min hunds bajs, tror dom att jag bara låssas plocka upp de eller vad är problemet???

Fy fan

Inte nog med att Lina fått magsjuka, vilket troligen leder till att jag får magsjuka...

Ragnar är nu i djurhimlen... Fan att det kan kännas så tragiskt när ett djur dör... Men dom tar en stor plats i ens
lilla hjärta..



Det Blev ingen träning för Johan heller, så nu får jag vänta till helgen med att se honom spela! :(


Nu är del slut..

Nu luktar hon inte bara hon smittar också....... :(

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som kolsyrad dricka,
när du fnissar som en liten flicka.
När man känner något man can't denay
when the eagles fly over mountain high.

När all oro är som bortblåst och försvunnen,
när Simba återvänder i Lejonkungen!

När man drar en replik för att slippa krångla:
Min pappa är rik, vill du hångla?


Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut,
då ser man galen ut,
det har egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag va kär och hon drack rom.
När Elin sa att jag va den vackraste som finns
såg in i mina ögon
och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går
Vad är fegt? Vad är mod? What is löve?
baby don't hurt me, don't hurt me no more.


Av: Björn Gustavsson

Comeback!!

En hjälte ska göra comback ikväll, Det ska bli så roligt att se och det kommer att gå bra också!!!

Ikväll snörar Johan på sig fotbollsskorna  igen och gör sin första träning på måååånga år!! Själv ska jag stå på läktaren som en kärlekskrank fjortis med beundran i blicken!!! haha men det passar mig :P

Hoppas alla håller tummarna för att min egna Beckham inte går sönder ikväll!!!!!!


Vad ska vi göra..

..med denna dag då?

Jag känner mig så inspererad av Linas kamera köp så i dag tror jag att jag ska ta mej ut en sväng och fota allt jag bara kan hitta! :)
Skulle helst vilja ha en modell att trakassera men den jag känner verkar hålla sig utanför sundsvalls gränser för tillfället.. :(

Finns det nått annat kul att göra då innan Johan plockar upp mig?

Varför är det så svårt att ta tag i skoluppgifter? Tänk att ALLT annat känns så mycket roligare heeela tiden! :)


Avis

Nu har jag varit med Lina på Media Markt hon har införskaffat en halvsystemkamera! Ni kan förstå att jag var avis när hon gick runt och valde mellan alla kameror. Det blev iallafall en Canon Powershoot  S5 IS, gryyym.

Själv skulle jag köpa ett fjuttigt linsskydd till min kamera, men det var självklart slut, så jag fick gå tomhänt!!


Lina är även lite utav en kändis på Media Markt, det blir resultatet när man har ett bankomatkort med en bild på potatissallad! Haha

Till nått mindre roligt... I buren här utanför håller min systers marsvin på ta sina sista andetag. Tur att hon är i fjällen och slipper se stackarn vara dålig... (jag har i och för sig trott att han varit på väg att dött förut, men några timmar senare är han pigg och matglad som vanligt..mysko)


Tack!

Tack Lina för vänskapen, Tack Maria för kvällen, Tack Tenho för sovplatsen, Tack mamma och pappa, Tack Maria för skjutsen, Tack Janne för städningen förra helgen,

Det är mina vänners fel att dom blir tackade, eller är det guds fel?
Livet är bra korkat!

TACK JOHAN FÖR ATT DU ÄLSKAR MIG!!

RSS 2.0