blindbock!

I dag ska vi åka och kolla synen på birsta, Johan är ju nästan en bilndbock men jag brukar klara mig ganska bra!! :)
Ikväll blir dte Idol, och vi tänkte kanske åka hem till mamma och kolla på det, hon vet dock inte om det än! :) I vecka kvar till ladies night!!! ;)

WOOOW

När lokalen vi ska ha bröllopsfesten i betald, sjukt bra känns det! :) jag har hela tiden haft en känsla om att dom ska dubbelboka och de andra ska betala in föra oss, men nu är det betalt och då borde vi vara säkra! det känns skönt att betala av lite i taget så det inte blir så stora klumpsummor och lokalen är ju verkligen en viktig del att betala! ;)

Fan tänk, snart står man i kyrkan och lovar en annan människa sin kärlek resten av livet, är inte det skrämmande och otroligt vuxet så vet inte jag vad som är det! Sjukt att jag är vuxen.. hur vuxen känner sig inte min mamma nu när hennes barn gifter sig. Hur vuxen kommer inte jag känna mig när mina barn (om jag får några) kommer gifta sig??


massage utan "happy ending"

Jag har så tråkigt!! Har pluggat hela dagen och kommit fram till att det kommer gå åt skogen.. nu sitter jag här och tycker synd om mig själv eftersom jag är ensam!! Kul liv just nu!

Någon borde ringa stubo och säga att deras hiss är fruktansvärd, eller så får dom skapa hissförbud efter klockan 22:00 eftersom den låter som ett JET-plan..

Va skönt det är att vara så över positiv haha!! Jag har iallafall fått veta att mina 15st ljuslycktor är på väg hem från USA! Nice! jag älskar verkligen eBay! :)

jag har super mega baouta ont i mina benhinner också.. dom är inte van att träna så det är väl inte så konstigt, jag slet ut dom ganska regält när jag spelade innebandy och de väcks till liv varje gång jag tränar!

 

Nu ska jag se om jag har nån fin bild att lägga in!


Rosa

Jag har en kompis som säger att det heter rosabandet eftersom människor är rosa! När jag bad henne utveckla den teorin så förklarade hon med att barnen på förskolan målar människors konturer med rosa, jag svarade att de barn jag har haft på förskolan målar människor med orange. Kompisen kontrar med: "I Timrå målar man med rosa!"

Hah det säger väl allt, i Timrå springer det runt rosa människor och i Sundsvall är vi orange (brun utan sol!).

I helgen var vi ut, nästan inge folk på Aveny men vi hade ganska kul ändå! Dock träffade jag på en kursare som blev lite väl närgången haha


Morgon bloggare!

Det har blivit lite utav en vana att blogga innan jag drar i väg på praktik "har ni aldrig sett en praktikant förut eller??" Igår blev det inte så mycket eftersom jag hade lite fullt upp, träffade en personlig tränare och hade ett jobbigt men troligtvis ganska nyttigt samtal!

Idag praktikar jag fram till kl: 12 ungefär sedan ska jag på en träff med blivande socialsekriterare på miun, de kan nog bli en ganska intressant dag! :)

Hörs och ses!

Trötter

skulle lätt plattsa i en snövit och de sju dvärgarna pjäs idag, självklart som trötter. Jag vacknade halv 4 i morse, och jag kunde verkligen inte sova. tankarna snurrade på högvarv, jag får inte försova mig så Nellie missar skolskjutsen, måste plugga till tentan, måste hinna göra klart foton från två bröllop, måste göra klart vfu-uppgiften, måste få ett möte med Lasses matstuga, måste träna, måste måste måste... suck..! inte blev det bättre av att jag verkligen måste sova eftersom jag jobbar 7:30-tidigast 20:00 idag.. men en rast på 45 minuter! enda stunden då det är tyst runt mig!!

Nu är jag hemma på min 45minutare, hunden måste få gå ut och kissa och bajsa! jag längtar till en dag utan måsten! helgen kanske??! kanske vi ska ta och fara upp till tjärned? visst ja... jag måste ju göra tenta på måndag morgon så det kanske inte blir så bra...

Nä nu är det dags att brassa tillbaka till skitungarna! :)


skep och hoj Kapten!

jaha nu var det en ny vecka igen, hääärligt! :) Sista veckan på praktiken också, det är konstigt att tiden kan gå så fort ibland! idag slutar jag dock klockan 17 så det är lite länge men det är ju så mysigt också! Jag tror inte att jag har så mycket mer att säga, 2 veckor till ladies night tror jag det är nu! det ska bli skoj!!

Jo jag har ett hett tips till nu tränare till sveriges landslag, Mikael persbrandt! Tuff, hård och har talets gåva!!!! skulle nog öka intresset för fotboll bland vissa också! ;)

ännu en dag!

Nu är jag T R Ö T T som fasen, men jag ska snart ut till bilen, hoppas och ber att jag inte måste skrapa rutorna!! Det är döds svårt att hitta en bra besiktningstid till bilen.. Man kan ju inte ta ledigt hur som helst så hur ska man kunna besikta bilen då? Om två veckor fans dte en tid på en lördag men det är för sent då, i morgon eftermiddag eller på onsdag nästa vecka hade också passat perfekt men då finns det såklart inte en enda tid..

Drömmer så sjukt mycket bröllopsdrömmar nu, varje gång är det något som gått fel också haha i natt var det ett enda kaos bara, men det är bra att se vad som kan gå fel i förväg så kan jag förhindra det i verkligheten!! ;) Jag ska inte ha getter på mitt bröllop iallafall! ;)


vem vill ha??

Jag är sjukt kissnödig nu så istället för att blogga borde jag göra någonting annat haha! Men jag bloggar!
Har haft en ganska ok helg, det blev den tack vare Lina, hon har lärt sig något nytt i helgen också att John Lennon ver med i Beatles! Bra där!! :)

Sedan hade vi en romantisk middag på Jops och sen blev det vin och skitsnack hos mig, jag var dock sjukt trött eftersom jag fick allergi på natten. Vi var ju på jätte god tacosmiddag hos Maria dagen innan och där fanns det katter, trots att vi for innan jag blev för allergisk så kom det som ett slag på natten ändå..!

Idag har vi farit runt på massa affärer och reklamerat saker, en telefon, en kamera, en stolsdyna och två köksstolar! :)
Nu ska vi kolla på Cellisten och dippa lite cirre!!!!!!!  I morgon är det praktik igen! (hoppas björnen gått i ide)


RSS 2.0