kallt

Det är så satans snorkallt ute och på praktiken måste vi vara ute nästan hela tiden eftersom barnen ine ska smitta varandra med grissjukan, till saken hör att vi heller inte får ta en promenad eller något utanför förskolans staket eftersom det lurar en björn i den avgränsande skogsdungen.. Så vi är som apor i en bur som alla kan beskåda! :)

Hade ingen frukost hemma idag så jag har ätit två morötter och ett glas jucie jag kommer vara vrålhungrig när det är lunchdags och i dag är det fiskbullar.... Min värsta maträtt!!

Igår tränade jag och Virre hårt, först spinning och jag trodde mitt nedre skulle gå sönder totalt, VARFÖR måste dom ha så fruktansvärt obehagliga sadlar? Närsta gång tar jag med en kudde... Efter spinningen var det dags för power core, det gick sådär men gjort blev det iallafall!

Nä nu måste jag da gott folk!!

Praktik

I morgon beger jag mig ut på den första dagen på praktiken! Det känns rätt okej, vet inte vilken ålder det är på de små battingarna ännu men allt är bra! :)

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, så då är det lika bra att låta bli! ;)

Ska man känna sig speciell?

Lina pratar om en person som hon tycker är väldigt speciell/Annorlunda

Lina: Men det gör inget att han är speciell, jag gillar det.
Sandra: okej..!
Lina: Jamen, jag umgås ju bara med speciella personer så.
Sandra: jaha? Tack
Lina: hahahahahahahahahahahahaha, speciella killar menar jag!! (?)

 

Idag är det fredag, jag ska ringa min praktikplats som jag äntligen fått information om!! :) Börjar på Måndag så det känns som det är lägligt att ringa nu. Sedan ska jag kolla på film, jag har hyrt en drama och det får jag aldrig se när Johan är hemma. Varför måste det alltid vara poliser, maffia och korruption i en film? Och man får inte glömma det obligatoriska biljakterna och explotionerna. Jag är lite trött på sånt nu! ;)

Kvällen vet jag inte hur den ser ut ännu
, jag var ut i onsdags och johan var ut i går, idag vill han också ut men jag är inte så laddad tror jag.
Nä man kanske ska ta och stoppa i filmen nu!

Ännu en dag!

Nu är det dags för ännu en dag i skolan! Jag känner mig mycket trött faktiskt... Och lite illamåeende men det gör jag ju alltid på morgonen, tror jag är gravid alla tidiga mornar om året hahaha!

Nellies Tärnklänning som jag köpt på eBay kom i går och den är såååååååå vacker! Hoppas bara att hon kan ha den, ska åka till mamma i kväll och låta henne prova den! Den är grön med brodyr och paljetter, underkjol och hela skiten!! Jag fick också 20 000st diamant dekorationer, 20 000st var mindre än jag trott, men det blir nog bra!! Hoppas att det ligger något paket tll mig idag också när jag kommer hem!! Det är så kul, även fast det är jag själv som betalat så känns det som en present! ;)

I natt vaknade jag och kunde inte andas, blev riktigt rädd eftersom jag var ensam. Jag fick bulla upp med kuddar unde ryggen och kippa efter luft i ca 1,5 timmar sedan somnade jag av utmattning, som tur är vaknade jag i morse.. Jag förstår inte hur jag ska kunna ha ett fungerande liv. En dag på skolan med andra människor och jag blir allergisk, hur ska jag kunna ha ett jobb går på föräldramöten och andra vuxna saker när det nästan leder till andningstopp varje gång... Nu ska jag iallafall åka och umgås med alla kattmänniskor igen...


Skola!

Jamen dåså.. tidig morgon och dags att bege sig till härnösand.. Jag är sjukt trött och har träningsvärk överallt. Dansade Afro powerdance i går och kände verkligen att jag hade riktigt negerblod och gung i knäna, var bara frisyren som saknades! Väldigt rolig dans iallafall!!

Vad står på schemat idag då? 2 timmars föreläsning om kulturbegreppet och två timmars studiegruppsarbete. känns som en ganska lugn dag och förhoppningsvis kommer vi hem lite tidigare så inte Rut behöver strosa runt i sin ensamhet alltför länge.

När jag kommer hem på kvällen tror jag att jag och Virre ska testa på Indoorwalking, vet inte riktigt vad det är men jag hoppas det är roligare än vad det låter! ;)

Ha en bra dag!!

Fotografering

Idag är det dags för fotografering igen. 12h ;) Det är min sista nu så jag hoppas den går riktigt bra. Trodde dock att jag skulle behöva ställa in den eller gör en mycket kortare version för jag har mått illa hela natten. men nu på morgonen känns det kanske bra igen..!!

Dom som gifter sig idag ska göra det på båten Ådalen, såd et kommer bli en väldigt spännande upplevelse! Hoppas att ingen blir sjösjuk haha!!!

I morgon ska vi till Johans farmor eftersom hon har fyllt år, hoppas Johan har köpt någon present då?! ;)

Just de, vin nya förlovningsring och vigselring kom med posten igår, jag är så sjukt nöjd!! Ringarna var otroligt mycket mer vackra än jag hade föreställt mig!! 182:- med frakt!! love it!!!!!

booom boom paow

sjukt less... min bärbara dator har gått sönder och den är ett måste för mig på förläsningarna eftersom jag skriver så sakta för hand... jag hinner verkligen inte med när jag ska skriva med penna..! Det är också från den jag betalar våra räkningar eftersom det är där jag har mitt bank ID... suck!

Men i går var en rolig kväll med underbara vänner, kan inte förstå hur folk kan vara så snälla!!! :D

Scary!!

Nu ska jag ner och träna, hua vilken ångest man kan ha över något som engång i tiden var min hobby och det roligaste jag visste! Jag tränade nästan två gånger om dagen då och nu får jag hjärtklappning av att ens tänka tanken.. Jag måste få in i mitt lilla huvud att dom som är där och tränar gör det för sig egen del, dom är inte där för att titta och skratta åt mig!!!

jaja nu ska jag övervinna min ångest... 4700:- fattigare måste väl göra att jag kommer fortsätta gå, annars blir det ett dyrt gympass..!



Siktar på att göra träning till min hobby igen!!

Photoshop

alltså de senaste dagarna har jag hetsat photoshop och försökt plugga till kommande tenta.. Det går inte så bra. Jag sover jätte dåligt på natten eftersom jag känner att jag ligger efter hela tiden. Därför har jag tagit ett beslut, efter bröllopet jag ska fotografera på lördag så blir det en paus i fotograferandet, min rädsla att göra andra besvikna gör att jag låter det gå ut över mig själv. Jag måste verkligen fokusera 100% på den här kursen och just nu är det inte ens 30%.. Tråkigt men jag tror att det är rätt beslut.

Nu ska jag iallafall åka hem till mamma och äta middag med Nellie, med mig kommer såklart datorn eftersom jag fortfarande har bilder att göra och ingen tid att spilla.


Eeeeooo

Hej hej!

Visst är det sjukt bra uppdatering i den här bloggen?? Nä jag vet!!

Jag har fått ett nytt intresse, eBay-shopping! Inte särskillt billigt intresse men det är så sjukt roligt, dom har allt man kan behöva till ett bröllop tror jag haha! Igår köpte vi 62st vita lakan, kanske inte så nödvändigt men vi fick dom rätt billigt!

Life is a bitch!

I dag känner jag mig riktigt ledsen och besviken.. skulle behöva en hel dag med vänner mycket skitsnacka och glass... istället får jag åka och jobba 18 timmar...

Höga kusten

Det verkar som vi ska åka till höjderna i dag (Johans föräldrar). Nu är Lina i telefonen så det blev inte nå mycket mer!

Oj va tidigt!

Nu är skolryggsäcken packad och jag ska snart bege mig mot staden som gud glömde! Undra vad den här dagen kommer att ge mig? Hoppas det händer någonting iallafall så tiden till 17:00 går fort iallafall!
efter klockan 12 idag bokas kyrkan också, förhoppningsvis är det inga konfirmationer den 29/5 iså fall får vi välja vilken tid vi vill!!!! Blir nog klockan 13 i så fall! ;)

Särbo

Nu är jag särbo igen, Johan har fått jobb i Alby så han ligger på trakt på veckorna. Det rä minst sagt tråkigt att vara hemma själv, iallafall vid middagar och på morgonen. Jag har ju skolan på dagarna så då går tiden snabbt! ;)

Skolan är en total katastrof hittils.. ingen har en aning om någonting och lärarna fick veta att dom skulle ha kursen för 2 veckor sedan. Kan ni tänka er hur seriöst det känns för oss att dom har pluggat in kurslitteraturen, gjort en studiehandledning, uppgifter och föreläsningar på två veckor? Ingenting stämmer riktigt om jag säger så!
Idag hade vi en föreläsning där föreläsaren hade glömt själva föreläsningen hemma, och dte är bara ett exempel av allt strul.

Tur att man har härliga kursare i alla fall, mycket skratt och peppningar mellan gäspningarna!! haha


I yooour´s

Hej hopp! Det var ett tag sen jag skrev igen nu! Men vi har ju varit på en sjudundrandes resa med finlandsfärjan och en liten sväng till grönalund där Johan åkte både Insane och frittfall! tuffing va?!

Sen kom jag hem och då ver det helg med avenypremiär, Söndagen var jag lite småseg och på måndag morgon vaknade jag med världens magsjuka... kräktes nästan blod ett tag vill jag lova! intressant för ert att veta va?

Idag mår jag iallafall bättre tror jag, har iallafall druckit vatten idag som fortfarande finns kvar i min kropp! ;) Nu ska jag ställa mig och göra massa mat eftersom Johan börjat jobba på trakt igen och då behöver han massa matlådor!!

Jag är sugen att gå ut i skogen och leta kantareller men jag får inte för mamma. Hon tror att jag ska plocka giftiga svampar, jag fattar inte hur hon kan tro nått sånt?! ;)

Skolan har börjat och vad jag har hört så är det som vanligt i same old Härnta! haha Massa strul och ännu mer problem!

Ja vad ska man säga mer? I love spotify och fred på jorden!

Jag hittade "mina" ringar, men var tvungen att lämna kvar dom i sthlm.. :(


RSS 2.0