Tårta två av tre, melontårta med jordgubba...

img_6807 (MMS)

Tårta två av tre, melontårta med jordgubbar!!!


Första tårtan av tre klar!!! Kämpa kämpa!!!!

img_6807 (MMS)

Första tårtan av tre klar!!! Kämpa kämpa!!!!


Huuuur

Idag måste jag på en affär och handla hur mycket som helst!! Hur ska det gå till?? Jag har ju ingen bil.. Lina kunda kanske skjutsa mig men det visste hon inte..! Någon annan som kan skjutsa mig så hör GÄRNA av er.... Jag måste hinna börja baka snart om jag ska bli klar någongång!!!!!!!

Efterlyst

Nu är vår bil lyst i hela Sverige.. Parkerade den 00:10 inatt och i morse 06:40 stod den inte kvar.. Varför kan inte människor hålla sig till sina egna saker?? Jag blir så jävla trött, biljäveln är ju inte värd något för någon annan heller, men för oss blir den ovärdelig eftersom jag måste handla och sånt... Kul början på den här dagen.. Jag fyller ju år om två dagar också, grattis Sandra..!

Hoppas verkligen att dom har bränt om bilen då så att man får ut på försäkringen till en ny, det tråkiga är ju att man får ut till en halv ny, och vi har inte pengar till den andra halvan.. 
Har dom bara förstört massa saker i den så får man typ inte ut nått och då blir det bara till att betala... 

Ny tankad var den också, 13.22litern sved nog som det var när jag tankade upp den, nu känns det ännu roligare...

 

Sjunger

Back to life, back to reality, back to life!!

Ja nu är resan som över, vi har dock inte bestämt om vi ska åka nu genast eller om vi ska in på stan en sväng till idag, det är ju så himla fint väder! Jag lär väl mobbeblogga om det sedan!!


Härligt.... Första resan som nygifta så bl...

img_3658 (MMS)

Härligt.... Första resan som nygifta så blir jag bajsad på... Äckliga jävla måsar... Varmt va bajset också!


Sådär ja!!!!! Tvingade johan in på grönan ...

img_0073 (MMS)

Sådär ja!!!!! Tvingade johan in på grönan för att jag hade bestämmt att jag skulle vinna kexchoklad, gjorde jag också!!! På första numret!!! :)


Romantiskt värre av min älskling att bju p...

img_5249 (MMS)

Romantiskt värre av min älskling att bju på en tur i häst och vagn!!!


Fan vilket hårdrocksliv vi lever här nere ...

img_6807 (MMS)

Fan vilket hårdrocksliv vi lever här nere när vi börjar trasha hotelltoan.....


Nu tittar jag på utsikten med den bästa i ...

img_6807 (MMS)

Nu tittar jag på utsikten med den bästa i världen, oj va jag är lycklig!!!!!!!


Midsommardagen

Igår var det alltså midsommar och det var verkligen högsommarvärme här, kändes som i utlndet nästan! Vi såg ungefär en miljon Stockholmare som hade köpt grillar och vollybollar, sedan flydde dom stan och kvar blev vi och japanerna! Vi tänkte åka på skansen och fira midsommar men tyvärr var det ca 2km kö till ingången så den planen sprack, vi hoppade på en buss utan airkondition och for tillbaka till "stan" yrade runt lite och höll på, jag fick sen sushi till lunch och det var ljuvligt! Sedan för vi till hotellet och bara softade med tidningar och fotboll innan det var dags för middag! God mat på uteservering i gamla satan, sedan satt vi ute vid vattnet och tittade på vattenskotrr och knasiga människor! :) Johan köpte efterrätt åt mig på ben & Jerrys (het sjukt med en hel kiosk men BARA B&J) så kom det en stor ankfamilj som jag ville mata med min strut, tyvärr såg en mås det och han/hon rapporterade genast till resterande måsbajsare.....

Idag vet jag inte vad vi ska göra, ingen av oss är vidare sugen på Grönan av någon konstig anledning! Jag vill se djuren på skansen men det lär ju va lika mycka folk i dag säkert!!!

 

Får se vad sista heldagen i sthlm har att erbjuda oss! :)


Inte konstigt att man får ont i fötterna a...

img_0160 (MMS)

Inte konstigt att man får ont i fötterna av att gå här i Sthlm!!! Suck


Fråga: när vi åt skaldjuren fick vi dessa,...

img_0155 (MMS)

Fråga: när vi åt skaldjuren fick vi dessa, vad används dom till??


Dagens lunch!!! Hyfsat fräsh sushi! Sedan ...

img_6807 (MMS)

Dagens lunch!!! Hyfsat fräsh sushi! Sedan var vi i gamla stan på uteservering och åt och drack gott, i morgon blir det nog nått budget alternativ!! Haha


I stockholm ska man självklart fira midsom...

img_6807 (MMS)

I stockholm ska man självklart fira midsommar med kungafamiljen och Brasilien på tv!!!! :)


Nu har johan fixat så vi har kall öl när v...

img_0168 (MMS)

Nu har johan fixat så vi har kall öl när vi kommer tillbaka :)


Hittade ett par skor som jag ville ha men ...

img_6807 (MMS)

Hittade ett par skor som jag ville ha men jag fick dom inte!! Så nu kommer dom gnugga min lilla skalle tills jag dör!!! Vill jaaaaaa, någon som har 1600:- till me??


Glad midsommar!!!!!!!!!!!!!!!

Idag är det nästn lika fint väder som i går, HÄRLIGT!!! Gick bättre på frukosten idag, är ine lika proppmätt, dock hade dom wienerbröd??? VARFÖR?? jag var såklart tvungen att äta en halv, det är inte heller frukost mat kan jag lova!

 

Shoppingen igår gick väl sådär för min del, hade super dåliga skor så efter ett par mil så började fötterna spricka och ha sig, AJAJAJ... Jag shoppade iallafall en långklänninge för 99:- Johan däremot fick jag kämpa för att få med mig hem, han ville in på ALLA affärer, jag skojar inte! Gullgubben va verkligen i shoppingtagen igår! :)

Sedan satt vi på uteservering och åt en förrätt till middag eftersom vi var så himla mätta efter lunchen, världens största skaldjursfat, Johan såg ut som han skulle kräkas när han surplade ostron HAHAHAHAHA

Efter det tog vi ännu en prommis, denna gång upp till medborgarplatsen som var ett ganska coolt uteställe tycker jag! :) Såg första kändisen där också, Alexander Bard! :)

 

På midsommar är tydligen nästan allting stängt hör i sthlm, och dom som bor här åker ut på "landet", så undra vad vi ska göra idag och i morgon, de återstår att se.

 

Ha en härlig kväll nu allihopa!! :)


God men lite konstig lunch :) lyxigt kände...

img_5249 (MMS)

God men lite konstig lunch :) lyxigt kändes det i allafall


Mätt som en plätt

Herreguuuud vilken frukost dom har här, det finns verkligen allt från äggröra,fil och bacon till pannkaka, sill och gravadlax, helt sjukt mycke att välja på!! Ska iallafall aldrig mer äta gravadlax till frukost!!!! passar inte!!

 

Nu ska vi ge oss ut på massa shopping i det OTROLIGT härliga vädret, fatta vilket väder det är!!

 

hotellrummet är jättefint, men i morse vid sextiden var det nå galna tyskar som körde gatlopp utanför vår dörr, jag kudne inte somna om så jag hoppa in i duschen och sen fönade jag håret! ;) Kom ut till sängen igen och då låg Johan med dubbla kuddar på öronen haha! :)

 

Ha en bra dag, det ska vi ha!!!!!


Första dagen på frukostbuffe blir det ofta...

img_6807 (MMS)

Första dagen på frukostbuffe blir det ofta lite mycket ;) nam nam


S

img_6807 (MMS)

S


Bröllopsresa mini!!

Nu packas det för fullt! :) Vi åker till stockholm i dag! :) bara Johan kommer hem så drar vi södert, fan va kuuul! :) Vi blir borta enda till på söndag och ska ha det mysigt och gott! :)


Två räddare i nöden var Ida och malin som kunde ha hand om Rut sådär blixtsnabbt!! VÄLDIGT tacksamt det!! :) ååå va kul vi ska ha, hotellet har fritt Wi-Fi också så kanske kan jag till och med blogg från huvudstaden! :)

Jag är så glad! :)

BEST WESTERN TIME HOTEL ****

Rut väcker en sovtuta!!!! :)

img_6807 (MMS)

Rut väcker en sovtuta!!!! :)


Stinkbomb

När man känner själv att man stinker då är det dags för en dusch hahaha!!!

Idag ska jag luncha med min pappa, sedan ska jag slinga håret på min söta syster och sen blir det hem och redigera bilder igen!! Lägenheten ser ut som ett bombnedslag sedan brollan och Aspen var här i Lördags men jag har inte orkat ta tag i det än! städade som en galning för bara ett tag sedan juu!!

Aja ha en fin fin dag vettja!!


Redigering

Idag har jag suttit och redigerat bröllopsbilder, dessutom har jag skickat in annons till ST, Dagbladet och Sundsvallsnyheter så nu är det bara att håll utkik! ;) 

Kan ju säga att det skiljer en heldel beroende på vilken tidning man vill ha bilden i, Dagbladet är kostnadsfritt och man får skriva 1000 tecken, ST kostar 349:- och max tecknen var kanske på 200-300 st så det kommer stå olika i alla annonser tyvärr, olika bilder är det också! :) Sundsvalls nyheter fick man endast skriva 150 tecken om jag kommer i håg rätt men det var även gratis så det kompenserar en heldel! 

Hel kvällen har jag suttit och mått illa nu, kanske för att jag åt 8 st pepparkakor med mjölk... PMS säger jag bara!! 

I helgen ska vi i väg på en mini smekmånad och bara vara!! Vi har inte varit ledig bara vi två utan något annat sedan bröllopet så det ska bli så himla mysigt! :) En månad sedan vi gifte oss nu!! Hur fort kan tiden gå???!!!

 

Vovven är busig idag iallafall!!! :)

img_6807 (MMS)

Vovven är busig idag iallafall!!! :)


Idas storfångst!!

img_0133 (MMS)

Idas storfångst!!


Tjärned

Nu ska vi fara till Johans föräldrar, kommer tillbaka i morgon!!

Kan berätta att det var rödluvan som drog upp största firren i går! Ska lägga ut bilder i morgon! :)


WHHHHAT!?

Hittade den här på Michaelas blogg, hur sjukt är det inte??! Skrattar och mår illa i omgångar!! haha Stackars lilla groda!!



LILO!!! ;)

Jag ska snart berätta vem som vann fisketävlingen, men först:

Många har frågat mig om jag var nervös när jag skulle gifta mig, och det var jag faktiskt aldrig! Jag var lycklig och väldigt glad, allting kändes på ett vis overkligt och svårt att förstå, men jag var aldrig nervös. Däremot fanns det en annan tid på bröllopsdagen då jag faktiskt var ganska mycket nervös.

Det var strax innan vår "bröllopsvals". Vi hade övat in en egen dans från dirtydancing och vi hade klarat hela med alla steg typ en gång innan bröllopet! :) Men dansen blev så som bröllopsdagen, heeelt felfri och det kändes så himla roligt! Johan bjöd till och med på lite oväntad freesyling som han hade vägrat göra tidigare, hehe :) jag tror att alla uppskattade vår lilla dansshow också! :)

Härt är jag strax innan dansen, den gången på dagen då jag faktiskt var nervös!!


Tävling!!

Vem får största fisken ikväll??


Marge, Aladdin eller rödluvan???
(Bilden på rödluvan strejkar för tillfället men hon är med) 


Varmt

Att bo i en lägenhet som består av bara fönster istället för väggar gör att det är svårt att vara inne sånna här dagar...! Den är typ 50grader här inne, och jag måste vara inne i ca 20 minuter till, måste ju se hur våra bästa år slutar! ;)

Ikväll blir det nog fiske med glatt sällskap! Ska bli kul som fasen tycker jag!!

Skaka rumpa

Vilket perfekt väder det är idag för mina planer! :) Lägenheten ska skina och lukta rosor! desutom ska jag göra klart en heldel bröllopsbilder och välja ut en som ska in i tidningen! Men det är fan inte lätt, vi blir ju så bra på kort ;) Nämen skämt åsido, jag hade ena duktiga fotografer måste jag säga för jag har massa fina bilder på min hårddisk!

Innan jag städar ska jag ta en varm choklad (även det är perfekt för vädret) sedan blire en långprommis med vovven så hon är nöjd och glad, and then lite uppdateriong i min städalista på spotify, seeeeen kan jag börja städa! Efter Våra bästa år såklart! ;)



Mitt underbara stöd på bröllopet! :)


bilder

Sitter och redigerar och kollar igenom bilder från vår bröllopsdag, tänjkt vad man lever tillbaka i minnen när man ser på bilder! :)

Här är jag hos Frissan i min bröllopströja från Victoria Secret



Foto: Veronica

 


Jobbigt!

Det är så himla trist att johan far i morgon!! Önskar att vi båda kunde få bra jobb här hemma istället!!!

Bjuppar på lite bilder från igår istället för att ledsna!!






jahaa

Produktiv dag idag! Har försökt få tillbaka min naturliga lyster men ser fortfarande ut som om jag har gulsot...!! Dags att testa diskmedel kanske??

Hämtade Johan på tågstationen efter deras vilda hårdrocksnatt i el stockholmo, dom hade nog haft riktigt roligt för alla tre såg relativt slitna ut! :) Sov det ska va när man har rockat loss till Kiss alltså! :)

Nu ska jag börja packa fiskeväskan för ikväll tänkte jag dra upp ena riktiga baddare!! Har hittat stället som jag ska ta med Aspen till också! :)

Marge!!

Nu ska Marge Simpson sova!! :) Har haft en askul kväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tack Aspen Glassen, :)


bilder kommer!!!! :)

Bra och dåligt

idag har vi firat lillasyster Nellies skolavslutning OCH födelsedag!! Hon börjar bli så vuxen nu, tonåring nästa år liksom!!! Önskar dock att hon hade haft en lättare uppväxt för jag älskar henne obegränsat!!

Sedan bjöd Johan ut mig på Tandoori och tyvärr måste jag nog säga att jag aldrig behöver äta där igen, men jag var tvungen att testa en gång till eftersom Ida lovordat stället så mycket innan hår i maten incidenten.


Just nu är det mycket strul i min närhet och det stör mig.. Det finns verkligen människor som borde växa upp på de flesta plan..! Men jag tror och hoppas att det kommer lösa sig för oss alla.

GGGGGGGGGOOD NATT

Sov gott vettja!

Fru Malmsten

Jag är gift nu! :) Det vet ni säkert om men jag gifte mig för 11 dagar sedan! När jag tänker på det så känns det lite vemodigt att det faktiskt är över. MEN jag hade en så sjukt rolig dag, vi har pratat mycket om det Johan och jag, dagen slog faktiskt alla våra förväntningar med hästlängder!


Det är ju inte riktigt över än heller, alla bilder ska ju redigeras och sorteras sedan ska man pyssla ihop fotoalbum och tackkort, och inte att förglömma..... BRÖLLOPSRESAN!! :) Oj va vi längtar!!


Uppmanar alla att gifta sig, för det är verkligen en dag fylld av kärlek, inte bara med den man älskar utan också med sina vänner och släktingar! :)

Tack alla! :)


Fick mitt första brev adresserat till Sandra Malmsten, hur sjukt kändes inte det då? På ett vis känner man inte igen sig själv när man byter efternamn, men jag är rätt stolt att vara fru Malmsten! ;) (brevet sa att jag skulle beställa nytt körkort om det var någon som blev nyfiken)


Ska försöka börja blogga igen också..... IGEN :)

Foto: Grolla




RSS 2.0