less.....

Jag vill inte göra den jävla cellförändringsoperationen......... "det är som ett tandläkarbesök, och tar bara 30 minuter" helvete att det är! Den som har kommit på att personalen ska jämföra detta ingrepp med ett tandläkarbesök är ju helt slut i huvudet... 18 maj måste jag vänta till innan någon ska betätta för mig om jag får bli sövd eller inte... HÄRLIGT.. 18 dagar till att gå och tänka undra och må skit....!! Jag är så fruktansvärt arg och ledsen nu, jag skiter helt i om "alla" som gör den där operationen tycker att det är läskigt, för jag vill verkligen inte göra den...

30 minuter är en halv timme... fy fan...

Skola

Nu drar jag iväg på sista skoldagen för denna vecka! :) Går bara till 12 också så det känns rätt okej!! Sedan blir det inte mycke uppdatering igen för jag far till Karlstad över sista April!

Men ta det lugnt idagarna så ses vi när vi ses!!

Lykke Ankarmark

Vill bara skriva ett inlägg till Tommy och Maria! Grattis till er super fina flicka!!! Jag är inte säker på att hon faktiskt heter Lykke men det var tänkt så tidigare iallafall! :)

Jag hade iallafall rätt gissning på kön, men hon kom två dagar innan min gissning på dag, jag hade ju sista April som gissning! :)

Valspäck

Johan smörjer in läpparna i valspäck... Jag spelar bingo på nätet och Rut har ingen navel..? Hur kommer det sig?? Jag skulle vilja veta hur de kommer sig att hon inte har någon navel?? det måste man väl ha?

Fortsatt drama

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan! Vi skulle göra olika föreställningar för de andra som man kan använda som introduktion till ett temaarbete. En grupp gjorde en fingerteater och lärarens kommenatar på den var: Jätte bra ämne, men när ni använder fingrarna så blir det lite Kinky!!

Haha jag dör, man kan tro att dagens tema har varit sex, men det har det alltså inte, jag vet inte varför det har ploppat fram så konstiga saker idag.

Jag har varit väldigt låg idag också.. :( Fick inte beskedet jag ville ha från cellprovningen, jag måste allatså dit igen och operera skiten.. Mamma säger att dom alltid gör det när det finns någon cellförändring, men min doktor sa annorlunda,, Hon sa att man aldrig operarade på någon som inte har fått barn ännu, om det inte var absolut nödvändigt..! Jag tänker tro på min mamma, det känns bättre då...

Skulle ni älska mig om jag såg ut så här istället?


Drama

Hela dagen idag kommer vi hålla på med drama, det är jäkligt svårt men jag tror att det är väldigt nyttigt också!

på för middagen skulle vi hitta på sagor med fantasi och olika känslor.
Vår drama lärare: Det gör inget om det ploppar fram en penis eller så!

Ni kan tolka det som ni vill, men våra dramalektioner är ganska specialla haha! ;)

Dåligt

Oj oj oj va det har varit dåligt här nu igen!! Jag har varit i Sundsvall mycket och där har jag aldrig någon dator så då blir det som det blir! Just nu smakar det ökenråtta i min mun, jag tror att jag måste göra ett besök hos tandborsten snarast... Fy faan!

Den här veckan har jag innevecka, så det blir tidiga mornar och fullspäckade dagar!! På onsdag eftermiddag/kväll åker jag till karlstad med Johan Virre och Lasse. Vi tänkte fira sista April med Anders! :)

Jag har tappat bort massa böcker, någon som har hittat dom? ;)

Man kan ju börja undra

I morse klev jag upp och skulle gå ut med hunden, jag var lite sömndrucken men ändå rätt pigg.. Jag kunde bara inte hitta mina nycklar.. letade överallt, och med tanke på hur mycket jag städat igår så fanns det inte så många ställen för dom att gömma sig på eftersom de är tomt på alla ytor (nästan). Tillslut struntade jag i nycklarna och tänkte att jag går en kort promenad med öppen dörr i stället.

Låser upp dörren och går ut, gissa vad som hänger i låset på utsidan... (!) Fan va läskigt alltså.. Tänk om någon hade kommit in och rövat bort mig när jag sov.. Dom skulle i och för sig behöva vara några stycken för att bära iväg mig, man är ju ingen prinsessan på ärten direkt.. men hjälp,,, hur kan man vara så förvirrad?

Nu ska jag sätta igång dagen på allvar, har varit lite segstartad i dag men det ordnar sig om den slutar i turbofart! :)



Trött och hungrig

oj va trött jag är nu.. jag hann med en heldel idag iallafall men såklart int allt och det är lite störigt eftersom jag måste göra det en annan dag istället!!

  • Jag har feber (inte mycket men ändå så att jag känner mig hängig)
  • Jag har tvättstuga i 5 timmar.
  • Jag ska städa och sortera massa skräp. (Toan, mitt sminkbord och sovrummet kvar)
  • Jag ska piska vardagsrumsmattan samt försöka tvätta ren den från diverse spillda drycker.
  • Jag ska duscha hunden. (görs i morgon, efter morgonprommisen)
  • Jag ska skriva uppsats. (görs i morgon på bibblan)
  • Jag ska diska
  • Jag kanske ska byta gardiner i köket. (vet fortfarande inte om jag vill det, tycker dom turkosa är snygga)


  •  

    Jag saknar Johan så mycket, det är så tommt i den här mörka lägenheten utan honom!!!
    Nu ska jag kolla på en film och sedan ska jag sova!


    Jävla kråka!

    Oj va dagen har gått fort.. Men jag har iallafall hunnit med tvättstuga, städa undan och rensa bort massa skräp.. Vinterjackorna är nu i förrådet, för jag vägrar att bli lurad på våren ännu en gång! ;) Mattan har jag skrubbat och dasskat, jag lät den hänga kvar på piskställningen medan jag rusade till tvättis för att hämta all tvätt, när jag kommer tillbaka ser jag att det sitter en kråkjävel och hakar i mattan... Han såg rätt nöjd ut men det gjorde inte jag...!!

    Efter det kom det en drös måsar, så jag tror den lille jäveln flög och tipsade sina bajsmaskiner till vänner..
    Det slutade iallafall med att jag och Rut fick stå ute och vakta mattan medans den torkade lite...

    Nu ska jag damma och dammsuga sen tvätta Rut, efter det ska jag beställa hem någon mat och bara se roligt på tv!! I morgon blir det nog bibblan hela dagen!!


    Längtar tills dagen är slut!

    Den här dagen är jätte tråkig...

    • Jag har feber (inte mycket men ändå så att jag känner mig hängig)
    • Jag har tvättstuga i 5 timmar.
    • Jag ska städa och sortera massa skräp.
    • Jag ska piska vardagsrumsmattan samt försöka tvätta ren den från diverse spillda drycker.
    • Jag ska duscha hunden.
    • Jag ska skriva uppsats.
    • Jag ska diska
    • Jag kanske ska byta gardiner i köket.

    Men först ska jag se på våra bästa år! ;)


    I valet och kvalet

    Hej nu är jag hos Lina, hon är dock inte hemma.. Hon är hos Veronica och festar järnet i kväll!! Jag och Johan ska bara sitta som två apor och titta på Robinson, men det kan ju vara kul det också! 

    Jag står lite i valet och kvalet just nu, jag funderar på om jag ska stanna och titta när Johan spelar match i morgon eller om jag ska åka hem och göra någonting nyttigt... 

    Idag fick man flyga helikopter över Sundsvall från ICA Maxi, jag var jätte sugen på att göra det men Johan ville bara vila just då så det blev inget av med det!! 

    Nu är jag sugen på att basta, nån som vill hänga med mig och mina vänner, Till vänster har vi Lina i mitten en nöjd Walle och till höger är jag, ni ser väl att jag blev brun i fjällen?? 




    Effektiv

    Fan det flyter på idag faktiskt! ;) med tanke på alla pauser jag har haft har jag ändå skrivit massor!
    Jag har dessutom hunnit boka biljetterna till Ladiesnight, FAN VA KUL DET KOMMER BLI!!!!!! :) Synd att det är så länge till dess,,, 31 oktober liksom..!!

    Jag hoppas det går bra för lille Emil på allergitesten i dag också, vore väldigt trist om han är allergisk mot lilla Rut!!!



    Nu blir det paus ;) Frukost och våra bästa år!!!

    Hurtbulle

    Jag är lite smått imponerad av mig själv idag, klockan är inte ens nio och jag har redan gått en långpromenad och bokat en tvätt tid till i morgon! Tänk va skönt det hade varit om jag hade städat lägenheten också!!

    Nu ska jag fortsätta med uppsatsskrivandet och hoppas det flyter på bättre idag, fem sidor hur svårt ska det vara att få i hop? Om jag bara gör det så boder det vara klart på en timma drygt! Och gör jag det hinner jag gå ut och lägga mig i solen också!!! Yeeey!! :)

    Idag är sista dagen lärarana har på sig att lämna ut tentaresultatet också.. dom är redan 3 dagar försenade........

    Morgonstund har guld i mun

    Hoppas ni har sovit gudomligt bra! Själv har jag startat upp ett uppsatsskrivande och det kommer nogh ta alla mina minuter de kommande dagarna, förutom när jag har paus förstås ;)

    Jag måste ha sovit fruktansvärt hårt nu på morgonen för jag märkte inte att Rut hade lyckats smyga sig upp och lagt sig brevid mig i sängen! Jag hade heller inte märkt att hon spydde i sängen........ TUR att jag inte hade hunnit byta till vårt nya bäddset än!!

    Ute faller snön i stora klasar, va roligt.. jag som var helt säker på att våren var här nu! Men jag är ju brun i ansiktet iallafall! ;)

    Nu ska jag koka te sedan återgå litt mitt skrivande!!

    Bara för att fynd

    Idag har jag fyndat rejält!! :) Vi skulle bara åka på dollar för att köpa toapapper men då kom jag på att jag ville åka och kolla på Jysk också! Där fanns det många fyndvaror, bland annat köpte jag ett jätte fräsht bäddset till sängen och lite extra kuddfodral för en tia styck, jag hittade också två SKITSNYGGA rullgardiner för 25:- helt sjuuukt billigt!  Men nu till mitt dilemma:

    Jag behöver inga rullgardiner!! I vår nya lägenhet finns enbart flera jätte höga fönster och där går dte inte tat ha dem! Haha men dom var ju billiga, kanske kan jag ha dom i nästnästa boende!!?

    Saknat mig??

    Hej allihopa nu är vi på hemmaplan igen! ;) Hoppas ni inte har saknat oss allt för mycket den här helgen!

    Tänkte bjuda er på lite underbara fjällbilder, vi har verkligen haft det heeelt underbart!!!



























    Hej hopp

    Tänkte bara berätta för alla att i morgon åker jag till fjällen!!! Det blir skidåkning, varmchoklad med mintu, afterski, bastu, vessla och maaassa annat kul!!!!! :D

    Men först har jag den jobbiga morgonen på sjukhuset... ursch nu kommer ångesten igen!! jaja den här gången vet jag ju att det snart är över iallafall!

    Jag kommer försöka uppdatera lite i helgen också men det är inte säkert,d et bror på hur mycket det kostar haha! ;)

    Do it!

    Familj
                                           
                     1                        
                                           
                                             
                                     
                             2            
                                     
                                         
                       
                 3                  
                       
                                             
         
     4        5              
         
                                         
           
         6        7        8  
           
                             
           
     9                          
                 
                                         
                 
                 10              
                 
                                             
                                           


    ACROSS
    3   Moder
    5   Broder
    7   Jag
    9   Lillasyster
    10   Moders man
     
    DOWN
    1   Katarinas etta
    2   Faders dam
    4   Min Pojkvän
    6   Katarinas tvåa
    7   Fader
    8   Hund

     


    som en yr gnu!

    Jag är sååå glad över alla kommentarer från er, tyvärr måste jag berätta att jag gjorde bort mig lite!! Jag skulle visst inte vara där förrän på torsdag morgon berättade hon i luckan för mig...  så jag har tre dagar till att gå runt och oroa mig!! Men snaaaaart är det över! ;)

    Nu är jag hemma i Härnösand och det känns så skönt, jag älskar att komma hem! :)

    Ska gå och dega nu, men vi hörs!!!

    Rensa

    Jag måste skriva av mig lite, detta kanske blir ett väldigt personligt och tråkigt inlägg, men det skiter jag i nu för jag vill skriva ihjäl mina tankar! ;)
    Inte för att mina inlägg brukar vara så hysteriska hahaha


    Det är ju tydligen så att jag har cellförändringar vilket ska kollas upp igen i morgon... Jag är inte nervös för undersökningen, det är en mer olustig kännsla.. jag tror jag är rädd faktiskt.. Oftast är det ju inte något farligt med cellförändringar men det finns alltid det där KANSKE... Det kan ju faktiskt vara farligt också.. Jag vill bara ha dte här överstökat och att allt är bra..

    Jag sitter och tänker, tänk om hela tiden.. kanske har jag symtom.. kanske därför jag har denna konstanta trötthet, alla blödande sår i näsan, och kanske är det därför det poppar upp massa allergier hela tiden och att jag drar på mig alla sjukdomar jag kommer i konkakt med måste ju tyda på ett dåligt immunförsvar...!!

    Nä självklart har jag inte cancer, men "tänk om" tanken är skit jobbig alltså!

    Jaja i morgon klockan 10 ska det vara över iallafall!! Och det är skönt att Johan kan vara med också...!!!!

    Bröllopsakademin

    Hittade en utbildning jag gärna skulle vilja gå, bröllopskoordinator på Bröllopsakademin! Det Skulle vara ett drömjobb för mig, kombinerat med fotografering!! Efter det startar jag eget med Veronica och om 5-6 år tjänar vi MASSA pengar på att bara göra sånt jag tycker är roligt!! OJ vilken dröm!! Men det är väl bara en dröm antar jag..

    Om man inte vågar sattsa kan man aldrig vinna....


    Trött!!

    Johan är hos Ante och lagar bilen, jag och Rut däremot är hemma och är väldigt trötta! Jag är så sugen på nått, skulle vilja ha en subway macka.. mmm va gott!! Men jag har ju honungsmelon, det är gott det med!! ;)

    Så här trött är gumman!!!


    Utsikt

    Tråkigt att inte solen lyser idag :( men det är skönt ute iallafall!! I dag har jag frossat i honungsmelon åå va det är gott alltså! Ikväll blir det träning och sen inte så mycket mer.. Jag skulle vilja gå och se män som hatar kvinnor men det verkar som om alla har sett den redan! jag har väl inte tid att se den nu ändå men det vore kul haha! ;)

    Så här ser det ut från Linas fönster på kvällen, så jäkla rofyllt tycker jag!!!


    April April

    Jag har såklart inte rakat av mig håret det var ett Aprilskämt för er som inte förstod det!! :)
    Igår var vi hos mamma hela kvällen!

    Jag har inte så mycket att skriva just nu kanske kommer mera senare!! :)

    Devil

    Nä jag måste trotsa mitt löfte till mig själv att inte låta någon se mig när jag ser ut så här.. Jag ska ta Rut på en promis ner till stan och möta Johan där för hon har så himla mycket energi just nu så jag får ändå inte mycket gjort!! Men det tar på självförtroendet, kanske ´jag ska ta på mig Johans mössa fast det är så varmt ute.. ja så får det nog bli!!


    Vaken

    Här sitter jag helt vaken, men trött!! Det har inte varit en bra natt för jag har vaknat hela tiden! Har så mycket tankar och funderingar som självklart måste komma fram när jag ska sova... Varför är det så? 

    I natt skulle det komma en hemsk mask på internet och äta alla kontnummer eller vad det stod i aftonbladet, jag har säkert blivit drabbad, skulle inte förvåna mig...

    Jag klippte lugg häromdagen men upptäckte senare att den var sne.. Jag fick nått psykbryt och tog i ilska Linas hårtrimmer eller vad det heter och gjorde en britney... nu har jag stubb och det känns som jag skulle ha stått ut med sne lugg......smart drag.. Om sisådär ett halv år kan jag gå ut igen...

    Jaja nog med självömkan, nu ska jag försöka mig på ett sömnförsök igen!!

    Inte lika kort som Carina Berg men ändå....

    RSS 2.0