Nyår!!

På nyår ska vi ju som sagt till New York i år, det känns så sjuuukt spännande! :) Själva nyårsafton kommer vi spendera på Hudson terrace, en takterras med utsikt över Hudsonfloden. Det är ett place med kristallkronor och mahognydetaljer, ALLTSÅ!! Då vill man ju ha en sjukt snygg klänning också?? Jag hittade en igår kväll, den snyggaste jag har sett på länge! Tyvärr kostade den 1800:- så jag köpte den inte. Idag när jag skulle gå in och titta på den igen var den SLUT!!!! hallå.... det verkar finnas hur många som helst som inte har några problem med att köpa en klänning till det priset och nu kommer jag liksom aldrig ens få chansen....


Sov gott alla vänner!!

img_5654 (MMS)

Sov gott alla vänner!!


Rådjursinvasion

img_0503 (MMS)

Idag har vi haft kändisbesök, det var Bambi och hans vänner!! Rut uppskattade dock inte besöket!!! :)


latmasken!!

Jag har inte gjort nånting i flera timmar, sitället hade det kunnat vara färdig städat och julpyntat nu, men jag orkar inte!! Så det får väl bli en annan dag istället!! I dag kom fotografierna som barnen fick ta på förskolan, alla mina 14 barn blev så bra på korten! :)


Jul jul strålande jul!!

Nu har jag julstämning i kroppen igen!! :) Jag är en sån som verkligen älskar när det börjar vankas jul!! Allt pyssel, bakning, julmusik, dekoration, ljusslingor och julmat!! det är det bästa på heeeeela året!!!


Härlig dag!

Jag har haft en jättebra dag idag!! Varit och fotograferat Rut på Arken, drog på julmarknad och tittat på när Johan smocka kolbulle, sen gasade vi ut till Lagga och hämtade upp min vän Ida! :) For på bolaget och köpte en present sen köpte jag skitfina glögglas på Indiska!!! :)

Jag har svin hala pjucks nu btw... På vägen ner till julmarknaden var det bara att stå, fick nästan sätta in mina snowboardmoves för att ta mig ner! ;)

I morgon är det hockeydags, men Johan verkar inte hitta min klubba.. :( Var är den då? Nånb som har en att skänka?


Ingen som längtar till sommaren va???


Rock now rock tonight! :)

Sov gott alla sköna bönor!! Jag mår i allafall toppen igen nu!! Jiiihaaa, i morgon väntar diverse julmarknader och ljuständningar och middag och jag vet inte allt!! :) Ska bli skönt att få klä upp sig lite efter tre dagar i kräksjuka!! :)



Skönt att slippa glida runt i samma smutsiga kläder, haha ;)


Frilla

Rut har varit hos frisören idag! Jag höll på skratta ihjäl mig när jag fick se henne efter två timmar trimmande klippande och badande! :) men hon blev ganska fin! HAHAHA

FÖRE

EFTER!!!



Fredag!

"Utan dig kan jag inte smaka på snön" - tänk på det ni! Hur viktiga är vi för andra människor, tänk på det när du hellre vill tänka på dig själv!

Helgen

Tänkte göra en snabb uppdatering med bilder från helgen!










Det fanns hösten 2007 totalt 31267st skolo...

Det fanns hösten 2007 totalt 31267st skolor: 20 732 förskolor, 3 907 skolor med förskoleklass, 4 826 grundskolor, 8 specialskolor, 722 särskolor, 889 gymnasieskolor,265 gymnasiesärskolor, 101 skolor med kompletterande utbildningar, 330 komvuxskolor, 290 studieanordnare, 24 skolor i 17 länder med svensk utbildning i utlandet. Överlägset flest förskolor alltså, VARFÖR är då alla föreläsningar alltid så inriktade mot skolan?? Glöm inte oss.....


slöpropp!

Jag känner att jag har massa energi inne i kroppen men själva kroppen är slöpropp!! Svettas och har mig så fårt jag gör en rörelse typ!! Trist!!

Ida kommer till mig efter jobbet iallafall ska bli kul att surra lite skit, kanske ska jag ta på mig en bh innan dess, vore kanske lite trevligare??  Hon ska få ett paket när hon kommer också, det brukar han tycka om!! :) Låter som att jag ger henne paket ofta, och det gör jag också!! :) eller??! :)


På den stora dagen! :) de är min lillasyster Nellie som har fotograferat!


Snöö!!

Tror nog att de flesta blogginläggi dag handlar om snön!! Personligen så älskar jag det!!!!!!!!!!!!!! Det finns så mycket roligt att göra när det är snö!! Snöbollskrig, bygga snögubbar, åka pluka, åka snowboard, köra skoter, åka skridskor lite här och där, mm mm mm!!





 



Men jag kan förstå varför vissa kanske tycker att det är lite trist med snö..

Bilen kanske inte tar sig upp för backen..


fordonet måste skottas fram..


Och hundens päls blir mer svårskött..!!


Dunderförkyld...... igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen...

Jag är så trött på det här... är dunderförkyld igen..! Huvet väger bly halsen värker och jag har en tråkig hosta... Jag var ju beredd på att jag skulle bli sjuk när jag började jobba eftersom jag aldrig tidigare varit exponerad för så mycket snor och annat, men de här måste vara ett skämt...

En kollega sa att man blir imun efter ca 2 år... låter kul..!

RSS 2.0