Ont i kropp och knopp

Nu har vi flyttat in!!! det är så skönt och vi trivs verkligen, fast det är just nu kartonger precis överallt!! Johan kommer vara borta i två veckor nu och det är långt till förrådet så jag kommer inte orka konka ner allt dit själv.. Får göra det bästa av situationen helt enkelt!

Vaknade i morse med halsont och dunk och värk i örat... inte kul!! Så idag ska jag bara små pyssla och ta det lugnt....

Flicka!!

Dom fick en Flicka!!! Nu längtar jag efter bilder och tills jag för gosa med din lilla bebisen!!!!!! :)

Bebis!!

Nu är vi förväntansfulla!! johans syster ligger på sjukhuset och kämpar, snart kommer minstingen i släkten!!!!!! :) hej och hå va spännande!!! ååå vad vi längtar efter lillplutten!!!!











lite nervös är jag också för när det kommer en ny brukar det ofta en gamal lämna familjen..!! Jag är ganska skrockfull så det ligger i bakhuvudet!!!!!!



Ville vara snäll och ge Rut lite rester fr...

img_0298 (MMS)

Ville vara snäll och ge Rut lite rester från min middag idag! Ni kanske ser vad hon inte gillade? Haha


Härliga minnen! :)

Sitter och tänker på min möhippa som mina underbara vänner fixade! :)
Det var omtummlande men gud så kul jag hade! :)

Tack igen!! :)


Njuter av de sista solnedgångarna på Dalga...

img_0296 (MMS)

Njuter av de sista solnedgångarna på Dalgatan :)


Trosor!!

Ja Rut har trosor på dig eftersom hon löper och envisas med att hoppa upp i soffan hela tiden, så då får hon stå ut med att ha trosor på sig! ;)

Rut tycker att det är jobbigt att packa ka...

img_1114 (MMS)

Rut tycker att det är jobbigt att packa kartonger


Solen skiner!

Är det någon som har märkt att solen skiner?? Har inte sett det pga av all svett som forsar över mina ögon...!

gömma nyckel...

Detta inlägg kommer att handla om höjden av otur!

Jag har tillbringat morgonen men att sortera mina kläder, sånt jag ska behålla, slänga och skänka bort! Efter det så tog jag alla kläder som ska behållas och bokade en tidi tvättstugan eftersom jag bara vill ha in rena och fräsha saker i nya lägenheten.

våran tvättstuga funkar så att man bokar och låser upp tvättstugan med en elektronisk platta som sitter på ena lägehtesnyckeln, när man bokat tvättstugan så låser sig dörren för alla andras brickor utom för den som bokat tvättstugen. Smart tycker jag i och med att ingen kan gå in och snoka i ens smutsiga trosor.

Jaja sagt och gjort, snabbade mig och gjorde upp tre högar med olika tvätt, stoppade kvickt ner nyckeln i bh:n för att jag inte skulle glömma den när jag skulle ut!! Stoppade in en vit tvätt i ena maskinen och en färgad i den andra, startade maskinerna och ilade mot dörren. Började känna i bh:n men kunde inte hitta nyckeln... Fick gå in i ett rum brevid och nästan klä av mig näck när jag skulle hitta den.... men den fans ingenstans...

Började tro att jag hade hittat på att jag hade stoppat den i bh:n och egentligen lagt den någon annanstans så jag letade ÖVERALLT i tvättstugan, inklusive soptunnor fulla med ludd... :(

Sätter mig ner väldigt uppgiven och ledsen och fattar inte var jag gjort av nyckeln, jag har ju för fääääään bråttom...! Då hör jag ett retsamt plingande ljud... Toppen... Nyckeln ligger i någon utav tvättmasiknerna, och det är 40 minuter kvar på dom.. Började försöka se om det gick att avbryta tvätten på nått vis men det gick inte.. Satte mig ner och började gissa vilken den låg i.. Plötsligt ser jag den virvla runt inne i maskinen med färgad tvätt.. Jippi.. tillbringade alltså 40 minuter av att sitta och titta på min nyckel som for runt, runt, runt, runt, runt...!!
Hur kan den ramla ur bh:n och in i tvättmaskinen untan att jag märker det????  Fel av den å bara ramla på golvet istället??


Busstjej

Eftersom några "vänligasjälar" tyckte det var lämpligt att stjäla vår bil så kommer vi nu inte att ha råd att köpa en ny, vi prioriterade en trea istället. Det betyder att jag mycket snart måste gå ner till navet och lära mig hur man åker buss.. Kan ju bli kul? Man kanske täffar nya kompisar på bussen!! Det skulle jag vilja ha...!

I natt drömmde jag att jag sprang efter Michaela en hel dag och spryade på henne med Vanish för matta och möbel, hon hade fläckar överallt!!

25årskalas

Sjukt fina vänner som kom på mitt kalas!! :)










Mums fillibabba

Sjukt uttryck! :)

Nu sitter jag vid datorn, kunde ni aldrig gissa va!!?

Håller på rensar i mitt smink, vilket jag verkligen inte gillar, jag vill behålla allt jag har!! (kan ju behövas någon gång?) Men jag har lyckats få bort en hel del samt att jag har gjort en liten påse med grejer som syrran ska få, bättre än att slänga!! :)

kvart över fyra idag så smäller det, då ska vi skriva på kontrakt på lägenheten, sen äre liksom klart och nästa vecka flyttar vi in! :)

Har lagt ut en annons på blocket också! Säljer nu min Crosstrainer (klädhängare som Johan kallar den)


Lägenhet!!

Vi ska flytta!!! JIPPI!!

En trea i skönsberg!! Det enda som saknas innan allt är klart är kontraktskrivning och de ska göras troligtvis i morgon!!! :) Jag är så glad!! :)

Har börjat rensa och fundera på vad jag ska kasta och vad jag ska packa! Den här lägenheten planerar vi att bo i ett tag vilket betyder att man kan kasta ut allt skit och sakta men säkert bygga upp ett hem enbart med det man vill ha! Typ 10 likadan glas och så vidare, man kanske inte behöver ha kvar alla 20 olika reklamglas längre!! :)



Till och med barbafamiljen är glad för vår skull!! :)


Bad och mys på sporthallen!!!

img_9166 (MMS)

Bad och mys på sporthallen!!!


Ledighet

Varför ska folk vara ledig när man behöver dom??! Mäklare alltså! ;)

Syster och bror


Visning nr 2

Vi va på en visning i går i bosvedjan, lägenheten föll oss inte alls i smaken, vi gillade inte planlösningen och den var väldigt amatörmässigt renoverad, lägenheten behöver absolut inte vara renoverad till tipp topp, men jag skulle hellre ta en orenoverad lägenhet än en lägenhet där någon som inte kan renovera har gjort det.. bara störigt att gå och rätta till sånna fel.

Idag ska vi på en visning kvart i fem, den här lägenheten har jag jätte stora förväntningar på eftersom planlösningen är helt perfekt. Jag vill ha sovrummen brevid varandra, kök och vardagsrum brevid varandra, stor balkong och många garderober! den här lägenhet har det, nu är det bara insidan som ska kollas in!

Håll tummarna för oss! :)


Soligt värre

Bilen är uterfunnen men sönderkörd, jag har fyllt år och haft en jätte bra födelsedag samt fest, vi har varit på banken och är ett steg närmare ny lägenhet! Sedan är det typ sol och varmt varje dag! Är det konstigt att det inte blivit någon uppdatering?? ;)

Fiskelycka

Idag va vi till en tjärn i Matfors, två av oss alla drog upp sammanlagt 5 regnbågar på över kilot styck!!! Jag fick inte så mycket som ett napp... :( Men man kan ju glädjas åt andra, särskilt eftersom Janne va så snäll och gav oss en utav hans tre som vi ska grilla på Lördag! :) Det var snällt!!!!!

Förra gången fick bara Ida och marre dom stora fiskarna och dom fick jag också ta hem...! Tänk om jag kunde få en fisk själv någon gång så jag slapp ta alla andras fiskar! ;)

RSS 2.0