Norge

det är helt sjukt att läsa och se nyheterna från Norge idag.. Jag har så svårt att förstår att sånt här faktiskt är verkliget och att så många lever i stor sorg och rädsla idag.. Det finns inte många ord för det här mer än att man önskar att det aldrig kunde ske. Ett ord för terrorism - Ondska...!


fix it

Nu håller jag på göra mig klar för Annso och Soffes stora dag! :)

Kan rekomendera er so ska på bröllop frmöver att fixa naglarna efter ni har fixat håret.. pillade med naglarna i ca 1,5timmar och fick tillslut ett någorlunda resultat, därefter gick jag runt och väntade på den enormt långa torktiden. När det äntligen var klart skulle jag börja fixa håret.. tror att det är två naglar som ser ut som dom gjorde innan... bajs.. men nu får det vara så har inte tid att fixa om det!

syns inte så bra men här är mina naglar iallafall



Håååret, syns inte heller så bra men lite kanske?


'

Och Sminket hahaha

Hemma

Nu är vi hemma från London!
Jag känner mig lite jetlaggad.. haha det är ju ändå en timmas tidsskillnad! Men jag måste säga till alla er som inte har varit i London.. ÅK DIT!!!!!!!!!!!!!! Så sjuuukt härlig stad, jag längtar tills jag kan åka dit igen! Några som är på??

Idag har vi firat lilla Elia som fyllde sitt första år, hon tyckte nog det var ganska roligt men storebrorsan Emil tyckte det nog var ännu roligare, han öppnade alla hennes paket och fick energi till tusen! haha

I morgon är det dags för Annso och Stoffes bröllop, det ska bli så himla roligt! vattenfast mascara på säger jag bara!!!

Jag hade en liten romans i London... shhhhy!!


Resan började med att Patrik och mamma had...

Resan började med att Patrik och mamma hade glömt hälften hemma så Patrik fick hetsa hem och hämta upp resten! Tåget har hittills gått skitbra, mådde illa ett tag men det har gått över! Det känns att det är semester nu :) älskat!!! Om typ 50minuter är vi på Arlanda och 13:45 går flyget till London!!


Frukost på tåget! Gäller att få i sig nått...

img_7730 (MMS)

Frukost på tåget! Gäller att få i sig nått stadigt så man står sig länge :)


London

I dag är det lördag, det betyder att i morgon är det söndag och det i sin tur betyder att vi ska till London! 12 st är vi som åker nästan hela underbara familjen!! Tåget går tidigt i morgon så Rut ska få åka till sin "moster" ikväll redan! ;) Ida ska ta hand om vår lilla byracka och hon kommer nog ha det fantastiskt bra där.

 

Idag är jag fruktansvärt lättirriterad kan jag säga och Johan går mig på nerverna från början till slut, jag blir galen! Är en riktig PMS-kärring kan jag lova!! Idag är det en dag då alla ska göra som jag vill och tycka som jag för annars biter jag av dom huvet på en halv sekund..!! Borde sitta en varningskylt på denna vandrande hormonfyllda bitterbollen.

Men jag har ju semester iallafall! :)

Pastafarianism Bildades av studenten Bobb...

Pastafarianism Bildades av studenten Bobby Henderson som i ett brev till Kansas utbildningsstyrelse krävde att hans religion pastafarianism skulle undervisas på skolorna. I religionen tillber man guden det flygande spagettimonstret som ska ha skapat universum och jorden. Dessvärre ska guden ha varit så onykter att det blev många misstag på vägen. Enligt religionen finns ett tydligt samband mellan global uppvärmning och antalet pirater som existerar på jorden.


RSS 2.0