Iskall

Iskall xider i solen är göttmos!! :D

jag har köpt nya kläder som jag tyvärr måste lämna tillbaka för jag har inte råd att behålla dom.... fasen va trist att man ska hitta något man VERKLIGEN trivs i när man absolut inte kan behålla skiten.... bläää för att inte ha några pengar!!

Beach 2008

Promis nästa!!!!!!! *livrädd*
Johan!!! Andaaaaas!!!! haha

image257

Lite äldre

Vill bara dela med mig av lite härliga minnen! :)
(alla bilder är tagna med Johans mobilkamera, som förövrigt är till salu)


1. Åsnan i Shrek!!    
2. I sommras, het sol och iskall cider!!


image246
Tuff kille!! ;) (tror ni han ens smakade? ;)


1. Mina bästa av dom bästa (helt normala)
2. Allas våran Maijsan i sitt esse!!
3. Maria verkar vilja smaka lite på Lina!
4. Jerry när han är som bäst!!!!!


image251
Pillan, finns bara goda minnen här haha!! :P


1. Johan och Egon ute och myser
2. Tjärnen nedanför Johans föräldrar där vi fiskar på sommarn
3. liiiite Maskrosor bara!!
4. haha Rut när hon nyss kommit till oss


image256

Jag är en riktig storfiskare jag!! :) Tjärned 2007

Finvääääder!!

Nu ska jag ut i finvädret!!
Ska bara hitta nått att ha på mig, på baksidan i skuggan är det 14 grader så det bådar gått till framsidan med SOL!! :)

Nä tack för mig hörs senare när kvällen närmar sig! Ska träffa JOhan också och se hur hans första natt hos nya sambon har varit! :) Han kanske har blivit förälskad nu! haha ;)

VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL DÅ?

valbog/sistaapril

Säger man Valborg eller sista April? och heter det aprill eller apriiiiiil!!!

Jag säger iallafall sista april (inte apriiiiil) och jag tycker att det är underbart att solen lyser!!

I morse vaknade jag lite lätt klockan 5 när Patrik smög sig upp...hmm snarare tvärtom, har aldrig förstått hur en sån liten människa kan låta så fruktansvärt högt!!!!!!! Rut vägrade ligga kvar också, så jag lät henne kliva upp!!!
Det resulterar i att nu ligger hon på golvet som en riktig slöfock och vägrar följa med mig ut!!
Ska nog hoppa in i duschen och skrubba bort mina synder!!!!

På väg mot HÄRNTA!! eller??

Hur går det med min flytand tur?! hmm.. som ni vet har jag nog aldrig haft någon.. Bilen startade som om ingenting hade hänt när jag kom hem från skolan efter ett antal stinkande minuter i en buss där paret framför oss praktiskt taget satt och tuggade på varandra. Det kunde tydligen bli sådär om det kom lite vatten i tändningen!! (sista gången jag tvätta bilen iallafall!!! ) Idag hoppade jag ur sängen klockan 06:00 (!) för att hinna säga hejdå till Johan innan han for till jobbet och för att snabbt ta mig hem till Härnösand eftersom jag har så mycket att göra innan diverse födelsedagara och hemtentor!!

Johan belv klar snabbt så han erbjöd sig att flytta om vinterdäcken i bilen så att Ruts bur skulle få plats! Fan va najs, tänkte jag som blev glad att slippa röra dom där lerindränkta däcken igen!! Jag packade min väska Ruts väska sa hej då till Johan och skulle prata med mamma tills hon skulle på jobbet!! Mamma var på väg ut till sin bil så jag tog all min packning plus hunden och började gå mot dörren...DÅ slog det mig, vart F*N är bilnycklarna!! Johan kan väl inte ha tagit med sig dom till jobbet sa jag lugnt till mamma (medans lessheten ökade inombords).

"3 is a magic number, yes it is it's a.. Ja det är Johan" "Oj, ja jag verkjar ha dom i fickan.. Hur gör vi nu.. :("

Ja det är väl inte så mycket att göra, här sitter jag och Rut, plugget och allt annat ligger i Härnösand.. eat shit säger jag bara till den där uppe som skall förse mig med tur!!!

KATASTROF!!

Tror ni att min dag fortsatte så välplanerad och bra som den var?? NÄÄÄ!!!
När jag skulle fara till min jobbintervju fick jag sota för att jag kallat mig själv mekig... Bilen puttrade till i rondellen på Alnö och jag tog mig inte en meter till!! Mitt i rondellen stod jag och kön bakom mig växte! Vissa IDIOTER tutar till och med och vill att jag ska köra (trots att det finns gott om plats för dom att köra förbi) tror ni inte, era dumskallar att jag skulle köra därifrån om jag kunde få igång bilen??????

jaja, vilket fall som helst fick jag igång en liten gnista och lyckades med startmotorns hjälp ställa mig på trottoaren (ni kan tro att köttfärslukten kom krypande, eller rättare sagt springandes), därefter ringer jag min pappa som kommer som min räddare i nöden. Pappa vrider om nyckeln till bilen och vad händer? jooo.. biljäveln startar på engång!! Så pappa kan enkelt köra upp den på Statoil...

Sedan konstaterar pappa dock att det är nått fel på bilen så jag kan inte köra den till min intervju som jag redan är VÄLDIGT sen till... Pappa skjutsade in mig, och intervjun gick bra! Jag fick ett vikariat på 10 veckor MINST!! ;)

Nu har jag suttit med Ida och pratat skit, vi ska tydligen på middag nästa onsdag så då ska hon sova över hos mig! :) Vårt skolarbete gick på mindre än en kvart.. vi är effektiva!! :)

Nu ska jag hoppa på bussen och åka till Alnö.. Shit jag har inte åkt buss själv på flera år, hoppas jag mins vart jag sak plinga!!! 


Tuff tjej!!!

Gissa vad jag har gjort idag?! :)

Jag har bytt alloa fyra däck på bilen till sommardäck och sedan har jag tvättat den! :) jag for till Kalles däck i Finsta och pratade med en kille sedan kunde jag lugnt stå och titta!! Så nu har bilen ny afina sommardäck, sedan for jag till statoil Alnö och tog en guld tvätt!! :) Tänk va jag kan vara händig med bilen! Johan blir nog överraskad iallafall!!! 

Sedan ska jag till Hemtjänsten i Nacksta där jag troligtvis  ska få jobba i sommar! :) efter det ska jag möta upp Ida på skolan och knopa ihop en planering, sen middag med mamma och Nellie!!!

Tänk att jag åker hem till Härnösand idag... alldeles ensam, förutom Rut då!! :)
Där ska jag fixa igång internet, för nu vet ni alla hur tekniskt och mekig jag är!!!!!! :D

hoho

jag är hos mamma nu, hela helgen har jag svullat i diverse köttbitar och vin!! ojoj!! : )

rut har fått vara med och hon älskar det!! Synd att jag inte kunnat uppdatera mer men jag ska fixa internet snart!!!!
Mmmaija var har din blogger tagit vägen??

Paj

Och inte hallonpaj... vårat internet är total paj....
Nu sitter jag på skolan och försöker laga en krachad hårddisk... 10 000 bilder skall räddas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! När jag började sa den lilla doktorn, To bad trasigt!!!!! (fast på engelska)

Snart åker jag till Sundsvall, kanske i morgon! :)

Visst är det omöjligt att somna när det piper ur näsan?? jag blir nästan psykisktsjuk då.... :(

Lyxost!!!

Det är sol IGEEN!!! Det är helt underbart, synd bara att jag är totalt blekast!! Nu bor ju jag i ett område med många mörkhyade så jag får inse att jag troligtvis alltid kommer vara blekast i området!! Att gemför solbränna med en mörkhyad person är som att jämför kroppstyp med en catwalkmodell!! Funkar liksom inte, bara att inse vissa är född till bleka och feta!!! Hahaha!! :) 

Nä nu ska jag ta mitt blekfeta nylle ut på en runda i solen! Denna gång får stavarna och Rix morgon Zoo va mitt sällskap (och min nya telefon!!), Rut är dissad denna promenad!!! 

Dagen

Denna dag har varit med blandade känslor!!! men jag fick min nya mobiltelefon idag så det livade upp min stämmning lite!! :)
Promenaden i strålande (kokhet) sol med Rut och Johan gjorde också saken bättre!! Men det finns två saker vi kommer sakna framöver, hoppas sakerna fattar det!! haha :P

jaja, nu är kycklingklubborna i ugnen, men dom va tyvär fortfarande lite frysta så jag kommer få hungra i ca 1 timma!! fy faan..!! :)

Ikväll ska jag leka med min mobil (som INTE har QuadraPop!!!!!!!!!) och kanske hoppa upp några minuter på orbitracen, igår sprang jag så fort att jag höll på svimma i 21 minuten så jag fick lägga mig på soffan och vara illamående! hahaha :P (elitkondis kallas de!!)

Solen skiner

image234


OJ va många dagar med bra väder!! Det är nästan så man blir bortskämd, jag och Rut ska ge oss ut på en promenad i Härnösand efter lunchen så hör ni inte av mig på några dagar så är jag vilse och förlorad i Härnösands mörka vrår!!

Här kommer det bilder från den underabara promenaden i smitingen härnta! :)



image239

image243

sova säääng!!

Jag Johan och Rut va bort till smitingen och gick en promenad i naturresrvatet, super mycigt, det va inte sista gången kan jag lova!!!! Kommer bilder därifrån i morgon, så ska ni få se va vackert det var där!!

Det blev en kul kväll hos Anton och Emma med grillat,, super lyxiga brownis, körslaget och lite spel, Anton blev stor vinnare i kväll med dubbel seger!! Nu är jag alldeles för mätt för mitt eget bästa så jag ska ta och krypa ner i sängen och hoppas man mår bättre i morgon.

Fick även en hel del pirr i magen ikväll mycket tack vare Martin Stenmarks super sexiga utstrålning, men jag fick också en hel del pirr av förväntan! Men va det beror på är en hemlis tills jag vet säkert ja eller nej, men det är kul att det ens finns på tanken tycker jag!!! :)



image233

Förväntningar!!!

Jag har varit kanon duktig i dag!! Jag klev upp en lördag och pluggade, sjukt skönt iallafall! Nu behöver jag inte vakna med tokångest på nätterna för att jag är så dålig på att ta tag i saker och ting! :)

Hoppas att vädret blir detsamma som igååååår, för då är det våååår!!!

Det va den dagen!

Grillade hos mamma, super god kycklingfile med pesto, mmm gott!! Sedan satt vi och snacka skit och tittade på Talang 2008, Mr Cowboy säger jag bara! WoW vilken hunk! :P

Nu är jag trött så nu blir det sängen, måste ladda för morgaondagens spelkväll med dårarna från Norsjö! ojoj tänk om jag stavade fel nu :)

GOD NATT sov gott!

Sundsvall

Nu ska vi dra vidare!! Jag ska stanna och köpa ett spel som jag "vunnit"Tradera, kan någon förklara för mig att det faktiskt inte är att vinna när man får betala för det?? haha men jag tycker det är lika kul varje gång!! Spel kväll på lördag kanske, Emma?! ;)

Promenaden hann vi inte med nu, så kanske att vi går en hemma i Sundsvall istället, det är ju så grymt väder!! :) annars tar jag en tur på Orbitracen när jag kommer hem, intresseklubben va?

Jaja, på med kläder, borsta håret och dra, kommer förbi och hämtar mina grejer innan jag far hem Lina!!

Rut

Idag när jag låg och kramades med Rut (våran hund) fick jag nästan ett slag i ansiktet när jag kände hur mycket hon luktade.. Fy faaan, så jag slängde upp henne på armen och så bar det in i duschen, efter lite vatten så krymper den redan lilla Rut och blir ungefär halva sin storlek, haha en lite råtta skulle man kunna säga!

Eftersom jag inte har något hundshampo hemma så fick jag använda mitt! Är det dumt att använda sitt shampo på hunden? funderade på om pälsen blev för avfettad eller nått sånt...

Jaja, när Johan kommer hem ska jag fråga han snällt om han vill följa med mig på promenad innan vi gasar till Sundsvall.. Vill inte gå vilse idag,, haha!!

Läger in en (2) blid på dumsnuten i Duschen (nakenbild!!!!)


make over

Jag har hjälpt en kvinna att piffa upp sin gravidmage!



Ett nödvändigt ont!!!

Huuuua... jag håller med dig!!!!

image224

Emma Emma

I slutet på oktober ligger vi på den här stranden med en ananasdrink!!! Visst? ;)

image223


hmm

Vad ska jag göra för middag ikväll??


Jag ska få en ny mobiltelefon!!! det enda jag behövde göra var att förlänga mitt abonemang med 3 och då fick jag automatiskt en ny mobil!! :) KUL men jag gillar ju fortfarande den jag har nu, trots sprickan i glaset!

image222

boxning

image219

Stor och liten

image217

Nordman!

Nordman har spelat in en duett tillsammmans med Jessica Andersson och jag verkligen ÄLSKAR den!! Tycker i och för sig att hela hans skiva är GULD!!! Men kolla särskilt upp den låten, Längtan heter den och ger ryyyysningar!!

Citat från Sverige pussas och kramas:

"Hur är det egentligen att ha sex med en tjej?
Svaret är enkelt, att ha sex med en tjej är som att doppa kuken i guld!!"

HAHAHAHHA jag vet att jag har sämst humor men jag tyckte det va skiiit kul iallafall! :)

Sittning!!

Nu sitter vi här, snackar skit, längtar efter kärlek och bara drömmer!! oooh Romeo!!! 

Lina har tyvärr inte fått så många napp på sin kontaktannons, så det är hjärtligt välkommet att svara på inlägget nedan!

Lina är en pina!! *skojja* ;)

jaga Lina, jag uppmanar ALLA som ska på stan ikväll så fort ni ser Lina så jaga henne, piska henne, ät henne!!!!!


Hon är snäll smart och bara dryg på söndagar, hon städar och diskar men lagar sällan mat. Hon behöver en kille som kan underhålla hennes diverse humörsvängningar, om hon ler är hon oftast sårad! Men skrattar hon då är hon glad, Lina älskar självironi och barnmusik. Tjejen är lite bakvänd men ändå framvänd liksom! Låter detta som något för dig så är det bara att glida fram till henne i kväll och sjung en vers av hum hum från humlegård och le sött, har du tur så är du sovplatsen för natten! MMm Lina väcker tigern i DIG, och dig!!

Rymdresa

image216

Fnittertippa....

image215

Dream team

image214

Kommentar haha

Måste man se ut som babooshka bara för att man heter Carouschka?

Gissa vem??!

haha

Jag: Tänk, det vore ganska kul att vara med Lina ikväll!! :)
Johan: Nä det vore tråkigt, alldeles alldeles trååååkigt (som mössen i Askungen, vad är väl en bal på slottet)

haha :)

WOW och Oh NO!!

Härnösand överraskar!!!


Efter att i en timme suttit och läst bloggar slog jag mig själv i huvet och sa "nu får du sluta dra ut på det, UT MED DIG PÅ PROMENAD" okeeeej, sa jag till mig själv, jag ska baaaara läsa aftonbladet (jag menar tänk om det varit nått farligt utsläpp eller liknande som gör att jag inte borde gå ut!!!) Inga utsläpp......

På med doserna och ipoden, kopplade hunden och öppnade dörren, WOOOOW vilken sol, vilken värme, vilket VÄDER trodde för ett ögonblick att Härnösand förvandlats till Hawaii, inte riktigt kanske men det va en underbar känsla. Jag tar de soliga Härnösand närsomhelst mot för det gamla blåsiga, kalla Härnösand!

Farten i mina ben ökade nog tack vare solens lyckorus så jag skuttade i väg, han typ 200m när en utländskvinna ville hälsa på Rut, "Vilken söt HONT!!" säger hon förtjust!! Hahaha JAAA min dag blev nu ännu bättre, jag älskar personer som säger hont, det har jag gjort sedan comviqkontantreklamen "söööt liten hont de dääär" (kommer ni ihåg??)

Gick och tänkte länge på hur hon sa hont och hur dom sa i reklamen och skrattade gott för mig själv...men så plötsligt.... PANIK... Var är jag?? vart har jag gått??

Jaha, då var man vilse i Härnösand.. hus överallt, jag hade helt plötsligt ingen aning om vart jag hade gått någonstans, kände inte igen ett endaste hus... Ringde Johan och han skrattade bara åt mig, han som har en inbyggd GPS eller nått förstår inte hur det är för mig som knappt hittar till toan hemma...!!

Åå va fan skulle jag göra, jag vägrar ju fråga en gubbe om hur jag hittar hem i Härnösand (det är inte sthlm direkt) Skulle jag fråga det skulle det nog inte dröja länge innan jag var tillbaka i sundsvall, bara det att då skulle jag inte få komma till Alnö utan snarare få Psykvård av Stoffe...

Efter mycket stonkandes skymtade jag ICA!!! vilken härlig syn, jag hittade hem!!!!! Ska aldrig låta mig luras av pesoner med roliga och söta uttal mer!!

Orbitrac

Nu har jag en rackare, det blev 25 minuter framför slutet av grannfejden, FY FAN va jobbigt!!! Men det var roligt iallafall, det gick rätt fort eftersom jag samtidigt kunde kolla på tv, troist med reklamerna bara!!!

Nu ska jag hoppa ner i min grusiga säng!!!

Ica

Fick erbjudande från ica idag, jag fick 150:- rabatt på en våg där eftersom jag använder mitt icakort så flitigt (vuxenpoäng till mig!!), så idag ska jag införskaffa en! :) Perfekt, för våran våg fungerar inte!!! Inte för att jag tänker ställa mig på den direkt haha!! :)

Men det kan vara bra att ha en fungerande i hemmet!! ;)

vilken flopp!!

Tog med mig Rut och Ipoden och skulle gå ruuunt hela stan som morgon promenad, oj va jag pinnade på och jag njöt faktiskt av det!! Tillslut märkte jag att Rut blev trött för hon började trava bak i hälarna på mig istället för framför, men jag forstatte min hurtighet!! När jag kom hem igen kände jag mig nöjd, kroppen var liksom ganska halv slut och jag hade behållt flåset hela vägen!!

Men så tittade jag ppå klockan...VA??! 35minuter...vilken käftsmäll!!! Jag trodde lätt att jag stakat och kämpat i en timma..... Suck.. jag måse flytta till en större stad!! jaja, nu ska jag fortsätta försöka anmäla mig till specialiceringen till hösten..

image213

Godnatt!!

Ses i morgon! Jag ska duscha och sova tidigt i kväll!!!
Johan du är en evig tjatmoster!!! :)

Mojsigt!!

Jag skulle vilja ha 500kr över nuuu!! (men vem vill inte det?) jag har hittat en Orbitrek på blocket för 500:- skulle vilja ha den här framför tvn :) Dom har inga sånna på gymet där jag går, det finns typ två cyklar och något annat men dom är alltid upptagna, dessutom flåsar jag så mycket och det gör jag helst inte officiellt, haha!

Aaaa, tänk om jag va rik!!!!!

image212


Tänkvärt!

Älska dig själv!!!!


Det går inte att vara perfekt, det kommer alltid vara någon som är yngre eller smalare än dig själv! Men ingen är DU! Ingen har din man, din familj och ingen har dina erfarenheter! Det är det som är DU!

Tomt...

Nu är det första veckan på massa veckor som jag har hemma plugg, det har ju varit massa lov och praktik och dessutom två inneveckor i skolan!! Så nu sitter jag här hemma och försöker plita ner något!! Konstigt att vara själv!!

Fick även tillbaka våran inledning Ida.. jag hade skickat till fel person, typiskt.. !! jag testar igen! men du vi måste bestämma ett möte emd komunen och liknande så vi får någon att snacka med? kanske arbetsförmedlingen också?? Jag har hittat en massa blanketter och diverse men inget riktigt matnyttigt!!

På tal om matnyttigt!! haha! Denna vecka är jag nyttig!! Så nu var det ute för almänheten så nu måste jag hålla det!! Spelar liksom ingen roll att sibylla har super meal för 39:- och sånna saker!! Just do it!! :P  

Film och spelkväll

Ikväll bär det av till Emma och Anton, American ganster och lite roliga spel står på listan!! Nu ska jag göra mig klar för start!! Over and out!!

Här är vi haha


THAILAND!!!!

Betalt och klart, nu är det bara fickpengarna kvar!!!!

Resmål
Kata Beach
Hotell

Kata Beach

Blue Star Centara Kata Beach  FFFF
  • Dubbelrum
  • Balkong eller markterrass
  • Frukost

Blue Star Centara Kata Beach är områdets bästa familjehotell och här erbjuds både rum och lägenheter där hela familjen får plats. Det är endast en kort promenad till Katas två centrum med restauranger och shoppingmöjligheter. Den barnvänliga stranden finns även den på promenadavstånd.

Hotellet är byggt i thailändsk stil inom en grönskande trädgård med tre vackert dekorerade och palmkantade poolområden med härliga solterrasser och jacuzzi. En av poolerna har dessutom vattenrutschkana och i den nedsänkta poolbaren kan du njuta av kalla drycker. Coffeeshop, restauranger och barer är andra faciliteter inom området.

För barnen finns ett nytt lekcentrum med inom- och utomhuslekplats och många ytor inom anläggningen passar för lek. Den ena restaurangen erbjuder speciella barnmenyer. För dig som vill koppla av kan du njuta av massage och en mängd olika spabehandlingar. Dessutom har du tillgång till stort fitnesscenter med gym samt bordtennis, biljard och Internethörna.


Allmän information
Reception24 tim   
HissNej   
Byggt2001 + 2007   
Volt220   
Adapter behövsNej   
American ExpressJa   
MastercardJa   
DinersJa   
EurocardNej   
VisaJa   
Avstånd
Meter till och från transferbuss0   
Bärhjälp med bagagetNej   
Till bad/strand600 m   
-  SandstrandJa   
-  KlapperstenstrandNej   
-  Sten- eller klippstrandNej   
GrusstrandNej   
Till centrum450 m   
Till supermarket100   
Till lokal shopping450 m   
Hotellfaciliteter
RestaurangJa   
BarJa   
CaféJa   
PoolbarJa   
BarnpoolJa   
Pool utomhusJa   
Pool inomhusNej   
SötvattenpoolJa   
SaltvattenpoolNej   
GymJa   
MotionsrumJa   
TennisNej   
BastuJa   
JacuzziJa   
Rumsinformation
TelefonJa   
TVJa   
Satellit-TVJa   
LuftkonditioneringJa   
Centralt reglereradNej   
-  Justerbar i rum/lägenhetJa   
-  Timmar per dygn24 h   
-  Period-   
-  CentralvärmeNej   
VarmluftsuppvärmningNej   
HeltäckningsmattaNej

Avresa från
  • Sthlm/Arlanda
  • 2008-10-19 21:45
  • Ankomst Phuket
  • 2008-10-20 13:45  
  • TUIfly Nordic
Hemresa
  • Phuket
  • 2008-11-02 21:30
  • Ankomst Sthlm/Arlanda
  • 2008-11-03 05:40
  • TUIfly Nordic
Resande

2 Vuxna

Men det finns rätt vidriga djur i Thailand.. hittade en bild på thailändska tusingfotingar!! Uhh


Flygrädd??

Är du rädd för att flyga?? Här är ett hett tips :)

http://www.lfv.se/templates/LFV_AirFear____1057.aspx

Svaret!

jag hittade svaret på min egn fråga när jag googlade runt lite!! Självklart kan dom kisa!!! Kolla in bilden en solklar kisning!! man lär sig något nytt varje dag, och det älskar jag!! :D

image201

Ännu en fundering!

Jag har en fundering nu på morgonen, jag har tänk på det där talesättet att när man är trött så är man som en kines i motvind (alltså att man inte kan hålla ögonen öppna) För det första så sa jag ju redan då att jag tycker att det är ett konstigt talesätt eftersom jag vet att jag inte kan ha mina ögon öppna i motvind heller..

meen
nu kommer vi till dagens fundering, jag har en vän som är kines eller från vietnam eller något liknande, jag drömde om min vän i natt och det visade sig att vännen inte kunde kisa med ögonen (ojdå nu vet jag verkligen inte hur man stavar till det ordet!!) men alltså om det är ljust ute så krymper man i hop sina ögon, man kisar (?)

Det kunde inte den här vännen så min fråga är, kan kineser kisa med ögonen eller måste dom blunda direkt? (nu vet jag att alla kineser, eller faktiskt till och med de flesta inte har så smala ögon, men det är dom som har dessa super smala ögon jag menar!)

image200

Spelkväll!

ja den här kvällen visade sig bli väldigt fartfylld! Efter en super mysig middag med svärföräldrarna och Johanna Cirre och Emil för vi hemmåt stan! Vi blev inbjudna till Pelles lilla etta för en spelkväll (Poker & Hur fan visste du det). Emma tog en storslagen seger i pokern medand hennes respektive blev den första att lämna bordet!!
Under spelet Hur fan visste det (som är ett spel fyllt med sjuka frågor) hade vi vilda diskussioner, visste ni att mobilen har 500gånger mer bakerier än en toalettring (utom vissa toalettringar enligt Emma hahaha) och vet ni att vi tappar 18kg hud under en livslängd, huu!! Anton började fundera på hur det skulle se ut om man sparade den avfallna huden i en balja! :S
Johan var storsegrare
i detta spel, han tog flest poäng i porrstjärnegenren! haha Det ska han nog tacka Tenho för! :P

Anton har kommit med ett tillägg om hur köttfärs luktar, han anser att det luktar en sorts (utländsk) svett!?! Om jag blir svettig framöver och behöver låna någons deo så kommer jag från och med nu säga "kan jag låna lite deo av dig, jag har lite köttfärs under armarna" 

Lägger in en bild på din date, Emma!! :P


Hmm tack mina vänner...

Jag har fått en fråga angånde Kul dag inlägget: Hur luktar köttfärs egentligen? jadu när jag tänker efter så vet jag inte hur det luktar kan inte sätta ord på de.. Vill nog helst inte ta reda på de heller (förmin självkänslas skull) haha. men är det någon som kan beskriva köttfärslukt på ett bra vis?

Jag kan ju även berätta att det de där barnet sa till mig har givit mig ännu mer kommentarer, som grädde på moset liksom, Ida skrattar åt mig och säger att jag har färdigmonterade tacos i kylen (älskar tacks, men jag gör dom eftersom) och Tenho ringde snällt upp mig och sa att jag från och med nu kallas för Gorbys, Lina ringde och skrattade så mycket att hon inte fick fram ett ljud i luren och så han som ska vara min andra hälft, så fort vi kramas säger han typ "mm köttfärs" "gott du luktar" osv!! Hur ska mitt liv sluta!!!! Den där dagen verkar aldrig vilja ta slut haha

Nu ska jag göra mig klar och åka till Höga kusten, helgen spenderas som ni redan vet i höga kusten!! Mysigt ska det bli!! hej dåå tills vi hörs igen!

image198

Nedskärningar och klagomål

I skolorna fortsätter man att avskeda och skära ned på lärartjänster samtidigt som politkerna klagar på att lärarutbildningen är för dålig!! Är det någon mer än jag som ser motsägelserna i detta? Varför ska man stänga skolor och ta bort de tjänster som finns om man nu vill göra om lärarutbildningen så att den blir bättre.


 


SLUTA SPARA VÅGA SATSA!

Mjölka min KO!

Va ska jag äta till middag mån tro?
Kanske tar jag mig en saftig biff
och lyssnar på en låt med ett härligt riff?
kanske blir det en Pizzaslize,
men efter det så mår man bajs.
Hur ska jag få magen att sluta kurra?
Jag provar att ställa mig upp och snurra!
Oj nu mår jag istället illa..
Fan jag skulle vilja ha nått att grilla!!!!



Haha märks det att jag har tråkigt och är hungrig??

Sorgligt slut!

Det kändes konstigt att lämna alla barnen och alla lärare idag. När jag var tvungen att stoppa ner mina inneskor i väskan blev det verkligt... Jag ska inte vara kvar här nå mer..!!

Barnen kramade mig och sa att dom inte ville att jag skulle gå, det är sånt som värmer, ett utav barnen började till och med att gråta (då börjede självklar jag också att gråta, TACK mamma för de arvet!).

Ikväll är det min och Johans kväll, vi ska se Talang 2008 och mysa på som bara den!! I morgon drar vi vidare mot Torpet och Johans underbara familj!! kanske jag Johanna och Christina tar nått glas vin också? ;)  1glas = 0!!!

men först på TO DO Listan (!) är Vårdis med snoken!

Kul dag! eller?

Jaha nu är dagen avvärkad en snabb genomgång:

Natten rubbades av mystiska telefonsamtal och en granne som tycks älska att skotta klockan 5 på morgonen, efter skottningen somnade jag om och sov som en stock tills jag vaknade 10 minuter i åtta (började 8 på praktiken) Upp med ett skutt ut med Rut, självklart var det isgata utanför dörren så jag halkade och sträckte magen.. In i bilen och i väg, skrapade inte ens rutorna eftersom jag var så sen.. Nästa anhalt.. i rondelen utanför Lidel vägrar bilen svänga fast jag svänger så jag far rakt fram och är millimetern från att träffa en lycktstolpe.. Nu är jag inte bara arg som ett bi utan jag är rädd också, mixar man dom två så kommer tårarna lätt! Jag måste ha någon att skylla på så jag ringer upp johan och berättar för honom vilken fruktansvärd skit bil vi äger. När jag äntligen kommer fram till praktiken (halv 9) skrattar alla bara.. Dagen går och jag märker att det är ett barn som hela tiden följer efter mig, efter lunchen är jag tvungen att fråga varför barnet förföljer mig "du luktar köttfärs" VA? jaha tack.. jag vet att jag blev sönder stressad av min nära döden upplevelse tidigare på morgonen så jag förstår om deodoranten inte riktigt höll för det.. Innan barnet ska gå hem säger denne till mig "du luktar fortfarande köttfärs Fröken!" Kuuul, och denna dag har jag stängning, det betydde alltså att jag var tvungen och gå runt och lukta köttfärs tills alla barn gått hem!

När jag äntligen kom hem skulle jag och johan åka till Ica för att handla avslutningsfika som jag ska bjuda på i morgon på min sista dag!! Kan ni gissa vad som händer i kassan?? Jo SJÄLVKLART har vi inget kort med oss... så nu sitter jag här och tänker vägra göra nått mer idag!! Jag ger upp den här dagen kan jag lova!!

Vattenklosetten

vattenklosetten som var ett mysterium för mig har blivit löst nu! Tack Jim! alltid lika härligt när du hjälper mig!! :)

jag citerar Jim för att ni andra som inte vet också får veta om vattenklosetten!


Eftersom jag känner ett visst ansvar att lära er yngre om livet så svarar jag även på din fråga här.

Vattenklosett kommer från det det engelska ordet Watercloset. Det är det WC som står på toaletterna betyder.
Att det heter watercloset (vattengarderob beror på att det var svårt att komma på ett bra ord till det nya rummet där man ställde toalettstol när den kom. MEn eftersom det var det litet rum valde man att kalla det för garderob. och nymodigheten var ju att man dragit in vatten till rummet. Därav watercloset som försvenskat blir vattenklosett. Många äldre säger fortfarande idag att dom ska gå på klo. en förkortning på vattenklosett...


?????

Vad är en vattenklosett?? nu är jag förvirrad??

jag tror att jag kommer natta halv 8 idag!!! skönt!

Tidig morgon

Nu är jag på gång att bege mig ut i kylan, vår härliga fastighetskötare har skottat pudersnön med stålspade mellan fem och kvart i sex....

Jag har kommit på att den person som har uppfunnit potatisskalaren ska ha en massa extra beröm!! Jag skulle äta en morot så här på morgonkvisten men hittade inte skalarn någonstans, det slutade med att jag fick ta en vanlig kniv och försöka skala moroten med och det resulterade i att ca ebn tredjedel av moroten nu ligger i soperna... :(

Nu måste jag hasta i väg!! ha dt bra alla mina nära och kära ochh så resten förstås!!! 

Ont i näsborrarna

Jag har sår i näsan som aldrig läker, har haft dom där nu i ca 1.5år... men nu börjar det bli så mycket att jag inte kan nudda näsan i något för att då gör det så fruktansvärt ont... (inte för att jag går runt och petar på saker med min näsa)! jag kanske måste besöka en Vårdcentral snart?

Haha kanske ska sluta berätta för resten av Sverige om mina näsborrar nu, eller är det intressant?? ;)

Tröttare kan ingen vara

Nu är jag hemma från praktiken, det har varit en dag med full fart kan jag lova! jag har tagit hand om ett barn med magsjuka i 3 timmar så jag håller alla mina tummar och tår att mitt dåliga immunförsvar inte ger vika denna gång!!!

Eftersom jag redan har avverkat dagens promenad (vägen hem från jobbe) så ska jag bara ta det lugnt och vila ikväll! Börjar ju 06:30 i morgon! ojoj de blir tufft!! Jag känner mig som en Kines i blåst (svårt att hålla ögonen öppna) fast egentligen tycker jag att det är ett ganska konstigt ordsspråk/Talsätt för att jag, som inte är Kines, kan inte heller ha ögonen öppna i motvind?! hmmm


image197

Ny dag ny vecka ny månad NYA MÖJLIGHETER

Jag har fått ett nytt jobb, jag är en mystery shopper!! Men jag blir inte klok på vad det är som vill att jag ska göra!! Hmm undra om mitt jobb är hemligt? jag kanske inte får skriva det här ens?? Är det någon som har kunskap innom mysterieshopparnas kultur? :)


Idag har jag varit på praktik och haft det toppen!! möttes av en öppen famn och en härlig kram!! Barn är verkligen underbara!! :) Nu ska jag bara slöa idag, kanske att det blir Innebandy i kväll?? Ska du spela Emma??

Nä nu är jag Kissis!! hej d¨ååå!!

image196

Dagen efter!


Det är sååå tråkigt att det är sista dagen på helgen nu... och snart måste jag gå och lägga mig så att jag orkar upp i morgon!! Ska iväg på 6 års igen, ska bli roligt!!

Igår då?? ja i går blev det Aveny, och där var det som vanligt världens drag!! En klapp i ryggen till mig som bara drack vatten på krogen!! :) (förutom 1.5 shots som jag blev bjuden på) Lägger ut lite bilder också så ni får se hur min kväll var!!







Världens längsta rumpa!

Okej, nu har jag funderat länge! Byxor med hög midja?? Sriöst var är grejen med dessa?? Det kan inte vara någon som tycker det är snyggt med ett par byxor som gör att det ser ut som man har en rumpa som sträcker sig upp över hela ryggen??

Det kanske är en bra byxa att ha på sig om man ska på maskerad, något man kan skratta åt liksom?!

Titta på bilderna nedan och berätta sedan för mig på vilket vis och hur det är snyggt med detta hemska mode??

image180image179

Talang 2008

De nya måste-se-varje-fredag-programmet! :) Så jäkla kuuul!! :D men vissa har jobbigt med sig själv det kan jag lova, där kan man räkna in mig eftersom jag sätter mig och bölar för att två långhåriga hårdrockare också gör det! Undra vart felet sitter!??

Idag har jag Klippt Rut också hhaha hon är nog den ful-finaste lilla hund som finns just nu, haha hon är tussig och felklippt hela hon!! Stackars gumman!!!


JOHAN!! Jag älskar dig för alltid!!!!

Spontana Sandra!!

Dom säljer tågbiljetter till Stockholm på Tradera från 1 krona (!), jag sa till Johan att vi skulle köpa och dra till stockholm och mysa på!!  Han tyckte det var en bra idé, men nu sitter vi fortfarande här!!

Det är nog det här strålande vårvädret som gör att det sprätter så mycket i min byxa!! :P kanske drar en sväng till Ö-vik och hälsar på släkten då istället?? hmm jag vill göra något!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


TIPS TIPS TIPS TACK! :D

 
image178

Nope icka sa nicke

Det blev ingen final, trist det hade kunna blive roliga hockeyfester hehe!! :)

Jaja nu ska jag se Insider och sedan hoppa jag i sägen!!

Lina: jag hade bara tre effektiva timmar i S-vall så jag hade inte kunna träffa dig, men jag tänker ju på dig iallafall!! ;)

Jag som..

SVARTHÅRIG!!!



Nu är det time out, ska Timrå lyckas få in pucken innan slutsignal???


Timrå vs HV71

Idag vinner Timrå men det blir tight, kanske förlängning?

Jag har varit hos frissan idag för att få bort mina rosa/orange färgade slingor, kom därifrån i kolsvart hår, det var de enda som skulle hjälpa sa min frisör!! Men jag är ändå gansak nöjd med resultatet! :)

Vi va hos farmor idag också fick en hundbur och en hundsäng till Rut, så nu hoppas jag hon ska sluta vara åksjuk!! Sen va vi till mamma och även här fick Rut presenter, det va massa konstiga hundkorvar (mycket uppskattat av Rut!)

Nu sitter jag och Russinmuggen framför tv;n och kollar på hockeyn, hoppas Patrik vinkar till oss!!!

image176

Photoshop

Fick förfrågan av en tjej för ett tag sedan, hon ville att jag skulle piffa upp hennes bröllopsbilder, tänkte lägga ut lite utav resultatet :)

                                       

Jag hoppas ni ser vad som är före och efter.

Dream about you

min vän Lina ringde och lättade upp stämningen för mig en aning!!! :)



Min 100ade kommentar gav EMMA!!!! :D


Hataa

Nu har jag plågat mig igenom en förmiddas föreläsning om Kinas globalisering och hur deras förskola utvecklas, själva ämnet var super intressan tycker jag, men med tanke på att jag sovit två timmar i natt och har världens jobbigaste menskramper kunde jag inte koncentrera mig på det sätt jag hade önskat..

Nu ligger jag i soffan och vrider mig av smärta.. Kommer dessutom skippa Historia föreläsningen.. Men eftersom jag och Ida ska skriva en handlingsplan om vår B-uppsats så måste jag tillbaka till skolan igen klockan 3... ojoj hoppas jag slipper kramperna då iallafall.. kanske ska slänga i mig en Orudis..... :(

Magvärk

ÅÅÅÅ va jag hatar att ha ont i magen............... :(

jag skulle verkligen vilja ha en sån där vetekudde,, fast jag har ju ingen micro så vad ska jag ha den till egentligen? :(

Är fortfarande lite uppretad på hur man kan kalla ett rum på en förskola för knullrum??? (kanska bara var något hon kläckte ur sig?) det är ju ändå 1 april... hoppas

Könstoaletter

Pojkens heter snopp, flickans heter snippa, för i tiden hade dåtidens förskolor "Knullrum" där barnen fick vara när dom exprementerade med sin sexualitet (enligt vår föreläsare iallafall). Jag hoppas det inte var några vuxna närvarande i dessa rum iallafall.. hmm.. Det var en föreläsning angående genusperspektiv som detta rum kom upp på tal.. hmmm


I morgon ska vi få höra om en Kinesisk förskola, det ska bli mycket intressant!
Men nu är det natten, sleep tight!!!

RIP Brittas bar och bakficka

Har nyss läst att det kanske är över för Brittas och Espan... Britt-Inger säger att hon har gjort sitt och ska nu sälja allas vår älskade Espan!!!!! Kommer aldrig glöma allt roligt vi haft där och var ska Näslund ta vägen nu då? Har förstås inte sett honom där på länge, även han kanske har gått vidare... 

Lina va säger du? Ska vi slå till?


Äntligen!!



Huu vad jag har väntat på att det ska fungera igen!! men nu har jag inte så mycket att skriva eftersom jag snart ska vara tillbaka på skolan, lägger ut lite pics från helgens lagfest :P (Jerry klev i hundbajs) :P

Jag har lurat Johan Aprilo i dag!! :D




_________________________________________________________________
På kvällen kom vi också på att vi skulle köra topmodel poser här är resultatet! :)
ordningen är:
Glad                               ledsen                         arg                     Sensuell                

Porrig


                                            

Vem kommer bli Härnösands nästa top modell?
_______________________________________________________________________
Här fortsätter sjuka festbilder

image150







image163


RSS 2.0