Johan

Vilken tur att jag har haft en tålmodig kille dessa dagar.. Han har klivit upp typ tre-fyra gånger de senaste tre nätterna och hämta vatten, ibumetin, te, varma filtar, kallhanduk mm mm och han har inte klagat en gång, bara frågat om det finns något mer han kan göra!


Så här ser mig kärlek ut när han kommer med mitt te mitt i natten!! haha


svensk television

Jag behöver sova, men halsen är torrare än Sahara så det verkar inte gå i uppfyllelse just nu.. Johan däremot ligger här och snarkar gott med Rut brevid sig ;)

Seriöst, tv-utbudet på lördagar måste vara det sämsta någonsin.. Pussycat dansare 3 timmar i rad eller massa medium som springer och letar spöken på hotell, och där i mellan lite tv-shop och gamla repriser.. Kvällen är inte direkt nått att jubla åt heller om man inte vill ha Miss secret Agent-maraton eller klappa takten till körslaget.... Det finns inget annat att göra är att festa eller drivas rakt in i olagligheterna av att ladda ner förbjudet material. (vilket jag självklart inte gör)

Är det de här vi ska betala pengar för?

varför?

38.5 feber hela natten, vaknade med 37.0 men nu är den tillbaka igen..

Igår när jag mådde som värst sa jag till Johan "det är tur att jag inte har ont i halsen iallafall för det är det värsta jag vet" och vad tror ni att Gud gör... halsen gör till och med ont när jag andas.. Jag HATAR halsont, jag har ju opererat bort mina halsmandlar så då tycker jag att jag borde slippa det..

Jag är verkligen super irriterad på super halstabletterna som rekommenderas nu, jag snackar om typer som Strepsil & Bafucin. Dom hjälper INGENTING, det enda som händer är att munnen och tungan blir bedövad, men halsen gör lika ont.. Är det någon som haft en positiv upplevelse av dessa värdelösa halstabletter??

Nä nu ska jag åter gå till Gillmore Girls, jippii verkligen mitt favorit program...................eller..

Rosendoft

Från mitt förra tycka synd om mig inlägg har jag legat som en mer död människa än levande med 39.6 i feber. Inga tabletter fungerade.. men nu har jag med en kalldusch och ännu mera piller lyckats få ner febern till 38graders sträcket igen. Så nu är jag mer människa och jag luktar inte lika unket!!!!

Jga är hungrig för första gången på länge också så Johan ska laga mat till mig!! Nu är det bara att hoppas på att det är påväg att vända nu.. Men jag hade ju 37.1 när jag gick och la mig igår så jag ska inte hoppas för mycket ännu...!


Nu ska jag kolla på Scrubs och bara ta det lugnt till middagen är klar!!


Frossa = Dödssynd

Detta är ett helt ointressant och äckligt inlägg för det flesta men jag är faktiskt nära döden så om jag dör vet ni alla varför!!! ;)

Jag har aldrig haft feberfrossa förut
(inte vad jag kan minnas iaf) Men nu har jag haft det två nätter i rad.. Det är bland det läskigaste jag varit med om någonsin... Jag går och lägger mig nästan helt utan feber efter en timma eller två börjar jag frysa som aldrig förr... Jag fick nästan panik för de kändes verkligen som att jag skulle frysa ihjäl... På med filt kläder och strumpor, men ingenting hjälper.. Jag vet att jag ligger jätte varmt men det kändes verkligen som om jag låg naken i snön... Efter ett par timmar första natten väckte jag Johan och sa att jag höll på dö, så det var sista gången vi skulle prata typ. han tog på mig och sa att jag mer höll på stekas än att frysa ihjäl.. Tempen visade 38.8....

På morgonen efter första natten skulle jag upp men måste ha fått nått blodsockerfall, för jag rasade bara ihop.. Ropade eftervatten för jag började svettas helt sjukt mycket.. innan vattnet kom kräktes jag.. Kul..

Dagen var hängig med en feber på typ 38,5 tills jag äntligen tog en ibumetin då sjunk den och när jag gick och la mig hade jag 37.1, Hääääärligt!!

Men efter ett par timmar vaknade jag igen av samma HEMSKA kännsla.. Fy faan va jag frös, värre än kvällen innan... Tog tempen 39.4.. jag var helt borta men tog en ibumetin och bad johan hämta en blöt kall handduk, fast jag frös sjukt mycket fick jag försöka kyla ner mig ännu mer...

1 timma senare hade jag 38.8 och kunde somna till lite.. Efter någon timma vaknade jag av en tvärtimot känsla.. Jag höll på svettas sönder.. haha. Hyfsad äckelvarning nu men min madrass var helt dyngsur, det rann till och med svett bakom öronen.. Håret var alldeles krulligt som när ett barn är sjuk. Jag fick lägga en handduk i sängen för att det var så äckligt blött.... När jag vaknade hade jag 37.9 och trodde att det skulle vara över... men nu sitter jag här och fryser med över 38 igen och är så fruktansvärt less på detta..

Har även fått en äcklig hosta med mycket smörj haha,,, och jag är känslig för sånt så när jag hostar så kräks jag typ.. Sist jag hade en sån här hosta råkade jag kräkas på Johan som satt brevid i soffan. Så nu när jag hostar håller han sig på lååååångt avstånd... Undrar varför

I morgon skulle det vara party också... Anton och Emma ska flytta till Skellefteå så vi skulle bli bjudna på massa godrick och ha skit kul.. Även att Veronica och Lasse skulle dyka upp.. Men nu måste vi ställa in allt och verkligen hoppas att Emma och Anton inte är borta för gått!!

Förlåt för så trist inlägg, men det känns skönt att skriva av sig när man är så här less och tycker synd om sig själv!




Var är iprenmannen när jag behöver honom?

I have a dream

Jag önskar att vår granne inte behövde skotta varje morgon klockan fyra... jag är lättväckt!! hahahha

Vad ska alla göra idag? jag ska läsa en bok om Vygotsky i praktiken!

Många begär

En textrad i Nannes låt passar bra in på mig nu... "Det finns så mycket jag behöver......"
Jag behöver jobb, pengar, bostad och en framtidsplan!! det känns som jag får alla delar så fort jag fått ett jobb.. så idag har timtal gått åt till att skicka runt massa CV:s, men den mesta tiden har såklart gått till att skriva skiten!

Blir lite jobbigt att jag måste pendla till Sundsvall för att arbeta om vi inte lyckas hitta en lägenhet innan men så måste det ju bli.

Idag ska vi iallafall åka och titta på en lägenhet i Sallyhill, men det är ca 100 000 andra intresserade av den också, och två studenter står inte högst i turordningen för lägenhet direkt.. Jaja skitsamma, man kan ju försöka!!

Sjukling

Ja nu är jag på G till vårdcentralen, och jag är så fruktansvärt trött... Varför har jag blivit så kvällpigg? det brukar vara tvärtom... Jag måste försöka ändra tillbaka det. Rut ligger bara och sover, jag är så avundsjuk på henne... ååå va trött!! Det känns verkligen motiverande att veta att jag har en hel dag p åbiblioteket framför mig.. grattis!!

Min nya frisyr börjarsmälta in i mig, jag tror inte längre att det är uppsatt utan jag fattar att det är så här jag ser ut nu, framsteg! Men det är rätt kallt i nacken när jag är ute!!


Natti

Jag blir tokig på att det ska vara så svårt att ställa om dygnet, jag brukar sova klockan 22 men nu för tiden kan jag inte sova förrän efter 24. Jag ska göra ett seriöst försök att sova nu för jag ska upp tidigt i morgon och åka på vårdcentralen sedan ska jag ha en hel dag med mig själv på biblo.... Artikelsök för hela slanten... Hatigt, men snart är det över!!!

När ska jag plocka undan julen då tro? kanske i helgen... trist

Fredagkväll eller lördagmorgon bär det av mot Sundsvall city iallafall!!! ;)

Ledsamt

Hur fan hittar man vetenskapliga artiklar? Jo i bibliotekets databaser men hur vet man om dom är vetenskapliga eller inte? Ja, det har jag ingen aning om,,, och det måste jag snabbt ta reda på innan jag klöser ut ögonen på mig själv och skyller på att jag inte kunna lämna in uppgiften i tid pga synbrist!!

Jaja, får se om jag löser det!!

 

Ny frisyr!!

Nu är löshåret borta och lite mer därtill, frisören mätte upp till att 30 centimeter utav mitt hår försvann och med löshåret blev det dryga 50cm!!

FÖRE



EFTER


Framkalla

Sitter och funderar på om jag ska ta och framkalla lite bilder! Skulle vara kul att ha dem utskrivna, eftersom jag redan har förlorat alla bilder när hårddisken krashade... Ja kanske! ;)

Idag är jag inte så glad, skolan strular och jag vill bara få en rätsida på detta nu!!

Överraskningar

Igår hade vi ett överraskningskalas för Maria som snart ska få sin lilla bebis! Det blev mycket lyckat och jag tror att hon blev rörd till tårar ibland!! ;) Men det var hon värd, Maria kommer bli en jätte bra mamma!! Och det var härligt att umgås med så trevliga damer en hel dag!

Nu har jag precis duschat lilla Rut, det var välbehövligt trots att hon hatar det!! Alltid lika kul att fota henne efteråt haha gon är inte snygg som nyduschad! ;)




Facit till Camilla

Hihi jag vet kom a:et i risgrynsgröt ifrån?!!?! ;)

Nisse Spall - Senapssill
Ylva Slakt - Kalvsylta
Siv Gadrack -  Svagdricka
Göran Grisstyr - Risgrynsgröt
Tyra Pingpod - Dopp i grytan
Per Savtelje - Leverpastej
Signar Prima - Marsipangris
Vilma Törp - Vörtlimpa
Lasse Dartböld - Rödbetssallad
Lisa Lataram - Ris a la Malta
Ulf Stik - Lutfisk
Lina Sjukk - Julskinka
Lasse Pryt - Pressylta
Tor Siback - Ostbricka
Sten Frans Sosselej - Janssons frestelse
Ulla K Brött - Köttbullar

Natti natt

Spöade pappa och Johan stort i betapet idag! ;) Och nu ska jag gå och sova, för i morgon ska jag på stan med Maria Frillan Frilén

Begravning

I morgon bär det av till högakusten, Johans morfar avled på nyårsdagen så i morgon är hans begravning. Jag gillar verkligen inte begravningar, även fast jag inte träffat Johans morfar många gånger så känns det tungt med morgondagens begravning. Jag tror det mest beror på att alla runt mig kommer vara så ledsna och det smittar lätt av sig. Jag hatar när dom jag älskar inte mår bra..

Efter begravningen så är det släktmiddag planerad på högakustens restaurang, känns lite konstigt att gå på restaurang efter begrevningen men det blir nog bra när man väl är där.

I morse vaknade jag med feber men jag tog en alvedon och somnade in igen, några timmar senare vaknade jag feberfri! konstigt, men skönt!!

Nu har jag också fått alla betyg för även denna kurs det betyder att jag har lyckats läsa 1,5år utan en enda omtenta eller komplettering! Känns skönt, hade det inte vit för första terminenes eftersläp tycker jag att jag har lyckats rätt bra i den här utbildningen.

Nä nu ska jag kolla om maten är färdig!!

Rävar

Såg en räv i fångenskap på tv i går och sedan dess har den för följt mig.. Det sägs ju att man drömmer ca fyra olika drömmar varje natt, och i natt har räven varit med i alla mina drömmar... undra vad det betyder, kanske är dags att skaffa en räv? Eller betyder det att jag är listig? Men ska man skaffa en räv nu för tiden måst eman ha dicpans.

Det är ganska konstigt att ha en vecka när man är helt fritt ledig!! Jag vet liksom inte vad jag ska göra.
När man har plugg då vet jag hela tiden vad jag borde göra och tack vare det hittar jag på massa annat att göra för att slippa göra det jag borde. Men nu när jag är helt ledig då har jag inget att göra.. lite tråkigt faktiskt, men jag ska gå ner på stan en sväng tror jag och kolla om jag kan köpa mig ett par mittsar och boxhandskar.

Livets minussidor just nu

- Telefonen fungerar inte, tack för de Tre..
- Har nu sett alla one tree hill avsnitt som går vilket betyder att jag måste vänta 100 år på nästa avsnitt
- Fick inge lånelöfte från banken till ny lägenhet, studielån.se
- Har inget gymkort
- Det är mörkt
- Vill höra barnskratt, kanske till helgen!
- Har misslyckats med för mycket denna vecka
- Min blomma har gått av
- Det finns inget att göra
- Jag är så blek att man ser mina blodådror igenom skinnet
- Jag har ingen vän i närheten



Hoppas att jag är på humör för en pluslista snart istället, nu har jag deppat hela dagen och det är VÄRDELÖST!!!!!!

Måndag

Bara av att höra ordet måndag gör väl nästan vem som helst deppig? Idag är jag verkligen deppig, skulle kunna låsa in mig själv i en källare i några år, kasta bort nyckeln osv.

Nu ska jag gå och göra någonting onödigt och meningslöst som vanligt!! Bye


Alltid

One tree hill måse vara den bästa serien någonsin!!!!
Idag har vi haft mamma patrik och nellie besök, mycket trevligt måste jag säga! Lagade lite middag av lövbiff mmmmmhhmmmm!! ;)

Mycket sjuka saker hände i helgen också men jag tror inte jag kan skriva dom här tyvärr.. nu ska jag gå och kolla på nått tråkigt trollkarlsprogram och sedan kanske vi kan fortsätta se ONE TREE HILL!!!!

Subban

Jag sa ju att man skulle passa sig för subban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frys

Ja det är otroligt dåligt av mig!! Men jag har tenta på onsdag och då blir det inte mycket annat gjort tyvärr!!

Vår frys la av igår så de slutade med att vi fick ha vår mat utanför dörren i snödrivorna, jag som har klagat flera dagar på att det är för kallt tackade gudarna just då att det var kallt! Det kändes lite konstigt att be Johan gå ut och hämta in mat ifrån södrivan faktiskt!

Nu sitter jag med Johan och ska kolla på JVM, jag skulle vilja gå och lägga mig för jag har dödens huvudvärk, men det blir ju spännande hoppas jag!!

Canada har ju en kille som heter Subban - han skulle jag akta mig för, för vem gillar en subba.

Nån jag inte skulle akta mig för är han som var med i idol, haha! 

2009

Nyårsafton i år blev faktiskt väldigt lyckad, fick spendera den med väldigt trevliga människor! :) Jag brukar ju kunna vara väldigt blyg när jag inte känner människor så väl, men dessa tjejer är något utöver det vanliga! ;)

jag har världens blogg torka därför kommer jah inte skriva någonting mer nu, men kanske om någon dag! :D

RSS 2.0