Gott Nytt fran New York!!!

Vi ar framme hela och rena!! :) Klockan ar 07:48 hos oss nu och vi har varit vaken i typ tva timmar!! :)

Igar var vi pa en city night tour, de var en busstur runt stan dar vi fick se flera sevardigheter och mycket julbelysning!! Man kanske forstar att det ar en stor stad nar en rundtur i centaralka Manhattan tog ca 2,5-3h hhahaha, dessutom akte vi i en buss utan tak sa det var ruggigt kallt, sista timman stod vi nastan inte ut, forutom Patrik som hangde utanfor bussen for att fa nagra bra bilder!!!

Rockafeller center var sjukt alltsa, den julgranen skulle jag vilja ha hemma!!!! helt klart!! :)

Hotellrummet ar super ocksa, tva rum och ett kok samt tva badrum med badkar i varje, desutom ligger det mittemot Madison squer garden, vilket betyder att det ar super centralt!! Tror dock att vi har en polisstation utanfor hotellet for det ar en jakla aktivitet pa natten haha.

Men nar vi skulle ta oss upp till Times squer igar holl jag pa bli tokig, alltsa ingen kan forsta hur mycket folk det var, jag holl nastan pa att kvavas!! Dessutom var det en tv-inspelning dar uppe infor nyar. Toppen pa moset var nar det borjade brinna i en skyskrapa och det vallde ut rok pa typ 28e vaningen!! 

Idag blir det lite shopping innan de stora Partyt ikvall pa Hudsen Terrace!!

Jag har tyvarr glomt min minneskortslasare sa jag kan inte ladda in nagra bilder, men jag ska se om jag hittar nan billig idag for det vore sa kul att visa er!! annars gor jag det saklart nar vi kommer hem!!! 

Gott nytt ar pa er alla godingar!!!!!!!

Lite försenat flyg men snart lyfter vi :) ...

img_5970 (MMS)

Lite försenat flyg men snart lyfter vi :) ca 8 timmars flyg och dessutom har jag fått en grundlig visitering!! Vilken mysig upplevelse!!! Hahaha synd man är så jävla kittlig överallt!!!


Just nu sitter jag på tåget till Arlanda, ...

img_7982 (MMS)

Just nu sitter jag på tåget till Arlanda, trots full mundering kan jag inte somna!! Det är nämligen tre personer som sitter framför som snackar om hur onödiga vi norrläningar är!! Trots att dom skålar i varje mening så klagar dom på att vi i Norrland inte gör annat än super oss redlös.. Tror inte att dom Har långt till den fasen nu! Kanske kan jag sova lite då!? Det är iallafall jätteskönt att vi är på väg nu!!! Hoppas ni har det bra!! Nu ska jag försöka sova igen :)


New york!

I morgon klockan 05:09 går tåget till Arlanda och därifrån går flyget 10:40 till New York!! Snälla ni håll tummarna på att SJ funkar galant i morgon, annars kommer jag att få fotsvett!!!!!!

Jag ska försöka blogga under vistelsen eftersom det är så himla snordyrt att ringa hem eller ta emot samtal, 30kr minuten typ!! huuu!!!!!

Och eftersom ni alla kommer fira in det nya året 6h före mig så säger jag GOTT NYTT ÅR!!!! redan nu! :)


SÅ här ska entren till hotellet se ut! :)


Och en ganska imponrande reception!


Och en ungefärlig bild på planlösningen på hotellsviten! hahaha! ;) Var tvungen att kapa ett rum i Photoshop!! Jag, johan mamma och patrik sover i sovrummet och brollan får bäddsoffan i vardags!! Och om det finns badkar!! FATTA VAD JAG SKA BADA!!!!! :D


3 generations


stiliga karlar i Bergströms släkt!!


Mys!

Älskar den här bilden, på två av mina favoriter!!


Ensam hemma!

Idag är det fjärde advent, det betyder att det bara är fem dagar kvar till julafton!! :) jippijäääy! ;)

Förra veckan såg vi ensam hemma och idag såg vi ensam hemma 2! :) Älskar dom filmerna, jag och Johan sitter och skrattar och hejar på mest hela tiden haha!! Dessutom utspelar sig tvåan i new york! De är lite häftigt eftersom vi ska dit nästa torsdag! ;)



Plugga lugga plugga!

Nu sitter jag utan röst instängd i ett rum och skriver klart min portfolio som ska in den här veckan! Trist att hålla på men skönt som fan att det är klart snart!!!!!

Just nu skriver jag om konflikthantering, faktiskt jättespännande!! I ett kapitel står det om de vanligaste försvarsmekanismerna man använder sig av i en konflikt!!

Det här är min reaktion i hemma bråk:

Regression: när man ställsinför ett problem återfaller man lätt till omogna eller primitiva beteenden. Man beter sig som ett barn: skriker och stampar i golvet, kastar saker, slår näven i bordet - som i sandlådan!

haha tur att jag inte reagerar så i konflikter bland vanligt folk!! stackars Johan hahaha!!

Skrytsam!!

jag måste faktiskt göra ett till inlägg idag!
Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv just nu och det är inte ofta!! För det första är jag otroligt glad över att ha fått mitt jobb och att så många vill arbeta med mig, det gör mig verkligen JÄTTEGLAD!!!! meeen!

Det jag tänkte berätta i det här inlägget kanske inte bryr er det minsta, men jag tycker att det är helt underbart! Jag har nu lyckats gå ner 18kg i vikt! Det känns helt sjukt om 2 kg är det alltså 20!! Det låter helt overkligt för mig! :)
Visst, jag har ju själv satt mig i den sittsen att jag måste gå ner massa i vikt men det känns ändå som det är väldigt bra jobbat av mig! :)

Jaja nog om det! Hoppas alla har en fantastisk dag!!


Nyårklänning!!

Min nyårsklänning har kommit!! Jag är ganska nöjd med den, den är lite annorlunda också glittrar den!! precs som jag gillar!! Men det känns lite konstigt att det inte är någon underklänning i den så jag känner mig lite naken. men det blir kanske bättre när jag har strumpbyxor! :)

 


det är inte jag på bilden! ;)

 


Sjukdom

Ja för cirka en miljonte gången i höst är jag sjuk...!! Nått jag har funderat på är varför jag inte kan sova på nätterna när jag är sjuk... bara på dagarna!! Det är alltid nått som stör min sömn på natten. Just nu är det en mycket ond hals och stickande öron och täppt näsa... jag hatar ju att sova med munnen öppen, de blir för torrt!

Jag har nu suttit uppe sedan klockan fyra och sett att det kom från ingen snöflinga alls till jättemånga snöflingor. Jag önskade att Johan inte behöver ge sig ut i snön till Alby snart men det måste han ju. Gissar på att hans klocka ringer om ca 15 minuter..

Det blir iallafall en vit snöfylld jul!!! :)

Kan ju berätta att jag fick jobbet också!! Visste att jag skulle bli glad men att jag skulle bli såååå glad det kunde jag inte ens föreställa mig. Nu har jag en framtid känns det som!!

Om 14 dagar den här tiden är vi på tågstationen och gör oss redo för en lång resa over the sea!!! NEW YORK!!!!!


lussebullar

Just nu håller jag på baka lussebullar, hoppades på att dom skulle vara färdiga till paradise men så klart råkade jag värma smöret och mjölken för mycket så nu får jag sitta och vänta på att de ska kallna till ca 37 grader....

Jag är på ganska dåligt humör också.. känner mig trött och stressad... Hörde du mamma, stressad!! Tror det är första gången i mitt liv... men det är så mycket jag måste göra och så mycket jag vill göra!!


VILL HA JOBBET!!! mest! ;)

Det känns jättekul att gå på julmarknad i ...

img_2603 (MMS)

Det känns jättekul att gå på julmarknad i den här kylan☻め men jag ska göra det!!!!


Torsdag!

Jaha, det händer inte så mycket i mitt liv förutom att jag har gjort mitt första jularrangemang, blivit medlem i IKEA family, ätit julbord på IKEA (äckligt var det), julpyntat, och handlat varor till julgodis!

Ikväll så blir det kanske innebandy om inte Johan sover bort den, fattar inte varför killar (läs Johan) alltid måste sova mitt på dagen???

RSS 2.0