Ja man kan ju undra

Vaknar och mår illa och svettas om hela mig... Mådde ju bra i går kväll?? kunde ju till och med äta mat, men nu är det tydligen kört igen då!!!

Dricker vatten nu i hopp om att det beror på uttorkning, har ju inte fått i mig många droppar vatten de senaste dygnen...

Nej..

Fortfarande ingen särskild förbättring, har fått i mig en varma koppen nu men kroppen börjar säga ifrån! Jag gör allt för att hålla klvar de i mig, jag måste ju ha näring annars blir jag tookig........

hela tiden

Dagen fortsätter i samma stil.... jag håller på bli tokig!! Är så hungrig men försöer jag stoppa i mig nå blåbässoppa eller hårdbröd så vänder de sig i magen.... jag har ingen energi kvar... LESS!!!!!!!!!

Huvudet i toaletten

Mums vilket härligt dygn jag har haft..... Magsjukan har trängt sig på mig och jag ´har kräkts hur många gånger som helst senaste dygnet! Senst för 20 minuter sen.. fy faaaaan!!!!!

Min Johan har iallafall varit och köpt blåbärssoppa och coca cola..

Kändistestet var verkligen en hit, så kul att höra vilka alla ska dejta!
Pappa ska dejta väder Tone!!! haha

Ödet!!

Hahaha efter mitt förra inlägg fick jag en länk med ett test, vilken kändis skulle du passa att dejta!
Jag gjorde testet och gissa vem jag fick som min dejtare?!

MIKAEL PERSBRANDT om inte det är ödet vet jag inte vad som är de, hahahahahaha!! :D

Vilken kändis ska du dejta, svara ärligt på frågorna så blir de roligast!! :)

Sveriges manligaste man!

Kungen av alla kungar ja jag kan fortsätta i all evighet!!!!!!!

MIKAEL PERSBRANDT! När han talar stannar världen! haha okej, en svag överdrift kanske men jag blir så lycklig när han visar sig i tv rutan, det bara strålar manlighet av honom och mina kvinnliga hormoner hoppar jämnfota i takt med mitt fnitter!!

Den nya serien som startat på fyran nu visar verkligen honom i sitt bästa tillstånd, bakis, strulig i håret, 3 dagars skägg och attityd!!! MMMMMUMS!!


Fult garage tycker jag....putsbög!


Resfeber

Nu börjar det pirra imagen!! Oj så kul det ska bli!!! :)

Testa min bikini i dag och det känndes inte lika kul dock, men men man kan inte få allt ivärlden, jag ska dock njuta och ha det unjderbart i två veckor!!!!!!!! Johan säger att jag inte får ha med mig datorn.. hmm va ska jag då göra av alla bilder jag kommer knäppa??


Hej hej

hej hej monika hej på dig monika!!

Taxfree-katalogen kom idag så är det nån som vill beställa en doft eller nått så är det bara att höra av siiig!

pengar

Idag är det löning för det flesta, men iiiiinte för mig!! Jag jobbade i vården v ilket betyder att jag ska få pengar i morgon! Undra hur mycket? För jag får mitt paket från ellos vilken dag som helst nu också! :D

har inge kul att skriva nu så jag slutar!

Saltsten

ja seriöst skulle jag kunna ställas ut i en hästhage nu och användas som saltsten!! vart dyng svettig!!! :D

Men..... JAG LEVER! :)

Vi skrev upp oss på nästa pass också medans pulsen var igång, lite svårare att hoppa över då!!

Livrädd

Oj oj, nu är jag på väg till träningen spinning och core,,, jag är livrädd!!!!!! Jag kommer ha sämst kondis va i sämst form och allt annat!!!!!!!! Vi hörs sen om jag överlevt!!!!!!!

Idabitar

Lunchen med Ida blev lyckad, vet inte riktigt menjag tror att vi lyckades gå vilse på campus haha! :) Vi hamnade utanför gymnasiesisternas lokal och blev busvisslade!! haha

Sallad stod på menyn!! Lina hjälpte mig med mitt godissug sedan haha


Nån som vill med till Thailand en grym resa samma tid och samma hotell som vi men mycket bättre klass är oss! ;)

"Separat incheckning, 10 kilo extra bagagevikt, inkl. golfbag utan extra kostnad, tillgång till bekväm lounge vid utresan, extra benutrymme, två varmrätter att välja mellan och fria drinkar"

Frukt är godis?

Vem kom på det uttrycket?? visst är frukt gott, men varför är det aldrig frukt man är sugen på när suget sätter klorna i en??
Önskar dock att det vore så är hellre en bananapa än en gottegris!!

Hurtbullar

Idag är en bra dag, det känner jag på mig!!! :)

Klockan ringde 05:45, jag hade bestämmt mig för att gå och simma! Anledningen till den skumma tiden är att jag antog att det bara skulle vara gamla tanter där och eftersom jag inte känner mig så flashig så känndes det som en bra grupp att motionera med! ;)

Jag och Johan tog oss upp ur sängen och i väg, nog var det tanter där! En hel drös faktiskt, men det vara också en massa halvproffs där...suck, simmträning!! Går inte direkt att visa sig på styvalinan då!
Vi simmade på ganska bra och benen följde mig sämre och sämre!! Jag är inte i toppform som sagt! ;)

Just nu känns det bra att man har gjort en ordentlig motionsrunda redan innan klockan 8 på morgonen, jag tog med mig Rut och gick och la mig medans Johan cyklade iväg till skolan.. Men i sängen blev jag grymt rastlös (Rut somnade på två röda) så jag klev upp igen, nu ska jag sitta vid datorn och lyssna på musik! :) Hunden däremot fattar inte vad jag gör uppe så hon ligger och sover och vägrar röra sig! ;) haha

Senare idag blir det lunchning med Ida, härligt, då får jag förhoppningsvis ett gott skratt eller två! På eftermiddagen ska jag träffa Emma, antingen på en promenad med dogsen eller så halar hon och Anton på mig och Johan på Spinncore 17:15! :)

Över och ut!!

Presenter till miiig! :D

Idag kom det två paket till mig i brevlådan! :D Kul alltså!! Den ena var min mobiltelefon och de andra var en present till mig! :) Jag har iofs köpt den själv men det va roligt iallafall!! Det var jag värd efter traumat jag genomlidit idag!!

Jag har varit på sundsvallssjukhus i dag och tagit en spruta... huu... det är bland de värsta jag vet, det gjorde svina ont men jag klarade det! :D Nu behöver jag inte sprutas mer innan Thailand JAAAA jag gjorde det!! :D

Jag borde vara mogen nog att ha växt i från min sprutskräck men det har jag inte!!!

Carl-janjan

brun 7

Nu ska jag iväg och sola mig, är så blek... man vill ju inte att Thailändarna ska bli chockde!!!

Jag har spelat tv spel idag, NHL 07 jätte kul spelar säsong och jag vinner med typ 10-1 vaje match!! :D kanske borde ändra till en högre nivå men jag gillar att vinna,,,!! är lite dålig förlorare faktiskt!!! :(

Emma!! Jag vill promenera nån dag men jag har slarvat med mobilen så jag kan inte ringa diiig! Msn vettja! ;)

Ellära

Huuua på fredag har Johan tenta i Ellära, det är verkligen inget roligt ämne, jag försöker hjälpa men det är nte så vidare lätt om man inte fattar ohms-la och så vidare!!!!!


Saknar dig bror

ljus

hur kommer det sig att man blir så avslappnad om man duschar varmt och har tända ljus??
Det är något jag skulle kunna göra i en evighet!!

Söndag

Ja söndag idag, för mig brukar det vara lika med slödag! Men inte idag, jag och johan klev upp, och drog direkt ut på en lång promenad med Rutan, stannade även och spelade lite fotboll (Det är jag grym på) haha!

Idag ska jag putsa fönstrerna också, inte så vidare kul kanske, men när jag väl börjar så tycker jag att det är ganska rogivande! :)

Det är september nu och jag har redan handlat min första julklapp, i år var det Johans fader som blev den första! Jag har dessutom börjat skriva en önskelista! haha!

Det värsta som finns är när alla go glada släktingar börjar fråga vad man önskar sig i julklapp och man får inte fram ett ljud, det är så mycket man behöver men när man har chansen att önska så är allt som bortblåst!

Men i år då är det andra bullar! :)
Jag kommer att ha stenkoll på vad vi behöver! ;)

Ikväll blir det tacos!!!

Borta bra

Nu är vi hemma, har nyss varit på högakustenhotellets restaurang och firat Johans farmor som fyllde 75 år! jätte trevlig kväll och super god mat!! Men jag tackar mig själv för att jag skippade efterrätten, annars hade jag troligtvis inte suttit här hahaha! :)
GRATTIS Järpen!!
Love peace and understanding!!

I morgon är det endast 4 veckor kvar  till Thailand!!!! ;)

himla korta annonser!

Nu har jag gjort en födelse annons till min morbror som fyller 50år i morgon, satt länge och väl och slipade på en flashig dikt och när den var klar visade det sig att det bara fanns plats för en mening utav dikten.. störigt!!

skickade iväg den till dagbladet, kanske är det en bättre tidning! ;)

Lägger in den här iallafall! någon måste ju läsa den eftersom den finns! haha





Kenneth 50år!

18 263 dagar och fortfarande ung,

på dansgolvet anser Kenneth sig vara kung,

Sedan han fotbollsskorna på hyllan lagt,

har han utvecklat sin egna musikaliska takt!

 

Att vi vill fira Dig är inget att förundra,

de är ju coolt att känna någon som är halvägs till 100!!

 

Av släktingar och vänner det i Sverige krylla,

och alla vill Dig såklart hylla!

Denna annons kom bra tillhands,

Eftersom Du försöker att fly utomlands!

GRATTIS!!!!

 


 



Papaya coconut

Hej jag är en osäker tjej som säger hej!

Hela natten har min näsat kliat.... suck!

Idag ska jag nog åka till Tjärned och hälsa på mina kära svärföräldrar, det var en evighet sedan sist!! Satt och tänkte på vilken tur jag har haft som tycker om Göran och Christina så mycket! Har träffat så många som inte alls går ihop med sina svärföräldrar!! Men Göran och Christina är verkligen lätta att umgås med och tycka om!! Jag förstår varför Johan blev så bra, haha!! :)

Jaja detta blev ett äkta, vad ska man kalla det? Jag vet inte, positivt inlägg kanske? det mäks nog att jag blivit frisk och fått tillbaka livsglädje! ;)

Tog även the Big P:s råd och pallrade mig ner till solariet! :)


Höst

Idag har vi lagat bilen och köpt ett våffelgärn, så ikväll blir det våfflor samt en make over på Johan och eventuellt mig själv!!

Bjuder på en bild innan våfflorna! :D


Himmel / Helvete

Jag är så less att vara väck i kroppen, vem fan som en har snott den,  ge tillbaka min livsglädje!!!
Idag har jag tillbringat dagen i sängen, soffan och duschen, kul!! Har laddat hem top model 10 så jag har ju det att se iallafall!!

Rut råkade ut för min tristess förut. och blev nyfrisserad, vet inte om hon gillar sin nya frisyr men jag fick mig ett gott skratt iallafall..!! Man är ju inte hundfrisör direkt!!



Deppdag

Idag har jag haft en riktig deppdag... hatar att vara förkyld, men jag hade lite kåvepenin (stavning) hemma som jag tryckte i mig och nu mår jag lite bättre...

Jag gjorde en kycklingsoppa till middag som blev jätte stark det var sweetchili och massa saker i den, självklart slutar det med att en morotsbit ramlar av min sked så att det stänker soppa rakt i mitt högra öga... Det sved så jag trodde jag skulle dö...!! Typiskt mig..!! Ett under att jag tar mig igenom dagarna levande!!

O helga natt

Helgen har varit rolig och innehållsrik. men nu har Johan smittat mig med en HEMSK förkylning, så jag ska lägga mig i sängen med morgonrock och tofflor och se en film eller två!!!

LOVE

Karlstad

Nu är vi på gång att fara till Karlstad! :)
Jag, Lina, Johan, Grolla och Matte på tåget! 

Därför tror jag inte att det kommer bli någon uppdatering förrän på söndag nu.. Håll till godo! :)

Min nya hemsida kan ni få kika på om ni vill iallafall! :)
www.xantanfoto.se 



Mera bild

Nu har jag knåpat ihop ännu en bild från i lördags! Hmm än så länge är det bara barn, men det kan vara för att jag inte vet hur paret vill ha sina bilder ännu! :)

Cassandra & Lucas

Irriterad

Nu har jag varit irriterad hela morgonen... varför vaknar man så irriterad att det spränger nere i tårna??? Kan det bero på vad man drömmer? Undra vad jag drömmt?

Stackars Rut blev till och med inlåst i sin hundbur för att jag blev galen på att hon skulle klättra på mig hela tiden... (men nu är hon ute igen, jag fick så dåligt samvete)

Dagens planer är inte många, (Kanske därför jag är irriterad?) men jag ska ta och röja i lägenheten iallafall... och hinna med lite mera plugg tänkte jag..

Dessutom måste jag ringa min mamma!

Varför jag?

Det finns ett talesätt som säger "mycket ska man vara med om!" Men då finns det vissa gånger jag bara tänker VARFÖR!!? Vad var meningen med detta egentligen? Vad var det tänkt att jag skulle lära mig nu?

Som nu tillexempel, jag sitter vid datorn och söker efter recept på västerbottenpaj som jag tänkte göra medans Johan ska tömma soppåsen.. För att kasta soppåsen måste han passera mig och datorn i hallen, när han kommer håller han soppåsen över mitt huvud (??) (senare förklarat: för att ta den snabbare vägen) Gissa vad som händer...............

 PRECIS, det går hål i påsjäveln och över mitt huvud och min tröja rinner det en illaluktande gråblaskig sörja! jag bara skriker rätt ut och Johan ska försöka skynda sig bort med påsen men det resulterar i att hela lägenheten blir nersölad med sörjan..

Ca 2 sekunder senare står jag i duschen och skrubbar och schamponerar håret och resten av mig själv, men lukten sitter fortfarande kvar i näsan..

VARFÖR sker då detta? Dåligt karma? Jag har ju till och med pluggat idag....



P.S Johan var vänlig nog att berätta att sörjan var gammal mjölk blandat med andra sopor.... MUMS..... D.S

PSCS3

Nu har jag fixat det jag skulle, nää det har inte tagit hela dagen jag har hunnit med lite annat också!! :)

Lägger ut den första bilden gjord på den stationära datorn, mycket skönt att kunna sitta riktigt när man jobbar med bilder eftersom det tar en evighet till varje bild! :)

Detta är lilla vackra Cassandra, bilden är fotad på bröllops/födelsedagsfesten i Lördags


Redan höst

Nu har jag nyss kommit in fter en promenad med Rut, och överallt ser man hösttecken.. Jag brukar aldrig se några vårtecken av någon konstig andledning..
Jag tycker att höst tecken kan vara väldigt fina faktiskt, mycket färger och lite kyligt!! Håller på laddar Nikon nu så jag kan ta med mig den på nästa promenad!!

Nu ska ja sätta mig och fixa så jag har PSCS 3 på stor datorn också, känns som det blir lättare att arbeta vid den!!! Kan nog ta ett ex antal timmar är jag rädd...

Grilla

Grillgfest en fest, då livet är som bäst,
Käka svarta kalla korvar och en massa uppbränt fett


Ikväll ska vi till Anton & Emma och grilla, det ska bli så himla mysigt, att bara få vara liksom! :)

Matematik = svårt?

Ännu en dag speglad utav matematik, idag hade vi talteori, vi skulle lära oss naturella tal, heltal, rationella tal och reella tal, plus lite extra om de rationella talen, alltså alla tal som går att skriva i bråkform. Vi gick sedan in en snabbis på delningsregler...

Seriöst så måste det vara de lägsta igrunden man kan komma.. Det är väl inte så mycket att fundera på, det är ju som att det finns ordklasser i svenskan så finns det klasser att placera tal och siffror?

Så när jag suttit och fyllt upp hela min kalender med saker jag ska göra kommande veckan (medans vår lärare gick i genom samma sak för tredjegången) och någon sa att dom tyckte att han gick fram för fort så bestämmde jag mig att nu får det vara nog.. Jag tog mitt häfte och gick hem..

Var är pedagogiken?
Varför inte bara ta en snabb genomgång ge alla varsitt häfte så får man testa sig fram själv och medans han går runt och ser om alla har förstått.. På det viset slipper man sitta och vänta in hela tiden.. Jag hade gjort klart avsnittet vi skulle göra idag innan ens halva föreläsningen var klar, och jag kan omöjligt tro att jag var ensam om det..

Är det konstigt att man tycker matte är tråkigt???

Talsystem

Idag har vi snackat talsystem på skolan, jag är ganska glad att jag inte lever på babyloniernas tid.. Vi har ju ett talsystem med basen 10 babylionerna hade ett talsystem med basen 60!!! Dessutom hade dom enbart symboler för 1 och 10, och eftersom dom inte hade någon symbol för siffran 0 så såg deras 60, 61, 62 osv likadant ut som deras 1,2,3 osv dessutom såg deras 3600 också ut som 1 och 60 eftersom deras 100 tal (10*10) blir 3600 (60*60).

Jag tycker det är ganska intressant och spännande med talsystem, lite klurigt liksom. Men en föreläsning om dem kan bli väääääldig långdragen eftersom alla inte fattar i samma takt!!  

En svag doft av vad som komma skall...

Härom kvällen var jag, Johan & Rut iväg till skolan för att träffa Emma, Anton & Sid (deras hund). Tanken är att vi skall låta hundarna träffas så ofta det går för att dom ska få busa och ha kul, samtidigt vänja sig vid varandra för att vi senare skall kunna vistas med båda hundarna i samma lägenhet! :)

Rut och Sid hade otroligt roligt dom kutade runt tills dom var het slut i kroppen båda två.

Till saken hör de att när vi kom hem så slukade Rut en hel skål mat som hon för några dagar hade matvägrat. Klockan var då redan 22:30 på kvällen.. Jag tror att ni börjar se vart detta kommer sluta. Iallafall så gick vi och la oss, Jag skulle upp tidigt och Johan hade sovmorgon dagen efter så det var han som skulle ha koll på Rut om hon börjar springa runt och busa.

Vid klockan 4 hör jag att Rut håller på bryta sig ut ur sovrummet, lite lätt knuffar jag till min kära i förhoppning om att han skall vakna och säga till henne, men ICKE. jag får lägga mig över hela sängen för att få tag i hunden och lägga henne på sin plats.

Klockan går och jag somnar äntligen om igen, men efter ca en halvtimma vaknar jag av en OYGGLIG stank... Flyger upp som en katapult ur sägen och märker att det ligger två stora bajshögar på golvet... In på toan fram med papper och rengöringsmedel och börjar skrubba skiten...

Medans jag sitter på knä och skrubbar bajs så ligger Johan och Rut på rygg brevid varandra sover en djup skön sömn!

Det är vad jag kallar jämnställdhet!!! Hahaha

En på miljonen??

Kelv upp i morse med en härlig känsla, fick ju sovmorgon och bilen skulle inte besiktas förrän 9:30, Johan stack ut och bytte varselljusen och fyllde på gamla bettan med olja medans jag fixade lite frukost inne (hittils allt mot genusperspektivet)

Sedan var det dag att fara, vi kopplade alla bälten och la in varningstriangeln i kupen precis som man skulle sedan stod vi utanför och väntade på att vårt registreringsnummer skulle dyka upp på skärmen utanför bilprovningen.
Nummret dök upp och vi for in i port tre eftersom det var Johans lyckonummer. Det visade sig vara en ung kille som skulle kolla igenom bettan, han sa till oss att gå och ta en kopp te eller kaffe, så jag gick dit och tog en tepåse som jag stoppa i fickan.

Allt såg bra ut, förutom att bromsbeläggen (?) var något utslitna. "nu ska jag bara ut och provköra lite" säger bilprovaren. Han sätter sig i bilen och vrider om nyckeln, BILEN STARTAR INTE!!!!
"brukar den vara tjurig" frågar han, och vi svarar att den inte brukar det. Bilprovaren testar igen och frågar "måste man göra nått annat än att vrida om nyckeln?" öööh nää vad tror du? tuta tre gånger och blinka med vänster blinkers?? Bilprovaren ska ge de ett sista försök var på han "gnuggar" bilen i ca en minut så att det börjar ryka under huven. Johan undrar om det verkligen är bra för startmotorn att hålla så länge men får inget svar...

Det slutade iallafall med att Johan ringde en kompis för att be om hjälp, till räddning kommer två bilar med sammanlagt 6 pers. Vi får bogsera bilen hem, och i den proceduren börjar det ryka under huven igen så jag är beredd att göra en James Bond och hoppa ur i farten. Batteriet dör så nu kan vi inte testa den igen..

Seriöst hur ofta går bilen sönder just på bilprovningen? En på miljonen.. det skulle jag hellre ha lagt på ebn trisslottsvinst..

SKROTEN NÄSTA säger jag bara... Aldrig mer nummer tre och aldrig mer stjäla med sig en tepåse hem....

Så dagens fråga: varför finns det inte utbildade mekaniker på en bilprovning, det kan inte stå två ufon med en ficklampa och lysa i en bil, eller "starta" den tills det bolmar rök??????

Drinking Whiskey out the bottle

Undra hur många stavfel det blev i rubriken nu!!

Nu har jag nyss ätit frukost och registrerat mig på mina kurser så nu är det bara att packa väskan och glida till skolan, dagen präglas utav två föreläsningar om språkmiljö tror jag, på eftermiddagen har vi Musik och Bild, hoppas stort på att jag inte behöver sjunga solo haha!!

ensam i världen

Idag satt jag på lektion med en maaaaassa andra lärarstudenter, men nog kännde jag mig ensam i världen! Visst dte var flera stycken som jag kännde igen sedan tidigare kurser men alla kom ju i par! Min andra hälft ska ju läsa en annan kurs denna termin och jag ville ju inte direkt bryta upp ett par och bli tredje hjulet första dagen!!

Men imorgon ska jag välja ut några att sitta med iallafall!! men ingen kan bli så bra som min tidigare hälft!!!


Hoppas det går bra för dig utan mig Ida hahahhaha

RSS 2.0