I'm dreaming off a white christmas




kul, verkligen, jättekul


Aftonbladet.se


New Moon!!

Ikväll är det dags, då ska jag och Johan gå på en twilightkväll på filmstaden, 4.5 timmar med ursnygga vampyrer!!! :) Jag längtar!!! Det håller på till 02.00 så jag hoppas att jag kan hålla mig vaken haha!!

Sjuk träningsvärk i dag så det känns att passet gick skitbra i går! :) Lika bra ska dte gå idag!! wiihooo!! Men först ska jag se klart på våra bästa år, tror dte är idag eller i morgon Zack blir påkörd!

Träning

På senaste tiden har träningen gått uselt, jag har anntingen inte gått dit eller så har det gått pissdåligt när jag har varit där. Igår var det värsta gången hittils.. Jag fick tok ont i benhinnorna när jag skulle springa på bandet, jag fastnade med ett snöre på tröjan i roddmaskinen och jag tyckte att alla stirrar och skrattade åt mig..

Desutom när jag sprang på löpbandet så ställde sig två tjejer alldeles bakom mig och började diskutera massa saker.. Fatta hur obekvämt det var för mig som är så otränad, jag vågade inte flåsa och jag vågade inte sänka farten på bandet för att dom skulle tycka att jag var dålig. Varför kan man inte ställa sig i ett eget hörn och prata sitt shit chat..??

I dag var jag fruktansvärt omotiverad att gå ner och träna med tanke på alla bakslag på sista tiden. Såg en situation i huvet liknande den här:



 men jag gick ner och det gick sjukt bra!!!!! fan va skönt, jag svettades som aldrig förr och körde verkligen sten hårt!! Nu sitter jag i soffan nyduschad, nyrakade ben, och insmord i ett lyxigt bodybutter, fy fan va skönt!!! :) I morgon ska det gå lika bra igen!!!!!!!!

 

 

Hur fan kan man kalla sin penis för Kung krull?? HAHAAHHA


Fula skor

Jag har lite idé torka på vad jag ska skriva om nu. Torka är inget man kan beskylla marken för nu.. den är genomsur, jag kan inte ha mina foppatofflor när jag går ut på promenad med Rut längre eftersom det är ett håt under foten.. :( Det kommer mamma och Johan bli väldigt glada för men jag älskar mina foppisar! :)

En sommar kom vi på att vi skulle ta en spontanutgång till espan, detta var alltså inte planerat vilket betydde att de enda skor jag hade var mina rosa tofflor, det är nog enda gången jag skämmts fruktansvärt mycket av att ha foppatofflor, jag satt vid ett bord mest hela tiden eftersom jag inte ville att någon skulle se dom..!!

Ha fula skor vid en utgång är det värsta man kan göra, jag gick på aveny i snowjoggings en gång också men de är en annan historia!


Dejt

Jag kom att tänka på det, jag har nog aldrig varit på en riktig dejt. Alltså en sån som man ser på tv, en kille bjuder ut en och man går hemma och är pirrig och nervös, sedan när kvällen kommer vet man inte alls vad som ska hända. Det kan bero på att jag har haft fast pojkvän sen jag var 15år med ett uppehåll på tre månader.
Men eftersom jag aldrig har haft den känslan inför en dejt så liknar jag den med en arbetsintervju, och det har jag gjort en gång!

Vilken var din bästa/sämsta dejt???


saknar

eftersom Johan jobbar i Alby nu förtiden så är jag ensam några nätter i veckan.. Det är verkligen ingen höjdare när man är van att kunna vända sig om och krama en varm och härlig kille!! Nu är det bara tomt där!

Men i kväll kommer han hem och det ska bli så härligt, jag ska försöka hinna städa undan och diska all disk som vi har ståendes innan han kommer, jag kan inte fatta att jag har det så bra! Johan är den som nästan alltid diskar och tvättar, jag lagar nästan alltid maten, tillsammans städar vi lägenheten. Kan det bli bättre??

Nä innan jag tar tag i det så ska jag ta ut vovven på en promenad!


Mamma till en mördare

Fy så ont det gjorde i hjärtat när jag såg på mamma till en mördare förut, dom berättade om en mamma vars ena son hade dödat hennes andra son.. Hon förlorade två barn på samma kväll kan man säga! Fy fan!!

Såg Paradise Hotel också, det väckte om många minnen! :) Jag kommer ihåg när serien gick förut, det var innan jag och Johan blev tillsammans, innan jag for till Skövde till och med. Jag var iallafall hemma hos Johans föräldrar på kometvägen och såg varje avsnitt, fem dagar i veckan haha!! Nu säger Johan att han tycker att det är värdelöst, jag frågade varför han följde det så slaviskt tidigare då, till svar fick jag typ:
"Samma anledning till att jag masserade dina fötter då, jag försökte ju få till det!!" Hahahaha

jaja klockan är mycket och när man skriver när man är trött är det ofta lätt att det blir antingen svammligt eller privat, så jag ska nog sluta nu! Ses i morgon! Kul att så många har börjat läsa min blogg iallafall! Några till så kanske man kan bli rik på den här gamla bettan, jag hade ju faktiskt besöksrekord på 17 unika läsare idag, Kissies here I come!! hahahaha

Note to myself: köp aldrig en näsplopp med svart pärla igen,
det ser ut som en flugbajs!!


borta som vanligt!

Var hos vetrinären med Rut fick vänta 20 minuter, kom in och undersökningen tog 3 minuter, tillbaka för att betala, receptionisten skulle skicka in kvittona till agria så att jag skulle få ersättning, fick vänta i väntrummet 50 minuter, fick veta att det inte fanns någon försäkring tecknad på Rut, tjurade och sa att det visst finns det eftersom jag betalat den i två år, hon kunde inte hjälpa mig, stampade hem och laddade för ett hett samtal med agria.

Satte mig vid datorn och såg att hon var försäkrad i folksam.. pinsamt kanske...

 

Men Rut mår bra igen och det är ju viktigast! :)

 


Wacko Jacko

Läste Idas blogg och nu ,har jag smeknamnet wacko Jacko i huvudet hela tiden!

Vi har haft en toppen helg uppe i Tjärned med Johans föräldrar, syster och lilla Emil! God mat, trevligt sällskap och promenader i naturen! ;)

Igår var vi på nöjeshallen och spelade lite arkadspel eller vad det heter. Jag vann tre av tre matcher mot Johan i airhockeyn!! Något stolt!! ;) det blev också total utklassning i basketen, Johan skyllde på att det var fel på spelet men jag kunde ju göra mål!!

Sedan åkte vi ut till pappa och spelade loite nintendo wii, det var faktiskt jätteroligt och jag har lite träningsvärk i min hölgerarm idag, haha!

ja det var en kort sumering av helgen, idag är det dimmigt som tusan men ganska skönt!
13,40 idag har Rut återbesök på sjukan, och förhoppningsvis finns inte den dumma knölen kvar i hennes mage!!


Tjärned

I helgen kommer vi att fara till Johans föräldrar uppe i höga kusten! Det ska bli så härligt!! :) Busa med Kajsa, hugga ved och äta god mat! :)

Men nu ska jag laga lunch, soppa på en spik, och sedan ska jag ut med Rut på en promenad! Har inte så mycket mer att delge men det kanske kommer! ;)

själviskt...

Såg något på nyheterna nu som jag tyckte var fruktansvärt hemskt.. Det kommer många ungdomar ensama till Sverige som har flytt krig, förföljelser och liknande. I en kommun har dom löst det genom att barnen får bo på ett vandrarhem. Detta beslut har blivit hårt kritiserat av de människor som bor i kommunen, en utav de intervjuade får frågan:
"Varför är du emot beslutet?"
Kvinnan svara:
"Vi brukar ju använda de vandrarhemmet som boende när vi har gäster"

Vilken jubelidiot.. jo det är säkert bättre att dina gäster har ett hem när dom hälsar på er en helg är att ensama barn som flytt diverse hemska upplevelser ska få någonstans att bo... Ibland undrar jag hur självisk man kan vara...

Vetrinär

Det gick bra för Rut hos vetrinären, hon fick ta blodprov, klämmas på magen åtskilliga gånger och sedan röntgas! Sedan fick vi ett recept på piller som lillen skulle ta två gånger om dagen, vi gick till kassan för att betala för besöket, jag var beredd på en chock men fick en större chock!!!!! Summan var så hög att jag inte hade en chans att ha den på kortet... Dom kunde inte ge mig en faktura och inte vänta till återbesöket på måndag. Jag fick helt enkelt inte lämna stället förrän summan var betald..! jag fick ringa pappa och be honom komma till min räddning. Det gjorde han också så vi kom därifrån! Nu är dock bröllopskontot lite magrare!

sedan tentade jag, och jag fattade absolut nada, som tur var kunde Ida skänka mig lite ljus i mörkret som gjorde att jag fattade och fick ihop en tenta tillslut! men jag är osäker på om den är mästerlig nog för att klara gränsen till godkänt!

Jag läntar till Julen nu, så att det värker i kroppen! :)


blogg.se

Idag har jag inte kunnat bloggat något tyvärr.. detta har berot på två saker 1. blogg.se har inte velat det 2. jag har försökt göra en hemtenta. Tack vare Ida så ramlade det tillslut ner en peng i lillhjärnan och jag tror jag fattar ungefär vad jag ska göra! :)

I morgon ska jag upp tidigt för att åka med Rut till vetrinären, jag har hittat en ganska stor knöl i hennes mage och när jag ringde tyckte sköterskan att det var viktigt att kolla de så fort som möjligt så jag fick en "akuttid" i morgonbitti... hoppas verkligen att mitt lilla yrväder mår bra...!





Dagen D

Idag är det dags, maskerad, självklart har vi sparat allt till sista minuten, jag har haft sjukt fullt upp med litteratur och bildredigering så vi har skjutit på allt! Så nu ska jag i väg på hundra ställen! :)

Ses ikväll alla glada! ;D

Maskeradbal!

Vad är väl en bal på slottet?

I morgon är det dags för maskerad, jag längtar sjukt mycket faktiskt! Hoppas bara att jag kommer få i hop min kostym så att det ser också ut! :)

Var på Birsta med pappa och familj i dag för att leta en jacka till Molly, pappa bjöd på mat och det va myspys allting! Sedan gick jag och Johan lite på staden!
Jag såg sjukt mycket julpynt, skulle vilja köpa allt om det inte var för att vi faktiskt måste spara pengar till bröllopet som närmar sig med stormande steg!!!!!!!!

fuck off!!! haha


Snö!

Alla har väl lagt märke till dagens stora fenomen, snö! Just nu tycker jag inte att den är så fascinerade, men vänta bara tills det snöar stora lapphandskar, det är stora snövallar överallt som någon stackare har skottat!! jag längtar! Jag älskar vintern, men det är nog för att jag är sjukt barnslig, jag älskar skridskor, skidor, snowboard, snöbollskrig promenader på Alnösundet och allt annat som hör vintern till, plussa sedan på att det är julafton och nyårsafton samt en massa andra röda dagar så förstår ni hur underbar vintern är. Stämmnaingen är underbar det är stearinljus och julbelysning i hela staden och man går runt med en sån där varm känsla i hela kroppen!!!

man ska inte lägga så stor vikt i att:

Det är halt så man förmodligen halkar och bryter lårbenshalsen

Det är is på rutorna på bilen varje gång man är sjukt stressad på morgonen, självklart har någon flyttat på isskrapan så man får försöka skrapa rutan med körkortet (tack för tipset på de förrästen, Lina)

Det är blötsnö fulla bilen och du har inte direkt skiddressen på dig när du är på väg till ett möte.

Promenader för snörpliga slut eftersom bilarna inte saktar in och tack vare klimatförändringarna så har du slask från topp till tå efter några meter.

Det spelar ingen roll hur ofta du städar så drar hunden in lika mycket skit varje promenad eftersom hennes mage släpar i slasken.

Förmodligen är det ett par barn i varje klass som får en ispärla full med grus i ögat varje rast, trots genomgångar av regler muntligt, bildligt och skriftligt.

Alla trappor som av någon konstig aldrig fått skylten "sandas ej" alltid finns just där du ska gå.

Statestiken på villa bränder ökar drastiskt eftersom man tänder så mycket stearinljus.


Man kan inte annat än älska vintern!!!! :D




Torsdag

Promenaden flöt på toppen idag, inga störande tanter med hundar!! :)

Idag kommer Johan hem och då blire det helg, jag tror inte att jag lär mig nått mer om Assarsson innan hemtentan, så i helgen blire det bara myspys och maskerad!!!! :)

Skulle Du kunna leva utan dator i två veckor? skulle du desutom kunna låta bli tvn i två veckor ich isället göra saker med familjen. Lägg till en utmaning på det, du får inte göra av med pengar på annat än handla hem de nödvändigaste på affären. det betyder alltså, inte äta ute, inte köra bil osv...

Vad skulle du göra? skulle du klara det?


Glad/irriterad

Jag känner mig väldigt glad i dag, mycket gladare än i går! Dock är jag otroligt lätt irriterad... hahaha

På promenad med hunden:

Kvinna med vit strävhårig hund: Oj vilken söt hund, får "pelleplutt" hälsa?
Jag less att tappa flowet i promenaden: Tack! men nej helst inte!
Kvinna med vit strävhårig hund, släpper fram sin hund i kärringkopplet (sånt som kan vevas ut och in flera meter): Joo men han ville ju så gärna.
Jag, irriterad höjer Ruts nyfyllda bajspåse: Får jag tappa bajs på din vita hund?
Kvinnan ser chockad ut och börjar veva in sin hund: neeej
Jag sänker påsen: jooo men jag ville ju så gärna.

Kvinnan försvinner, mission complete, tyvärr har jag en sjukt uppgasad hund som gör att flowet i promenaden aldrig kommer tillbaka. Hon kommer nog aldrig att avbryta min promenad igen.



Ostmacka

Nu sitter jag och spelar lite bingo, på tisdagar får man nämligen lite pengar att spela för, kul men änså länge har jag bara vunnit 34kr..! Jag har kommit på vad jag ska klä ut mig till på lördag också, kanon! Hoppas det går att genomföra! haha

jag gjorde skita god mat i dag så jag längtar till lunchen i morgon! Gjorde lite rödvinsås av vinet som blev över i lördags, muuuums! :)

Nu ska jag krypa till kojs!! ses i morgon!

Ett inlägg till alla tjejer! ;)

Hoppas ni njuter!! Tyvärr har inte min telefon världens bästa upplösning och hon som filmar (jag) tittar inte alltid hur kameran är riktad men det får ni ta! ;)

Första filmen är rätt lång, och den handlar om Magnus Samulssons önskan att få visa en ny sida av sig själv!!!



Klipp 2 handlar om vad vi tjejer egentligen tänder på! haha



Här är finalen på vad vi tjejer verkligen tänder på! Ursäkta den dåliga focusen haha!!





Kan man tävla i jämställdhet?? Här hör man också vad som händer när man släpper in 4000 kvinnor i en och samma lokal och sedan sätter tre killar i en bastu på storbildsskärm hahahaha!!





bättring!!

Jag har fått strikta order om att skärpa mig när det gäller bloggning så jag ska ge det ett försök!!! Jag tänkte lägga upp lite bilder från ladies night, som by the way var något av det roligaste jag har gjort!! vilken jäkla show, och det var grymt roligt att få ryckas med i stämningen och gapa och skriva så fort en manlig person råkade visa lite hud!!! hahahaha


Snygga Veronica hos mig på en fördrink :)


Maria var fabulos!!! :)


Jag var där som en virvlande vind haha


Oj dags att åka!!!


Nu är vi inne och ska till våra platser, grymt nära scenen!

Tyvärr var maten lite utav en besvikelse.. men drickat var ju rätt gott!!


Koko koko koko


Så tog vi i på de höga tonerna!


Partyyyyy


Hittade en gammal toapapperstant på toan!



up close


Jag och kamaramannen fightades om den bästa bilden! ;)

 hur skulle det kunna bli annat än bra med en sån här inledning??
Ses nästa år grabbar! ;)


RSS 2.0