Gott Nytt år

Önskar RUT! :D


Nytt år!

Oj jag har stora förväntningar på det nya året!

- Ska flytta tillbaka till Sundsvall
- Börja mitt femte år tillsammans med Johan
- Hitta ett extra jobb så man kan börja spara inför framtiden
- Resa någonstans??


Ja det kanske inte blev så många punkter men jag har ändå stora förväntningar. Nyårsafton har också stora förväntningar, dock brukar det aldrig vara bra att ha så stora förväntningar för man blir oftast väldigt besviken då.

Gjorde ett riktigt rea-fynd i går, hittade en sjukt snygg kavaj på Sisters som jag fick för 199:- tidigare priset var 1199:-!!!! WIIIHOOO, mer liknande fynd tack!

Nu ska jag gå och stuva makaroner och värma på lite meatballs! ;)

Julen

nu är julen över och det hela gick smärtfritt, jag gillar ju julen så jag hade i och för sig inte gjort annat än att längta. Det var VÄLDIGT trevligt att träffa nästan hela släkten på en och samma dag, lite som förr i världen!

Juldagen var vi hos Annso och Stoffe, det blev en mycket trevlig kväll med varierade aktiviteter, men fantomen och påskägget är det sóm sitter fast hårdast i minnet.

Annandagen vad vi hos Farmor och farfar på en supergod middag, sedan åkte vi madrass/snowracer på kullen i Vihaga, hur kul som helst, synd bara att jag har blivit lite feg på seanre år.

Idag har pappa bjudit oss på kina, så skönt att inte äta julmat. Sedan slängde jag av honom på Casinot. Och i morgon ska vio till Sonja en sväng och sedan tillbringas nog kvällen hos mamma och Patrik.

på Juldagen spelade vi ett spel som går ut på att förklara ett ord med andra ord, jag och Grolla var i samma lag,

Jag: (fantomen) Oj, han som är snabbare än sin egen skugga
Grolla: (svarar skitsnabbt) FANTOMEN!!

hahaha det är inte ens han som är snabbare än sin egen skugga, men vad gör det när man gissar rätt!!!! ;)

Strålande Jul!

Ursäkta för MYCKET dålig uppdatering från min sida! Men eftersom det är första gången jag sak ha Julen så är det ca en miljon saker man måste göra. som nu på morgonen till exempel, alla andra sover medans jag har ´klivit upp och gjort 30 ägghalvor och skurit 1kg prinskorv!

När min familj har vaknat till liv ska vi bege oss till birsta, hoppas att alla andra människor är klar på birsta för i år så att vi är ensama, det skulle ju kunna hända!

Tänkte bjuda på en liten lek för er som inte har annat att göra än att vänta på tomten!!

I dessa (påhittade) namn döljer sig något som finns på julbordet. Försök att hitta maten och skriv svar + det konstiga namnet de till hör i mina kommentarer! ha så kuul!

Nisse Spall
Ylva Slakt
Siv Gadrack
Göran Grisstyr
Tyra Pingpod
Per Savtelje
Signar Prima
Vilma Törp
Lasse Dartböld
Lisa Lataram
Ulf Stik
Lina Sjukk
Lasse Pryt
Tor Siback
Sten Frans Sosselej
Ulla K Brött

Musikgeni

Musiken börjar strömma ur högtalarna:

Johan: Oh, vad är det här för grupp?
Jag: E-type

födelsedag

Vad är det för en dag? är det en vanlig dag? NEJ det är ingen vanlig dag för det är min pappas födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!!!


mörker

midvinternattens köld är hård....

fy va mörkt det är ute nu när man vaknar, det är lite halv otrevligt faktiskt!!! Alla ljud som hörs i mörkret får en att hoppa till tre meter, men det kan ju bero på att jag är mörkrädd också!!

Nu sak jag åka till Timrå och hämta upp min farmor, så vi ses väl när vi ses!!

Affärsidé

jag har sett en sida där man kan köpa ett gosedjur som är en förstorad klamydiabacill. kanske något man borde ha på ungdomsmottagningarna så kan man ge ett gosdjur till den man kladdat ner med klamydia!

Helt sjukt va det finns uppfinnesrika människor där ute!!

ny dag

Den här dagen är ny, den kommer aldrig mer tillbaka, så nu ska jag göra någonting av den!!

tvättens möjligheter

hmmm, skulle tvätta min pappas tvättstugegardiner idag och nu när jag tog ut dem har den ena på ett märkligt vis förändrats inne i tvättmaskinen..  de andra två ser helt ut som förut...

Tror ni han märker ¨någon skillnad om jag hänger upp den igen??


REKLAM

Jag har varit ute mycket och kollat efter färgade linser, vore roligt att se hur man såg ut i en annan ögonfärg! Och då hittade jag på min vän Idas blogg, att om jag gör reklam för http://www.fargadelinser.com/ i mitt blogginlägg så får jag ett par gratis på posten, i vilken färg jag vill!!! KLOCKRENT!! Så om du också har en blogg som är äldre än två månader så gå in på färgadelinser och gör som oss! ;)

Vinterparadis

Å va jag älskar när det är så här mycket snö!! UNDERBART!!!







Final

Jag tror att Kevin vinner, vad tror du?

Skola

SKolvecka.. det blir ofta inte mycket skrivet här då...!! Jag vet inte varför jag är så dödstrött!! men det är jag!! Kan ingen skriva nått kul till mig så jag blir pigg, ska snart ha en redovisning!

Bilder

I morgon säger vi hejdå! Men vi kommer sakna dig!!













Bästa vänner

Rut har en pojkvän, tyvärr är dom svåra att få på bild tillsammans eftersom det ska vara så mycket spring hela tiden!







Dagens Ankarsvik

Okej, på begäran! :)
Året då detta skrevs var då jag gick i sexan, tror jag!

Hmm vem ska det bli idag då??

Niklas Eriksson Sundström:
Han kan vara lite retsam men han är snäll.
Hoppig och glad, gillar att få andra i slagsmål.
Om hans ryggsäck eller annat är borta tror han i första hand att det var jag som tog det,
Han har nästan alltid Nike kläder
Han är retsamt snäll

Sandra 12år

Nyår

Tiden rusar fram nu och jag börjar undra vad jag ska göra på nyårsafton.. Det är en kväll som brukar behövas planeras lite, jag var sugen på att åka på en finlandskryssning men dom var uppbokade så det gick inte.. Är det någon som har nått förslag är det vackert välkommet..

Förra året hade jag kul, så här såg det ut då:
















Hej hopp

20 dagar kvar till julafton!! :)

Jag har inget att göra, det är sjukt att sport kan ha en sån inverkan på de manliga könet.. Seriöst!!! Tänk om jag skulle kolla på ett avsnitt våra bästa år som gick för tre år sedan?! haha skulle kanske vara som att se dagens avsnitt men ändå!

Nästa vecka är det skola med tillhörande Matematik tenta!! oj va jag längtar!

Sjukt!!

Jag har nog haft min sjukaste dröm någonsin nu!! Jag var med i melodifestivalen och det gick SKITBRA!! Jag gick till och med vidare, tyvärr kommer jag inte ihåg låten som blev en sån succe men i refrängen så sjung jag någonting med att "Johan Tierp kan få en att hålla fast i horn" Då vill jag tillägga att jag inte har en aning om vem Johan Tierp är! :)

Men än är det inte klart, gissa vem som satt i Greenroom, alltså vem som hade skrivit min succelåt? Jim Nordin!!!! :D

Svagt ögonblick

Kul med alla kommentarer!! VERKLIGEN! :)

Idag är en riktig pissdag, har så ont i magen att jag kan dö!! mennu har jhag tatt två alvedon så jag börjar bli människa igen!!! 

Johan är hemma!! Wiiihooo!! han behövde inte jobba i morgon eftersom dom hade möte hela dagen, så då kom han hem till mig!! :D Härligt att slippa vara ensam!!

Nä nu ska jag gå och mysa, ljusen brinner i hela lägenheten så jag ska njuta lite utav det innan jag måste släcka dom!

Ett skepp kommer lastat med vadå? ........Julklappar!!

Slå in julklappar är en hel vetenskap för mig, varje paket tar i snitt 10 minuter... Jag har sånna fix ideér om att alla peket måste se olika ut och att dom ska vara snyggt inslagna, detta kan resultera att jag slår in ett paket fyra gånger innan jag är nöjd..! Johan blir tokig på mig och säger att det inte är någon som tackar mig för att jag slår in deras paket flera gånger för att det ska bli perfekt, han menar att det är innehållet dom vill åt??

Måste vara något jag missat, är det inte utsidan som räknas? Kan bjuda på några paket iallafall kanske inte så fina men dom ser iallafall inte likadana ut! ;) Så kanske ni förstår mitt slit, bara fantasin att komma på nya paketinslagningar tar en jävla massa tid!! haha Någon som kan bota mig??

(handstilen är något som behövs slipas på, det förstör alltid mina julklappar!!!)


Nellies guld och lila, men glittriga stjärnor


Farfars rött och svart med silver!!


Sonjas Lila med vitt och guld snöre och ett litet glittrigt hjärta i hörnet på etiketten!


Farmors bruna med tomtar och röda blommer med silver i mitten!

Strålande jul

Tänkte bjuda er lite på min julkänsla! :) Jag vet att det är tidigt med julgranen, men det är enbart för att jag inte kommer spendera särskilt mycket tid hemma under den tiden som julen faktiskt är så jag vill ha lite privat tid med min gran! :)

Jag har skippat julgardiner i år eftersom jag inte gillade några som jag hade hemma så de får forsätta vara vanliga gardiner!

Hoppas julkänslan sprider sig lite!!!


Vårt köksfönster!


Vardagsrumsbordet


Tomtenissen på tv:n


Våran underbara julgran, den som kom på less is more är inte i min släkt iallafall! ;)


God juuul! :) Här inne ska piff och puff bo!!!

En djävuls...

Ja helt klart!! Is är djävulens påfund.. Idag när jag var ut med hunden så var det så halt att jag fick liksom släpa fötterna efter mig för att inte halka, vilket betyder att jag måste sett ut som jag inte hunnit på toaletten i tid..

När jag kom fram till en nedförsbacke såg jag att den var sandad! HÄRLIGT, tänkte jag, nu kan jag gå ordentligt. Sagt och gjort, jag började lyfta fötterna från marken med bestämmda steg.. Självklart var det ny grusat så gruset satt inte fast i isen utan bättrade bara på halkan ännu mera.. Foten rullade iväg och jag var nästan nere i spagat innan jag föll i hop på backen.. Så ni kan ju gissa hur jag såg ut när jag vände och gick hem.. Livrädd för att halka och med en två sträckta innerlårsmuskler....

Is skall endast finnas på förbestämmda platser som skridskobanor...


RSS 2.0