Var finns Pablo

http://goeseva.blogspot.com/ Gå in på den här bloggen och kika om ni känner igen pablo som försvann i söndags. kanske det finns någon som kan hjälpa till?

Bröllop

Idag är det dags för bröllopsfotografering igen! :)


brott!!!

Oj oj nu börjar jag snart! Dags att släppa datorn och springa till bilen!!!!

Fotobok, det bästa sättet för nutidens bilder



Jag fotograferar som ni vet väääldigt mycket, sedan digitalkameran kom så är det dock ofta som bilderna blir liggande på en hårddisk som kanske tillslut kraschar.

Jag tänkte att jag skulle ge er ett väldigt bra tips!
http://www.fujidirekt.se/fotobok/ är ett bra ställe att göra en bok utav dina bilder. Det finns flera olika valmöjligheter och det är verkligen ett bra sätt att spara dina bilder på. Jag brukar dessutom kombinera bilder med text så att jag lättare ska komma ihåg vad det handlade om. Dessutom slipper man det eviga pillrandet med att stoppa in framkallade bilder i olika album!!! STORT + ;)

Så om ni har massa liggande bilder så knappa in på fujidirekt och och gör en otroligt snygg fotobok.
Just nu har dom också ett erbjudande där du som har blogg kan få en fotobok gratis!
http://www.fujidirekt.se/blogga/


Ledig helg!

Nu är min lediga helg snart slut, och vi har inte gjort särskilt mycket, men det kan vara bra med en helg med bara slappa också! Jag har börjat få ont i halsen igen,,, de kom i går och sitter kvar fortfarande men annars r jag pigg så det är nog ingen fara!!

Ikväll ska vi nog grilla, jag är lite sugen på det så då får det nog bli så. Har inte nått mer kul att berätta så hej

SOL!

Nu är solen tillbaka, men enligt vädret bara i idag och i morgon, sedan kommer regnet igen! Jag tycker att det får regna precis hur mycket som helst nästa vecka förutom på lördagen (för så fotar jag bröllop igen) och sedan vecka 31 kan solen stråla, alla är glada och vips så får jag en triss-vinst som gör att jag kan göra allt kul jag vill! Är helledig vecka 31 nämligen! :)

Nu sitter jag och har gjort mig redo för jobbet, ska ta med mig min bok också som jag kan läsa på rasten! Dden är verkligen super bra!! Lilla hjärtat heter den.

Jag är ledig i helgen förrästen! Första helgen sedan jag började jobba, känns helt okej faktiskt! ;) Mamma och Patrik har tagit vårt hem (husvagnen) och åkt till Norge så vi bor numera i villa!! ;) Inte fyskam, men vi måste vattna blommorna!! haha, alla mina blommor är döda (förutom dom som är i Christinasvård) så jag förstår inte hur dom vågar låta mig ha hand om de gröna små liven! ;)

Vi var runt och kollade lite på brudbuketter och andra bröllops grejer häromdagen, jag tycker att vi bara står och stampar för att inget blir bestämmt, men det kan ju vara så att man behöver en liten stampperiod för att man ska hitta precis det man vill också! Tiden går ju så jävla fort, så det känns som man har så mycket annat att syssla med,

Jag har bett Johan att han ska bestämma buketten till mig, det är en väldigt gammal tradition som jag tror har nästan försvunnit, men jag tycker det är kul! Men jag kommer vilja att vi far runt och tittar och pratar mycket om det så han vet ungefär vad jag gillar! ;)


kul, traktorer borde förbjudas på

0-102d9a2d1de0e9c5de4aa605447bc1e0.png

Kolla varifrån!

kul, traktorer borde förbjudas på bron!


Vårdcentral

hej!
Idag ska jag åka till vårdcentralen och kolla varför mitt vänstra lår varit någon annanstans i en vecka..! I måndags dommnade låret bort och sedan dess har jag inte sett röken av det! Det gör inte ont eller något utan det är mest bara obehagligt!!

Trist väder är det ute också, men det skulle bli sol idag så hoppet ligger och pyr. Blir det bättre ska jag och Johan fiska ikväll!! :)
Nä dags att klikva upp!!

Bye

Torsdag

torsdag, dåligt väder, snorig näsa, en granne som har köpt ny bas, och en hund som löper! Härlig dag!
Jag känner mig lättirriterad så jag försöker att sålla bort allt som kan få det att brista för idag kommer Johan hem!! :) Jag tycker inte om långdistans förhållanden, även om det bara är på veckodagarna!

Mitt tidigare förhållande slutade med ett stort svek och ett väldigt krossat hjärta så jag antar att det är dom minnena som sitter i. Tror det är därför jag blir lättirriterad dom dagar som Johan ska komma hem också, för det känns som att bomben ska släppas! Inte för att jag tror att han ska hitta någon ny kärlek i Alby (haha) men det har nog med gamla erfarenheter att göra!!! Så kanske är det bra med några veckor på distans för att jag ska få nya erfarenheter och tränga bort de gamla! ;)

Oj vilket personligt inlägg, inte ofta det händer i den här bloggen men ibland sker undantag! ;)


Bröllop

Från min senaste fotografering, vad tror ni?






kolla vilja snygga solglasögon jag

323076918c048c35bdb5e180e4232b58.png

Kolla varifrån!

kolla vilja snygga solglasögon jag har fått av johan i födelsedagspresent:) jag älskar dom:)


Trött men glad!

Jag hade en jätte bra födelsedag, förutom lite vajsing på jobbet! :) Vi hade kanon trevligt med ölspel och annat smått och gott, någon klev sönder min plattång men pappa lagade den igen, Fredde skjutsade oss in till stan och det blev några blaskiga öl i Daltonstältet, efter det drog vi på Ollan och där blev jag bjuden på två hemska (sorry, men dom va vidriga) shots! ;)

Dagen efter vaknade jag i en kokhet husvagn med en halvnaken tjej brevid mig, hur ofta händer det liksom! Tjejen bar namnet Lina. Vi umgicks hela dagen, badade och solade. Vi åkte också runt och gjorde goda gärningar! Efter en matbit på Piren tog Lina sina sädersärlor och for, sen dess har jag inte sett henne!

Idag vankas det jobb.. Jag jobbar: tors, fre, lör, sön, mån, tis, ons, tors, ledig fre, jobb lör & Sön..! Härlig tid framför mig nu!!! I natt ska jag nog ut och fotografera också! En kvinna i underkläder vid solnedgången, så var inte rädd om det blir en favorit i repris Jim! ;)

RSS 2.0