Björnar på Alnö

I morse hade jag helt glömt bort att det var björnar på alnö, men när jag gick i värmen på strandpromenaden med vatten på ena sidan och skog på den andra började en oro stiga upp i mig. Då kom jag på blörn-nyheten och blev genast livrädd,

1.
Björnar lever i skog (skogen fanns på min vänstra sida)
2. Det är kokhett, björnar lär ju också vilja svalka sig och dricka! (vattnet fanns på min högra sida).

Sedan började jag fundera på hur hungriga de lär vara, jag menar det lär ju inte finns överskott med mat till dom på Alnö, tänk om dom skulle se mig och Rut när det kurrade till i magen!! Och eftersom jag gick på en öde strandpromenad utan att en människa visste det så skulle ingen märka att jag var borta om jag skulle ligga halv tuggad i en skogsdunge. Vid det här laget var jag skräckslagen, så jag ansåg att det vore bäst om jag meddelade någon om var jag är i förbyggande syfte.

Skickade ett sms till Johan där jag berättade att jag var livrädd för att det skulle komma en björn, jag är så rädd att jag skakar, skrev jag!

Till svar får jag: Shake that boty för björnen :)

Hahaha tack älskling
, nu kunde jag inte hålla mig för skratt iallafall, men tänk om jag hade blivit äten, tänk om...

image339

LEEEEDIG!!!

Ååååå vad jag ska ha det bra idag!! :D Nu ska jag och Rut börja dagen med en promenad vid havet!!!!!!

Återkommer med uppisar senare!! :D

Hetta

Fan vilken hetta!!! Jag har lyckats få några soltimmar på mig idag, men jag är ju inte någon tjej som tycker det är givande att ligga still i flera timmar och svettas,.. jag vill göra nått eller prata med någon samtidigt!!!

Försökte ringa Lina men hon ville inte ha tid med mig, så jag gick in igen!! haha
Nu sitter jag här och är sällskapssjuk, Johan är på jobbe, Fredde sover i soffan, Rut sover på golvet och ingen är här med mig!!

Jag är sugen på poolparty!! haha allt blir jag sugen på när det är sånt här skönt väder!! Nämen allvarligt hörni, drakbåts? va säger ni?? En trumslagare och 12 paddlare!!! :D (skrev fel pris i förra inlägget, det blir typ 300kr skallen)

Drakbåtsfestivalen

Jag var nyss inne och tittade på drakbåtsfestivalens sida, fan va roligt det skulle vara att vara med där!!!!
Är det några som skulle vilja vara med och paddla med mig i sealångersån???

Vilken rolig kväll det skulle bli!! Det skulle dock kosta 350:- per person, men det är det säkert värt? ;)

Nån som vill vara med i mitt lag??

Njut av sommaren!!!

Nu är det klart!! Igår kväll skickade jag och Ida in B-uppsatsen!!! med marginal före klockan 00:00 också!!! ;) Nu ska vi bara njuuuta några dagar sedan är det dags för opponering och sen är det ingen mer skola på måååånga månader!!!! :D Känns skönt att slippa ha två jobb och skola kroppen slits lite av det faktiskt!!!


Så vad ska jag hitta på idag då? Jag ska nog jobba på brännan lite tror jag, funderar också på att gå på friskis och svettis men dom har bara program på kvällen och jag skulle vilja ha på dagtid.. hmm får se hur det blir.


Ikväll ska jag iallafall in och jobba några timmar 16:30-21:30 helt ok pass faktiskt! Har ju fått delegering nu så jag lär väl få testa på att ge mediciner, det känns lite läskigt faktiskt, men det ska nog gå bra!


I morgon är jag iallafall HEEEELT ledig, sjukt skönt det kommer kännas ikroppen iallafall!!!!


Gratis är gott!!

Som ni alla vet så tycker jag att gratis är bäst! :D Idag skulle jag med Rut till arken för kloklippning!!! Väl där var det massor av andra hundar, det visade sig då att arken hade en fotograf på plats som fotade hundarna gratis, man fick en A5 med sig hem och sedan skickas bilderna på mailen då man får titta och om man vill beställa förstoringar! :)

Inte nog med modellandet så fick Rut också med sig 2kg mat, och 2kg räcker länge till en hund som Rut! :) Rutan blev så uppspelt av alla hundar fotoblixtrar och allt folk så hon ansåg att det var lämligt att lämna ett visitkort på golvet, i form av en bajskorv....

Sedan for vi till mammas jobb där Rut fick så mycket uppmärksamhet!! Alla damer på kirurgen kom ut och hälsade haha! :) Rut hon bara njöt!!

Nu är det dags för jobb, 16:30-21:30!! och i morgon börjar jag redan 6:45!!

Sjukt slut på dagen!

Gårdagen slutade på ett väldigt annorlunda sätt.. på planeringen stod en lugn mysig hemmakväll med Johan och Charlott Perielli! Men så blev det verkligen inte!!!!

Klockan 15:40 Ringde Niklas på gallerina IN och sa att jag hade vunnit två VIP-biljetter till Roddan, förutom biljetterna som visade sig vara på första parkett fick vi en lyxig grillbuffé på Våningn, i buffén var det oxfilé, lamm och kyckling massa olika sallader mm mm, efter konserten var vi bjudna på efterfest med vickning och 70-tals disco!! Kan säga att det var en sjukt rolig upplevelse att få känna sig rik!! haha Nu är jag tillbaka i mitt vanliga fattiga jag, men vad spelar det för roll när man är en VINNARE!!!!! ;)


MC-dagen

Igår vart det Kasino, jag spelar aldrig och vet inte hur man gör men jag lyckades gå plus 800kr! :) Helt ok hihi

Idag har jag varit med mamma hela dagen, mamma har shoppat så det stod härliga till, jag var inte så dålig jag heller ;) Två dagar i rad, nu får jag ge mig!! Men jag har bestämmt mig för vilken färg på klänningen jag ska ha kvar, och så ska jag lämna tillbaka skorna jag köpte så det blir lite pengar tillbaka i kassan igen!!! Det va sjukt mycke folk på stan, motorcykelns dag tydligen, såg en parad, träffade pappa och Maria!!! :) Kul dag!! Nu ska jag sola lite och vänta på ett spännande samtal som jag håller tummarna för att jag får snart!! ;)

Till en början

Jag saknar faktiskt Lina ikväll!! vet inte varför men var är du gumman!!! Det har visst blivit stora missförstånd som jag fått tagit på mig.. hatar sånt, har aldrig menat göra någon illa men det blir ju alltid nått man gör fel..!!

Maria kom förbi och gav oss ett nyktert hej, det tycker jag är härligt iallafall...!!!

Party Party

Ikväll ses vi i vimmlet!!!!!!!! :D

image338

Sommar och sol

Jag ska träffa Pillan och Jerru!!! ;) Va kuligt!! Ska göra mig en god glassis!!!

3,5 timmar senare

Nu har jag köpt en suuuuper snygg sommar klänning!! eller två rättare sagt, kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ta!! :P

Sen har jag köp en morsdagspresent, ett par skor och en studentpresent till Fredde. Johan har också fått lite sommar uppfräshning..


Vad händer i kväll då????! ;)

Birsta City

Nu drar jag på Birsta!! Med buss!! :)

Ring om du ska dit, trist att gå sjäääälv!!!

Vinster och pinsamheter

Igår på Ruts kvällspromenad hittade jag och Johan en basketboll!! Johan spela tuff och sa försten att sätta den är bäst för alltid! Jag tog bollen och satte första skottet, haha!! Då ändrade han till att försten till tre är bäst för alltid, även den tävlingen vann jag likaså försten till tre i RAD!! Sedan satte jag även en tre poängare som avslutning!! haha Johan som inte är någon tävnlingsmänniska *host* tog det hela som en man! Eller inte haha!! Han satte ca 4 av 50 skott och det var bara pga dålig syn!! ;)

Idag då på morgon promenaden, jag gick ut ur Jannes lägenhet och så massa folk som blev bjudna på något på Ica, "där går jag förbi sen" tänkte jag nöjt!! (Gratis är gott) Promenerade på och efter rundan slank jag förbi Ica där det luktade otroligt gott nygrillat!! Jag såg inte va det var så jag sa bara att jag skulle vilja smaka en, "Javisst" säger gillgubben och tar upp världens största hamburgare med bröd dressing och ketchup sedan frågar han vilken drick jag vill ha, "OJ" tänkte jag, va generösa dom är på Ica idag då!! Jag tog en Cola och skulle gå då säger grill gubben "det blir 10kr"! FUCK.. jag började pinsamt leta i fickorna efter en tia (som jag redan visste att det inte fanns) Sen fick jag ur mig "ojdå jag verkar ha glömt min tia i hallen hemma, är det ok om jag springer och hämtar den?"

Gubbarna var snälla och jag sprang hem till Janne och började leta igenom alla mina kläder, PANIIK!! Hittade en tia och fick skammset gå över och betala!! Ta aldrig för givet att det är gratis bara för att dom står på Ica, bara ett litet råd! Tycker dock att det var ett väldigt bra pris för en burgare och en dricka!

Thailand..

Å va jag önska att det va snart vi skulle åka... Bilderna från Egypten får mig att längta ännu mer!! Blicka tillbaka och njuuut!!

image331


image316







 
image335

12,5 timmar

Gick och la mig halv 9 i går kväll oh somnade på fläcken! Vaknade igen klockan 9:00 i morse, det betyder alltså att jag sovit i 12.5 timmar.. Det är lång tid av mitt liv kan jag lova, men jag tror också att det behövs, jag slog dessutom av telefonen i går så att jag var helt ensam och fick min tid att reflktera och fundera!

Nu ska jag ta tag i B-uppsatsen, vi hörs sen

God natt gott folk

nu ska jag ut med bajsmaskinen och sedan sova..

länge sedan sist!

sorry för värdelös uppdatering, men det händer inte så mycket kul i mitt liv just nu.. Jobbar som en dåre för att kunna få mat på bortet, (mat är tydligen väldigt viktigt för mig)
samtidigt som jag och Ida sliter vårt vackra hår för att bli klar med B-uppsatsen,
samtidigt som jag ska gå efter vägarna och plocka upp bajs efter Rut som har fått för sig att hon måste bajsa tre gången per promenad,
samtidigt som jag ska försöka ha ett distansförhållande,
samtidigt som jag ska ha nån jävla vätskeansamling i vänster pekfinger som gör pippont,
samtidigt som jag ska försöka att inte bryta ihop mer än en gång per dag...


LADDA!!

Sassa brassa mandel MASSA!!!! Nu 'är det snart dags!!!!!! Hur ska det sluta?? Jag tror tyvärr att det blir förlust, men jag har ändå hoppet kvar!!!

BH = vad säger fåren??!  (Fias förklaring på BH i med andra ord)

I fagra drömmars värld!!!

Med andra ord:

Malin sträcker ut armarna och gör ett flygande ljud.
Fia: Flygplan!!
Malin: ja, också sånna som går på catwalken!!
Fia: Modell!!
Malin: ja sätt i hop dom två då?!!
Fia: Flygplansmodell?
Malin: Neeeej nästan
Fia: Catwalksflygplan??
Malin: kom igen jag säger ju det i rätt ordning!!!!
Fia försöker sig på gissningen flygplansmodell ett par gånger till!!

Tiden rann ut och jag och Lina skrek ut det rätta svaret!!! MODELLFLYGPLAN!!!!!!

Ikväll kör vi: Heja sverige friskt humör!!!!!

Atta vara eller inte vara?

Jag skulle ALDRIG någonsin vilja vara med i "i sanningens ögonblick" fy fan va scary!!!! Sitta inför hela svenska folket och erkänna att man legat med en man!!! Shit ala mittala!! det skulle jag verkligen aldrig vilja!! fast nu är det kanske jobbigare för han som ska svara på tv nu eftersom han är kille, men jag måste ju tänka i genusperspektiv, så varför skulle det vara enklare för en kvinna?? haha nu blev det struligt!! Jag gillar inte genusperspektivet!!!!

Kommer Lina snart tro?? Janne är ju så snäll så han lät mig sitta här i hans lägenhet!! Men det är lite ensamt må jag säga!!!!


Så ska det låta!!

Idag har jag varit på sjukan där dom förstorade upp mina näsborrar till dess tredubbla storlek med en tång, så om ni ser mig nu kan ni kalla mig miss piggy! Hon sa att övre delen på min näsa var sjuk, typ svullen och allmänt krasslig.. Det som väntar nu är 6 veckor med kortisonspray och ett pricktest!

Ikväll ska jag på pyjamasparty hos Lina, kan bli kul! Men jag vet att varken jag eller Lina har pyjamas så undra vart det hela kommer sluta haha!!! Streeka (stavar som bara jag kan) Ankarsvik runt kanske!! Haha det kanske skulle passa sig bättre i Utvik? ;)

Ny dag

Godmorgon mina lärkor och andra trastar!!!

Idag är en ny dag, jag har nu gått klar min inskolning och det känns bra, finns alltid någon att fråga om det blir några problem! Ett tack till Fia som har försökt lära mig allt jag behöver veta!! ;) (inte för att jag tror att hon läser min blogg då)

På dagens schema står en tur till Härnösand, jag ska ju på sjukan och kolla näsan!! Känns lite obehagligt att dom ska in med en kamera i min näsa.. Uuuhh, det värsta är ju att näsan känns rätt okej idag, bättre än på länge!! Men det är ju som vanligt de!! Min kropp tycks självläkas varje gång jag ska på sjukan...'

Åter till nått viktigt!! Sverige är i semifinal!!!!! Blev en riktrig rysare igår som jag tvingade mina blivande arbetskamrater att lyssna på, på jobbet!!! ;) Förlängningen han jag se med Johan och det var ju tur för mig!!!

Men kommentatorerna är ett frågetecken för mig... Ibland säger dom så sjuka saker.. "tjeckiens backpar såg livrädda ut!" Jag menar vadå?? hur kan dom se om dom är livrädda??? hahaha räcker det inte med att säga att dom verkade osäkra eller nått.. Kommer inte på nått mer bra exempel just nu, men nästa match ska jag ta och anteckna!!

NÄSTA MATCH: fredag 23:00!!!

Dags att daggsa?

Nu ska jag nog börja göra mig i ordning både fysiskt och psykiskt!! Jag känner mig så dödstrött så ingen kan förstå!!!! I morgon är det även dags för mitt besök hos läkarn,,, vet fortfarande inte vilken tid... hur kunde jag slarva bort kallelsen??

Har fått en massa dagar jobb, det känns bra samtidigt som jobbigt!!! jag måste ha pengar i juni men jag måste också få hinna jobba på b-uppsatsen...

Jag är som en sill

Jag är helt död i kroppen, tänk att man ska bli så uttröttad av att jobba lite för omväxling!! Kanske var det någon på jobbet som sög ur min energi, eller kanske rent av min ungdom? Jag har faktiskt sett det hända på sailor moon!! ;) Närå jag har nog innan annan att skylla än mig själv, jag har haft alldeles för många sovmornar nu för tiden!!!!

Mamma ringde
och väckte mig när jag somnat om en stund och pratade glatt på om att jag inte behöver åka med hennes cykelnyckel till jobbet eftersom hon hade konkat in cykeln på jobbet och låst in den i städskrubben (!) haha smart mamma, sedan berättade hon att hon inte hade någon matlåda eftersom hon hade cyklat i ett gupp så matlådans lock hade hoppat av och efter i hoppet följde hennes grillade kotelett och klyftpotatisar! Så typisk som mamma är så fortsatte hon bara trampa vidare som inget hade hänt och hoppades att ingen hade sett hennes kotletthopp!! haha bra gjort mamma! Jag som var så trött som jag var svarade intresserat "mamma, jag och Rut försöker vila" ... suck ni ser va tröttheten gör med mig haha! :P

Jag blir galen på Rut som hela tiden måste stå och skälla när hon får vara ute, jag menar vborde hon inte njuta av att bo i hus och kunna vara ute på dagarna... Nä hon står bara och skäller på alla stackare som går förbi, ett skall till och hennes utevistelse är över!!! ;)

Sandra till tjänst!

Ja då har jag jobbat min första dag inom hemtjänsten! Det var faktiskt riktigt roligt och inte alls så hemskt som jag hade förutsett de!! Man jobbar på och hjälper de gamla med vardagliga sysslor i deras hem!! :) Så nästa pass blir 17:30-21:30 ikväll då! så får vi se om jag tycker att det är lika roligt då!!

Nu har jag ätit frukost med syrran och sett till att hon kommit iväg med taxin, så nu tror jag att jag ska gå och knoppa nån timma till!!! Sedan ska jag bara ha en mysdag!! :) Tror till och med att jag ska stänga av telefonen så jag vet att jag får vara helt i fred...

Fick även höra den sorgsna nyheten i morse när mamma och Patrik läste tidningen, Algot är alltså avliden... Fy fan.. Jag skänker en tanke till hans familj och vänner!!!! 

Jobbiga...

Fan ta jobbiga svåra ord och meningar, jag fattar dom i huvudet men jag fattar dom inte när jag ska förklara dem... En förskola kan upphandlas och drivas på entreprenad? En lätt mening för detta???

Att någon köper verksamheten för ett bestämmt pris och driver det efter säljarens behov? näää det låter helt fel... är det någon som kan?!  Jim vart finns du när jag behöver dig?!

Varför?

Han klev aldrig på flygplanet.. det var nästan den sista lilla strimma hopp som familjen och vännerna hade kvar... Vad kan ha hänt...?

Idag är min sista lediga dag innan jag ska börja inskolas på hemtjänsten, en del utav mig är verkligen livrädd! Tänk om det visar sig att jag inte passar för detta yrke, tänk om jag är sjukt dålig på de? Jaja det kan bara tiden utvisa!

Så idag tänkte jag passa på att skriva lite litteraturgenomgång i Idas och min B-uppsats (hoppas det är ok Ida) eftersom jag har så mycket inbokat framöver!! Sedan tänkte jag också ge mig ut på en promenad i solen/blåsten, kanske att jag till och med prövar några löpsteg också! ;) haha

Sen vet jag inte..

Vilken dag!!

gardagen var minst sagt hektisk!! Började med att hälsa på Elis som fyllde 88år och det va super trevligt även om vi inte hann stanna särskilt länge.. :( Efter det for vi och hämtade Johans syster och sysker son sedan bar det av till en timmas konfirmation och följande middag.
Middagen var helt utsökt och jag åt som om det vore sista gången i livet!!!!!

Efter middagen for vi hem till Grolla och tittade på Ryssland - Sverige.. mer om matchen känns inte som jag behöver säga... Kul att träffa folk men shit va jag är trött idag!!!

Härnta by night!

Eftersom kvällen var så sjuuuukt händelserik och Rolig/läskigt så har jag bestämt att en bild säger mer än tusen ord, så här kommer kvällen i bilder!! (ursäkta om det finns felstavade namn eller liknande!!)


1. Ida rastar Rut innan utgången, hon är som plockad ur desperate housewives.
2.
"Du och Ida är av samma skrot och korn om man säger så!" by Maria Ömosa
3. Studenter har lite pengar, där av en vinmix i petflaska på en skitig toalett!
4. Visst ser Ida ut att vara omtyckt? haha



1. Maten kom efter ca 50 minuter och vi alla var hungriga!! Dipp, dipp, dipp och natchos!
2. Vanja dubber Maggan till riddare runt O´learys-bordet, jag och Ida var också medlemmar!
3. Ida försöker sig på ett "bockhopp" som inte gick som planerat efter som det tog tvärstopp!
4. Malin & Anna, nu är vi på Gennys!! :D



1. Marias helgalna show till Eye of tje tiger.
2. Undra om det är en utav Idas historier som berättas?
3. Ida ville verkligen vara på ett kort med Maggan och Majbritt
4. Kerstin går in i sin roll, mycket bra drama kunskaper i denna blivande förskollärare ;)



1. 8:15 följande dag skulle Polen redovisas, därav Idas polska look ;)
2. Kerstin trivdes på scenen, och hon var en riktig superstjärna.
3. Nu börjar Ida se riktigt lycklig ut haha.
4. Gennys pumor, Malin och Kerstin!
5. Majbritt såg också ut att ha kul! :)
6. Även på sidan av scenen var det show!!! haha



1. Ida och Maria i en mycket klurig buggstil.
2. Sedan en annan slags dans som jag inte tror att det finns ett namn på ännu HAHA
3. Catarina klev upp och hjälpte Ida regält som endast kunde refrängen!
4.
"Ida sälj det här rummet till mig" tyvärr var dörren öppen och Ida höll på ramla in på toan haha



1. Anna och Maria, tänk att vi fick live musik HELA kvällen!
2. Ida var endast upp ett 10 tal låtar!! ;)
3. När Ida såg denna bild:
"den där bilden sammanfattar lätt hela min kväll"
4. Jag:
Du ser ut att vara 14, Kille: Du ser ut att vara 37, Maggan är 27 (?)



1. Det ser ut som alla tar samma ton, men det lät inte så!! haha
2. Råkade visst ha zoomen på när jag och Maggan skulle fotas.
3. Det är här jag tror att Ida börjar bli kär, vad tror ni??
4. Majbritt och Catarina har ett ett eget fan.



1. Vad är en kväll utan lite headbanging?
2. "800 graaaaader" Maggan & Carina.
3. Partyhumöret är på topp!!
4. Jag och Anna! jag tror fortfarande inte på att hon är 34! önskar att jag ser ut så när jag är 34!



1. Carina var på G
2. Hur många trianglar lyckas Ida göra med sitt ansikte?? haha



1. Carina & Maggan var nöjd över sitt framträdande!!
2. Maria och Ida höll inte tillbaka.
3. Dom ser väldigt synkade ut!!
4. Strax inna Kerstin gick hem!! ;)



1. Ida och malin sjung, Carina stod brevid och Headbanga.
2. Ida fixade en Keps, många med keps denna kväll!!
3. En kärleks duett haha :)
4. Klepto Ida försökte stjäla dessa brillor, men det funkade inte det enda hon kom hem med var en garderobsbricka och en skylt med texten reserverat på!



 






Förväntningarnas drottning!

Det är jag det! :) Vet att det är många som vill att jag ska lägga upp bilderna från i igår, och som svar på det säger jag! Det är på G, men inte på G på Ida vis för enligt henne betyder på G att det är ca 5 minuter kvar. Vi fick vänta på Ollans mat i ca 50 minuter så Ida fick gå och fråga om maten var på G :) (det var den)

Vi träffade nå sjukt med olika människor, och fick bevitna en otäck misshandel. Och jag spran så klart dit och började skrika dunka och knuffa bort han som var den otäcka personen i dramat, då la han benen på ryggen och sprang hem!

Uppdaterar mera för nu ska jag kolla in sanningens ögonblick!!

dagen D!!!

idag ska vi ha ett fullspäckat schema, lovely.... och eftersom jag är på "hemmaplan" tycker min studiegrupp att jag ska välja ett ställe där man kan äta mat och drick öl billigt!!! haha tydligt att dom inte vet att jag gått vilse i härnta!!!

Ung på nytt!!

I morgon ska vi ha en studiegruppsträff!! jag och Ida ska ha våran egna träff efteråt, vinkväll!! :D Längesen jag gick ut och hade skola dagen efter, senaste var på min nollning för mediateknikprogramet! Ja men det blir kuuul!! :)
Läste också i tidningen om dramat på Cupolen, tydligen har nån kille försökt köra över sin fru två gånger!! Tur att jag flyttat från den dramatiska staden... (känner ensamheten krypa över mig)

Nu vet jag inte vad jag ska göra fram till klockan 19.. kanske ta en prommis?! eller kanske ta undan disken? Eller kanske titta på ett avsnitt av chasmire maffia?  

Compeed - från skavsår till partydrottning på 10 sekunder!!!! (såg nyss reklamen)

Visst fick Rut snygg frilla efter dagens dusch? haha
image265

FÄÄÄRDIG!!

Nu är jag klar och det känns underbart!!! ;) Happy happy happy haha! :)

Nu kan jag titta på våra bästa år med gott samvete!! :P Kanske ska köpa mig en kycklingsallad till middag, för det är jag värd!!! :D

Sista frågan var dock inte i min stil... hatar historiska perspektiv... hur fasen ska man på ett bra sätt sammanfatta mer än 100år på ett a4??

Piggis

ja idag är jag mycket bättre, lite sliten i kroppen men motivationen är på plats!! nu kör jag några stenhårda timmar med hemtentan (om jag ens behöver det) ;)

men Genus är något jag stör mig på... känns som en läbbig sekt!!!!

snark

Orka... gjorde ett stort misstag, tänkte att jag behövde få något lätt i magen så jag gjorde en pulversoppa!! SMART Sandra.. synd bara att du tog en fransk löksoppa.... om magen va dålig förut ska du höra den nu... fy fan va vidrigt!!!

Nöja mig?

Hahaha va är du för mamma egentligen, "du får nog nöja dig med Johan!" Haha varför skulle inte jag vara god nog åt Persbrant?? Och är inte Johan liiiite bättre än Mikael Persbrant? :P Älskar dig tokgumma!!! ;)

ca en halvtimma efter senaste inlägg kom första pizzan ner i toan... sedan dess har jag haft frossa och fått tillbringa en heldel på toalettgolvet... Staaaackars mig...
Tur att man kan ligga i soffan med datorn på magen, men jag har iallafall lyckats plita ner några rader på hemtentan trots allt och jag känner att jag har koll på ämnena det handlar om så jag hinner göra det i morgon om inte jag blir bättre!! Genusperspektiv, internationellt perspektiv och lite historik (allt inriktat mog förskolan)

Hoppas ni andra mår något bättre än mig iallafall, det är straffet man får när man har frossat en helg (plus en heldel extra dagar....)

Tjeeeena

Godmorgon alla glada och arga!!! :)
Nu är jag vaken och har nyss plockat undan i köket lite!! Jag är nu alldeles ensam i min stooora lägenhet, Johan ska bo hos Janne hela veckan.. :( Rut är ju iallafall hemma, men hon ligger och sover...

Nu är det tänkt att jag ska göra klart min hemtenta, men det hoppas jag inte tar hela dagen!!!

Jag skulle vilja träffa Mikael Persbrant!!!

Vårdkasen

Idag var vi upp en sväng på berget, stället heter tydligen vårdkasen!! Fulaste namnet någonsin om ni frågar mig, men utsikten va underbar!! vi hade med oss korv och korvbröd för Johan sa att dte gick att grilla där!! :) men när vi kom dit såg vi inte skymten av en endaste grillplats!!! Så vi tog med korven hem och åt den hemma!! ;)

Nu har Johan sprungit så han luktar tonfisk!!!! jag måste laga mat så bye bye!!

image258


image264

Firning gånger 2!!!!!!!!!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han lev auti 100de år ja visst ska han leva ja visst ska han leva ja visst ska han leva uti 100de ååååår!!!! GRATTIS älskade!!!!!!!

Vilken härlig morgon och vilken härlig känsla!! Slog upp mina trött för ett tag sedan och mötte världens vackraste ögon!!! "ligg kvar du och vila så ska jag gå ut med hunden, gå till tvättis och sen tänkte jag fixa lite melonfrukost och slå på en film så du får välja!!" men hallå det är ju du som fyller år, då kom jag på att det är ju faktiskt också våran förlovnings 1års dag!! Vilken gullig, underbar kille jag har!

Hemma är det så härligt, det är friska färska blommor överallt sen gårdagen!! två super fina orkideér (stavning?) och knall gula snittblommor i vardagsrummet! Nu ska jag dra undan lite från köket innan älsklingen kommer tillbaka från tvättis!!!

OJ vilken snuttit och pl,uttit inlägg, haha jaja men det är ju frirning X2 så det är nog tillåtet!!?

hur lägger man in videoklipp i bloggen? typ från mobilen och youtube mm?!

Oh Huuuua!!

Nu har vi haft fullt kalas här! :) johan fyller ju 27 år i morgon!!!!! (Snart 30 hoho)

Nu vänter vi bara på Johans mamma och pappa som ska få komma och äta lite middag, sedan är det över!!!!!!!! Men det har vart kul å träffa hela släkten!!!! :D:D

RSS 2.0