shit va kul!!

Kvällen igår var verkligen super mysig, vi satt på Tandooris takterass och bara njöt. Tror att vi aldrig har suttit så länge på restaurang som vi gjorde igår! 2 timmar och en kvart!! Alla åt någon form av kyckling och alla åt på varandras tallrikar haha sjukt bra! ;)

Sedan for vi vidare en tur runt södra Alnö för att kika på och bli avundsjuk på alla hus/stugor!! Lite hets blev det sedan till bion (sex and the city) men jag och Emma skickade Johan och Anton till popcorn kön medans vi tog plats i biosalen! Salen fylldes med folk, alla av det kvinnliga könet haha enda tills Johan och Anton dök upp med varsin popcorn! ;) Dom flesta trodde nog att det var ett par som firade pridefestivalen på eget vis!! haha

Idag har jag varit på jobbet 7-16, därefter blev det lite handling på ICA maxi där jag träffade en piggare Maria!!

Nu ska jag lägga mig med min skvaller tidning som jag köpte och bara slappa för jag är sååå trött! (som vanligt) haha
jobbar för övrigt hela veckan tills på fredag!

Kvällen

Nu har jag jobbat mina timmar, jag har hunnit byta om och ska snart iväg!

Ikväll ska vi iväg på äventyr!! Emma och Anton kommer ner och vi ska gå på Tandooris takterass och äta middag sedan ska vi in och se sex and the city filmen!! :) Fy va roligt!!!!! Jag hör väl av mig senare hur det gick!! :D:D:D


Bröllop

Det var ett vackert och otroligt mysigt bröllop, miljön var otrolig!! Solen sken så enormt så alla höll på rinna bort men annars var det ett perfekt bröllop! Jag kämpade på med ljuset på bilderna men jag tror att det blev några bra iallafall! :)
Och jag tackar för att jag hade Johan med som hjälp, han var enormt duktig med paraplyet och trevligare assistent får man nog leta efter! ;) love!!

Lägger in några för tjuvtitt!





Spännande dag

Idag strålar solen och jag har fullt upp! :)

Jag berättade tidigare om att jag fått ett fotojobb på ett bröllop och det är idag!! :) Klockan 4 i eftermiddag gifter de sig i njurunda! Jag har med mig min UNDERBARA Johan som ska hjälpa mig under dagen, eftersom det är så mycket sol ute så försvårar det jobbet och det ska han få fixa med ett paraply! ;) återkommer ikväll om hur det gick! jag är lite skraj att dom inte ska bli nöjda men man kan inte göra mer än sitt bästa!!

Nu sk ajag packa färdigt de saker jag ska ha med mig och göra lite fika!! Önska mig lycka till!!!


Johan du är så sjukt viktig och underbar, TACK för allt du gör för mig!!!

Svag som tusan

jag är så trött och less.... vill göra nått kul men det verkar inte gå.....

Jobb jobb jobb

Tråkiga inlägg från min sida nu för tiden.. blir inte mycket mer när dagarna representeras av jobbet!
 
Klockan ringde 05:00 och då var de bara att kliva upp eftersom Rut är hemma och behöver sin morgon motion.. Vi tog en springrunda i morse, (Man kan ju passa på så tidigt för då är det ingen som ser mig och tror att det är en älg på rymmen eller nått) nu är kroppen helt slut med tanke på att jag sprang i en halvtimma nästan i sträck (kan ju tillägas att jag inte sprungit så länge på ca 3 år) Är ännu en gång på väg in till Nacksta centrum!

Men på fredag är jag ledig och den dagen ska jag njuta av till maximum!!!

ååå så jobbigt

Jag är verkligen dödstrött nu... har sovit så fruktansvärt lite.. jag kan inte sätta fingret på varför heller..!

Idag ska jag jobba till 17 sedan far jag och hämtar lilla Rut!!!!!!! :D har saknat den lilla räkan! Sen så gör jag en väldigt tidig kväll för jag är nära att somna på fläcken nu!!!! Ha en bra dag!!

vardag

Nu r jag tillbaka i verkligheten,, känns lite tröligt men skönt!!! Veckan spenderas på jobbet och i helgen ska jag jobba och kanske se sex and the city filmen! :)

mmm vilken lyxmiddag!!


När vindarna viskar mitt namn...


:D


heeeeeeeeeeeeeej

nu har vi party och jag har både bröst och vin!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

Virre har brösten och emma har glädjen!!! jag älskar dessa tjejer!!!! Ni är verkligen guld värt för mig!!!!!!

snart ska jag köra UFC match!!!!

Up we gooo

Nu drar jag in till jobbet, idag slutar jag klockan 4, sedan bär det av hem snabba i hop en liten packning för helgen, blå ljusen på i illfart till farmor, dumpa Rutan, plocka upp Johan sedan hem hem hem härnta!! ;)

I morgon ska vi träffa de norrländska dårarna!! Ska bli en grymt rolig helg!!!! :D Synd bara att jag såg på vädret att det skull eregna hela helgen.. men jag ber som vanligt till väder gudarna!!!!!!!

nära skjuter ingen hare

Här om dagen ville en vårdtagare att jag skulle torka dennes ben, sagt och gjort jag ställde mig på huk och torkade, då fick personen för sig att h*n var tvungen att plocka upp något från golvet, detta resulterade i att jag fick ett kön/anus i mitt ansikte!!!!!!!

Jobb

Nu åker jag till jobbet igen, jobbar till 5 denna dag så ett par sms under dagen är aldrig fel ;)

jag har fått en trojanskhäst på datorn, hur får jag bort den???? Och hur fan kan man ha en häst på datorn... borde det inte finnas mer logiska namn???

Det var en av tre

en dag av tre gjorda!!

Inte hände det nått särskillt intressant heller... Fick dela jobben med en kanon härlig tjej hela dagen, skönt det är att ha någon att surra med!! :) köket hade strulat till de så de flesta fick fel mat idag,,, det resulterade i lite sura miner men det var inte så mycket jag kunde göra åt de...!

Jo just ja!! på lunchen!!!!!!!!

Emmeli hade köpt en salladspåse med Keso till sin mat på restaurangen, Jag och Sandra satt och suktade efter den för det såg så otroligt gott ut!! Emmeli började mummsa och jag tittade ner på hennes tallrik.
Sedan pekade jag på den och sa "där kryper det en mask!" Emmeli frös till och spottade allt hon hade i munnen plus lite till där efter såg man bara fartränderna av henne.. Jag tittade lite närmare på masken som kröp runt, den hade en svart rumpa och såg ut som en maggot ungefär! Jag och Sandra bestämmde att vi aldrig mer skulle köpa sallad därifrån och äcklades så mycket att vi knappt kunde äta vår egen mat.

Efter ett tag kom Emmeli tillbaka med vitt ansikte och rödsprängda ögon, hon berättade att hon hade kräkts! haha. Därefter fångades maggoten i en kopp och Emmeli gick tillbaka med den till restaurangen och fick då sina pengar tillbaka samt en Daimstrut!


Jobb jobb jobb

nu är jag på väg till jobbet!!! önska mig lycka till för det var längesedan!!!

Blir då ingen uppdatering förrän efter klockan 4, kanske har det hänt mig nått intressant då?! jag känner att jag har väääldigt ointressant liv nu för tiden!!!

Mamma: "men vilken håll ligger syd?"
Fredde: "Hur svårt ska det vara? Vilket håll ligger södra Sverige?"
Mamma: "Jaa, men varför säger man syd om det är söder man menar"
Fredde: (djup suck)
Sandra: (skrattar) men mamma var ligger syd ost då??
Fredde: "säg inte så, du måste säga söder-öster om hon ska veta!!"

Huuu så svettig!!

Det blev inge springning, men det blev en låååååång promenad på nästan en och en halv timme!! nu ska jag slänga mig i duschen och hoppas att jag inte rammlar, sen blir det en kopp te och kanske nå kul på tv, I morgon är det åter arbete!!!!

Tack för alla goa kommentarer!!!!

Ut din strut!!

Nu ska jag dra på mig lite kläder och sticka ut i skymmningen!! kanske springa en lite runda!! Rut är ju så rastis så de är väl lika bra!!


GRATTIS Viktoria

Middagstider

middag nu gott folk, vindruvor gillar hunden själv får jag kanske vita bönor! ;)

Nu är biljetterna till hänösandsfestivalen köpta också!! ses på torsdag party people!!

Tavla?

Jag skulle vilja (när jag har blivit rik) göra en tavla på canvasduk av en bild jag själv knäppt, så i helgen har jag sprungit runt med kameran och letat tavelmotiv!

vad tycker ni om denna?? Min favorit hittils!!


hemma igen

Nu är jag hemma i gen efter en helg hos svärföräldrarna!! jag ska skjutsa hem Nellie till sin mamma nu så jag återkommer vid senare tillfälle!! solen skiner ju också!!

Pigg

jag gick och la mig igår med en temp på 38,8 och kände att jag skulle behöva vakna i ett lika dåligt skick som i går! Men ICKE!! Jag hade ingen feber alls i morse bara en extremt hemsk huvudvärk och svetten har runnit på mig som aldrig förr!!! ;) men det blir väl så när sjukan går ur kroppen?

Nu ska jag mamma Patrik och Nellie se på E.T ;) Gammla klassiker blir man aldrig less på!!!!!! :) Senare i dag ska jag och Johan ta med oss Rut och fara till Tjärned!! Vi har inte hälsat på Johans föräldrar sen isen smalt tror jag!!

Tröttsamt

jag hade inte råd att bli sjuk, men det lyssnar inte min kropp på... Kände mig lite bättre nu men då  kom min snälla pappa och bror med en febertermometer som pappa köpt till mig.. tog tempen och det visade sig att jag inte alls var frisk.. 38,5 visade den jag har i normala fall 36,5 så jag är långt ifrån frisk... undrar va jag hade för tempratur i morse när jag mådde som sämst.. vilket fall så blir jag och mitt dunkande huvud kvar i sängen...

Sova

Nu ska jag ta min febriga skalle och gå och lägga mig!!!!! Hörs i morgon efter ett långt hårt pass på jobbet!!!!!

Jag är besviken arg och ledsen....

kanot!!

När Grolla fyllde 25 fixade Maria en grymt rolig kanottur!! Tänk va roligt om vi skulle göra nått sånt igen!!
Hade funnits fler bilder om inte Jim vält kanoten ;) haha


Positiva Bettan

Det är inte jag idag... jag mår askonstigt alltså!! pallar inte det här!!

jag sitter liksom och tokkänner efter hela tiden om jag håller på bli riktigt sjuk... man måste ju meddela jobbet isåfall så att det inte blir kaos för alla som behöver hjälp i morgon!!

Lunch

Lunchen idag består av kasslersallad, tyvärr är den inte så god eftersom den har stått i ett kylskåp som ör alldeles för kallt!! huu gurkan är fryst... :(

Jag känner mig inte så kry idag heller, har ingen ork till något och huvudet känns snurrigt!! men jag kan berätta för alla att jag har INTE råd att bli sjuk......!!!


o vilket negativt inlägg, hoppas jag blir mer positiv snart! :)


Värmer i kroppen!!!

Johan om Framtiden?:
Framtiden är där för oss!!!

Johan älskar Sandra

Russ

Nu är det dags

Nu är det dags att åka på jobb, det känns blandat jag hade gärna velat vara hemma när Johan kommer hem så jag kunde ge honom en STOOOOR kram!! men det är sjuka människor som behöver mig!! Hoppas att kvällen flyter på i bra takt och inga hemskheter!!!!

Vore kul med nån kommentar när jag kommer hem!! ;)


Bilder

Lite bildbjudning kanske! ;)

OfeliaIdaOffiIda


Timmarna flyger

Snart ska jag på jobbet... ååå varje minut som går känns som den går för fort!!!! Jag vill så gärna göra nått kul idag men jag är mest bara ensam!!!

Men det ska bli skönt att jobba också, få något att göra i några timmar bara!! Vad gör ni alla idag då????

Framtiden?

Vad gör jag i framtiden??
Kommer jag att arbeta som lärare eller har jag lyckats öppna mitt lilla egna som rullar på skit bra och gör mig till miljonär??
Är jag gift med Johan eller har det slutat i en ruskig skillsmässa??
Kommer jag ha tre UNDERBARA snälla och skötsamma barn eller blir jag en mamma som måste hämta sina barn hos polisen??

Jag är livrädd för att det ska sluta så!! Kan man se redan innan vilka som ska "tappa greppet" eller kan det hända vem som helst??

Huuu att tänka på framtiden gör en livrädd!!!!

Sovande Johan!

Nu är Johan hemkommen från jobbe, han är självklart trött efter en hård dags arbete så nu ligger han i soffan med datorn på magen och snarkar!! Själv hade jag så tråkigt så jag ställde mig och bakad lite chockladbollar, (HETT TIPS: använd inte flytande margarin när ni gör bollar!!) dom ser ut som dom vore ätna en gång innan om man säger så haha!!

När jag väcker den sovande skönheten om ett tag så kommer han säga, "snälla, 5 minuter till jag har inte sovit nått alls" haha nänä det är säkert grannen som snarkar så gardinerna fladdrar!!! ;)

åå jag vill fota någon, är så sugen på photoshop och mix´ra och dona!! Någon som känner sig modell sugen?? ;)


Tonårsliv

Nu har jag sett Tonårsliv... det blir inte en rekommendation för den iallafall!! Typisk ungdomsfilm, jag verkar har vuxigt i från den här typen nu hahaha!! ;)

Jag har en sån fruktansvärd längtan efter Thailand nu, jag vill bara dit!!!!!!!! ååå va kul!!



Sleeping with the enemy



Ingen ny film direkt men jag tycker absolut den var se värd!! Men jag tycker det blir jobbigt när det blir så spännande att man får ont i magen....!!! Men det är ett filmtips!!! Nu blir det våra bästa år!! ;)

Ballongskalle

Ja så känns mitt huvud idag...- i natt har jag sovit på ett iskallt stengolv på endast ett liggunderlag.... Men så går det när man är inneboende och inte har någonstans att ta vägen!! Sommarn är snart slut så då kan vi äntligen återgå till det normala igen!!!!!

IDAG ÄR JAG LEDIG!! Jag ska bara njuta har flera filmer som väntar och jag ska ge er omdömmen om dessa efter tittning!! ;)

Johan är tillbaka på jobbet idag, trots att knät var ordentligt uppsvällt igår så känns det iallafall bättre för honom!!!!

Gårdagen i bilder!

Sundsveteraner 81 vs 82
Benkvärmare ;)Matchens domareVinnare, lag 82!Sedan blev det mat och dryck hos Frilén/Ankarmark för oss tjejer!Maria tar hand om djuren!
Pizza stod på menyn









Sedan anslöt även vi till festen! :)

Brillan
Javisst är dom helt normala!!
Små barn roar sig lätt!!
Jim & JerryGrolla & Per brottas, det är ett måste blan grabbar tydligen!! hahaMaria försöker nog bjuda Pillan på en klubba..Så var ju jag med på festen också
Sedan drog vi vidare till nästa hak!Johan och Törna!Tenho svepte Mintu och sen...
...fick han se resten av drinkarna från utsidan! haha
Odde såg glad ut tillsammans med sin PumaDrinkarna flödade för Oddes del!!Hångel mot Norrlands Guld! ;)
Det blev ett ruggigt ös!! haha

Förstör gärna min sommar!!

Jag blir totalt flyförbannad!! jag hatar mygg, det står helt klart skrivet i sten nu!!! En liten mygga kan förstöra hela min dag/kväll... pallar inte det enerverande surrandet och det obehagliga stickandet och för att inte tala om de VÄRDELÖSA kliandet i sjutton veckor efter deras ovälkommna besök!!

Jag har sett två killar bubbla nakna tillsammans med varsitt glas rödvin! Och nej det var inga homosexuella det var bara ett helt normalt efterfest beteende!! haha ;)

Såg för övrigt Aspen i dagens!! ;) "Unga kan också ha kul på G-festen"

Sista dagen

I morgon är det sista dagen på mitt långdagars!! Dag 8 görs mellan 6:45-16:00 sen är jag ledig hela torsdag och det ska bli så otroligt skönt!!!!!!


Kan ni tänka er att jag fick äta pensionärsmat till lunch idag, med pensionärsmat menas det att maten är typ sönderkokt på alla ställen den kan vara kokt, kokt fisk utan smak sönderkokta potatisar och såsen va bra blaskig den också!! Jaja så går de om man glömmer maten, men jag ska inte göra det misstaget en gång till!!!!!!!! (Var till och med tvungen att pruta två kronor eftersom jag inte hade tillräckligt med mig!!! HAHA) Jag är inte särskilt pinsam när det gäller att ha med mig pengar nånstans, eller vad säger du Pillan!!


Tack johan!

"men du! skulle du kunna flytta dom där från mig dom luktar starkt surt!"



 

Så sa min "underbara" Johan till mig när jag låg i soffan och ville lägga upp fötterna i hans knä efter jobbet!!!


RSS 2.0