Jobbet

Det känns rätt brta på jobbet nu, jag börjar se att vi kommer någon vart, vilket har varit otroligt energikrävande förut.. kanske kanske kanske kommer det bli som vi sagt nu!

Jag vet inte vad jag ska skriva annars, gör inte så mycket mer på dagarna än att jobba och sen är jag dödstrött så jag är bara hemma och pillar med nått innan jag somnar. Önskar att jag kunde få fingrarna ur och börja träna som jag vet att jag vill men aldrig gör... :( Blir så besviken på mig själv! Jag blir ju så mycket piggare och gladare om jag rör på mig!


Gårdagens middag var tacos, undra vad man ...

img_0753 (MMS)

Gårdagens middag var tacos, undra vad man ska slänga ihop idag?!


SMS-inlägg

img_1525 (MMS)


Jag och Rut ligger och softar i soffan!! S...

img_5527 (MMS)

Jag och Rut ligger och softar i soffan!! Snart kommer Johan hem också!!


Våra nya örngott från auktion! Trodde att ...

img_8071 (MMS)

Våra nya örngott från auktion! Trodde att det bara var örngott med blommor och sovgottext! Men det gömde sig en överraskning på dem!!


Rut vill inte ha Godnattpuss av mig!!! Tac...

Rut vill inte ha Godnattpuss av mig!!! Tacksam hund, jag har ju nyss masat mig ut på promenad bland de vidriga fladdermössen för hennes skull!!! ;)


Rut vill inte ha Godnattpuss av mig!!! Tac...

img_5274 (MMS)

Rut vill inte ha Godnattpuss av mig!!! Tacksam hund, jag har ju nyss masat mig ut på promenad bland de vidriga fladdermössen för hennes skull!!! ;)


MIN GUBBE!

Ååå va skönt att Johan koom hem idag!! :) Jag är så glad för det!!! Han har ju fått ett långtidsvikariet i Alby nu så han kommer ligga borta hela veckorna.. Väldigt trist men kanon för ekonomin inför en rolig förändring i livet! ;) Jiiiippii!
Nu står han och lagar middag i köket, tror att min mästerkock lagar strillar och schnitzel! ;)
Stark är han också ;) haha

K Ä R L E K :)

img_8434 (MMS)

K Ä R L E K :)


Snurr

Jag vet inte hur jag ska skriva, men jag är så frustrerad på mig själv! Jag önskar att skolan var klar för längesen när den skulle vara klar så jag slapp ha ont i magen och gruva mig för de hela tiden. och som grädde på moset kommer jag ändå inte vara klar när den är klar eftersom jag nu måste göra ett prövoår och uppfylla massa kriterier. Hoppas verkligen att det ökar min lön med minst 5000:- (det lär ju ske?)

Jag orkar inte ens skriva om det nå mer vill bara få en negativ tanke ur hjärnan innan den exploderar.

Smarrigt va?!! :)

img_8059 (MMS)

Smarrigt va?!! :)


Auktion

fick med mig en hel massa fynd hem! Kanske kan jag visa dem i ett annat inlägg för nu orkar jag inte knäppa kort, är helt slut!!!!!! Blir film och soffa tills sovning!!!!!

Söndag

BÄSTA Söndagen på läääänge! :) Idag har vi packat ner en matsäck och ska bege oss på auktion hela dagen! Tillbaka där det startade, Stavreviken!! Var ju på auktion för första gången med mamma i just Stavreviken och kom hem med massa fynd, efter det är jag fast! Jag ÄLSKAR auktioner!! Får väl återkomma med evenutuella fynd senare!

I kylskåpet står det färdig tinade kräftor som vi ska sörpla i oss i kväll, mmm gott!! och som avslutning på en förhoppningsvis fantastisk dag blir det Russell Crowe i Robin Hood! :)

hur avis blev ni nu dåååå?? vaaaa? ;)

riktigt snygg bild på mig och Rut va? hahaha

Bröllop

Tänk vad många bröllop jag har fått tagit del av genom min kameralins!! Jag älskar bröllop så jag tackar för att jag får förtroende att föreviga några härliga bröllisar!! Idag hade jag en SJUKT rolig fotografering, med lättsamma, spontana och lekfulla bilder!! Tror att dom kommer bli väldigt roliga och framförallt annorlunda! :) <>br>

Jag var lite skakig på handen, men det kanske inte är konstigt efter nattens magsjuka, jag är sock väldigt glad att jag hann friskna till så passa tt jag kunde åka ut!

Det här är en bild som jag gillar ifrån Annso och Stoffes bröllop för två veckor sedan! :)

Lördag

Så snabbt blev det lördag.. avslutade gårdagen med magont, spya och diverse..! Somnade 20 i nio och vaknade några gånger i natt för illamående och annat. Klev upp sju i morse och hoppas att jag repar mig till 2 tiden. Då måste jag nämligen bege mig till Lögdöbruk och fotografera en vigsel samt några porträtt bilder.

Vet inte vad jag ska skriva mer så det får bli ett bittert tycka-synd-om-mig inlägg..


obs inte min spya, jag träffade toan

Seeeeg

Satan så seg jag är nu efter jobbet! Skulle kunna slänga mig på soffan och sova bort hela fredagkvällen, men hur trist vore inte det?

Fredagar har ju så mycket att erbjuda eftersom man får vara vaken längre än till bolibompa.. Men nu ska jag börja med att äta middag sen får vi se vad det blir, fiskarna kanske nappar bra när det är så ruggit väder! ;)

längtar inte ni också lite till vintern?

Uppdatera

Hela tiden ber Johan att jag ska uppdatera eftersom han har en iphone nu, vilket betyder att han kan gå in och läsa hela tiden. Men det är ju så sjukt trist å uppdatera när man inte får några kommentarer. Jag tror dock att det flesta "vardagsboggare" och kanske även "storbloggarna" är väldigt dåliga på att kommentera själv också! Jag är det iallafall, jag kan läsa och uppskatta det folk skrivr i bland nästan vika mig dubbelt av skratt, men när jag sen är tillfredställd så klickar jag mig vidare i bloggvärlden utan att lämna några spår eller bevis på att jag tyckte det var bra.

Så kanske ska jag bara hoppas att dom 10 som troget läser min blogg, även när jag inte uppdaterat på veckor, gillar den!?

Jag vill ju blogg för min egen skull för det är så sjukt roligt att kolla tillbaka och se vad man gjort.

Idag har jag stängning på jobbet, och jag måste komma ihåg att ta mitt låskort från korstapersonalen eftersom dom flyttar hem till sin förskola nästa vecka!



RSS 2.0