Curling

Nu spelas den svenska nationalsången i bakgrunden med sång av Johan Malmsten. hahahaha! Tur att det bara är jag som hör! ;)

Nä men det var ju kul att det blev guld måste jag säga, dom är riktigt duktiga!

Jag kan ju meddela att jag mår mycket bättre nu, men alla verkar vara så sega så jag får se om de är någon ide att göra nått! Jag vill ju åka pulka och dricka varmchoklad och sånt, inte bara sitta och ha fest liksom! ;)

jaja vi får se hur de blir!

Snö med mera

Nu snöar det igen, inte så himla kul för dom som grävt ur för festen idag kanske.. Det är grymt skönt att det är mildare ute iallafall. Jag mår dock ännu sämre idag så om det inte försvinner på ett par timmar så blir det inge party för mig idag iallafall..! Man brukar ju må sämre på morgonen i och för sig så det kan ju bli bättre..!

hoppas ni alla mår bra!

Sovaaa

Nu ska jag hoppa rätt ner i sängen och sova! Jag har jävulskt ont i halsen så jag hoppas på att kunna sova bort den smärtan. Just nu är det mycket kaos runt omkring mig så om jag låter tjurig i telefonen är det för att jag har mycket att tänka på.. Jag har ju inte så lätt att dölja vad jag känner!!!

Utanför har dom grävt ut stora soffor i snön till morgondagens party, just nu åker dom madrass. I morgon är det mintu och grillning på Dalgatan 12 för dom som vill, utanför min läga! Dom säljer lite olika saker bland annat mintu så ta med er kontanter vettja! :) Jag kanske ska gå iallafall, om jag är pigg! ;)


TRÖTT!!

Jag är så sjukt trött! Ska faktiskt bli skönt när OS är över så man kan återgå till normal dygnsrytm! ;) Träffade Lina häromdagen också och nu ligger hon med magsjuka, det känns stabilt...! Stackars Lina!

Idag ska jag plugga och kanske gå och kolla lite på bokrean, jag älskar bokrea men det slutar alltid med att jag bara har köpt nån kokbok haha! jag som inte ens följer recept när jag lagar mat! ;) Men man kanske kan hitta nån kokbok som ger idéer till bröllopsmat?! :)

Jag sitter och väntar på ett hemligt mail också, men pappa, DET KOMMER JU ALDRIG!!! :)

åååå i Påsk far vi till fjälls, va skönt det ska bli!! :)


Snödag

När det är ca 30 grader minus tycker man ju att man som distans studerande borde få plugga på hemmaplan.... Jag hatar att frysa.........! När det rä så här kanllt kan man ju inte ens njuta av snön..! Bajs-kyla..! Även att trekronor spelar på torsdag morgon... hur fan ska det gå?!!?!???!!

Nu kommer snart Aspen så det är dags att slå en rem!! hahaha

HAHAHA

Mycket humor från mig nu! :)

SJ AB blir Bajs baklänges!!! :D

Brrrrr brrrr

Oj va jag fryser!!!

En person jag känner åt bläckfisksushi i går så skulle han fråga en annan person vid bordet om denne ville smaka:
Vill du smaka lite av min octopussy?

HAHAHAHAHAAHAHAHA
jag tyckte iallafall det var skit kul!

Rätt upp i.....

fejjan!!!!! Idag på sprang vi in en snabbis på bolaget och köpte några "hockeyöl" om man skulel bli sugen. Plötsligt hörs ett pysande ljud från korgen där vi lastat våra öl! Jag ser en blöt och skummig öl och drar upp den i tron om att den läcker. De gjorde den inte.. Johan reagerade snabbt för han hade sett vilken öl som egentligen läckte. Han drog upp den och vände den snabbt så den inte skulle spruta ner hans kläder, det han dock inte han tänka på var att jag stod mitt i mot honom.. Gissa vad som hände?

Preeeeecis!! Han höll den lämpligt nog i ansiktshöjd så jag fick hela ansiktet nedsprutat med öl... INTE OK!!!!!! :)

Nu ska vi piffa till oss och åka till Farmor på middag,,!!

Just ja det måste jag berätta också. I morse ringde farmor till mig men jag var djupt in i drömmarnas värld så jag tyckte attd et stod Farmoi på displayen. Så när jag vaknade var jag helt säker på att jag hade pratat med min handledare i sömnen och fruktade för vad jag kunde ha sagt...!! De sjuka är att jag även när jag var vaken inte reagerade på att jag hade Farmoi i telefonboken.... Det har jag ju inte!



Recept

Är det någon därute som sitter på några bra bufferecept?? Isofall skulle jag bli otroligt glad om ni ville dela med er av dem!! :) Jag skulle också vilja ha tips på enkla och okomplicerade fördrinkar med vodka som bas!!!!!

KOM IGEEEN! ;)

Sprängning

Idag är det någon som vill spränga mitt huvud!! I flera vecker har jag av och till kännt att jag håller på bli sjuk, men det är aldrig något som bryter ut.. Nu är det en sån dag igen, huvudet dunkar och snoret rinner!! Fräsh tjej tänker ni, men då får ni tänka det!

Jag har lagt fram allt jag behöver för dagens pluggning, så nu ska jag släppa datorn ett tag och försöka göra något nyttigt istället!!!

Ikväll är det hockey och jag ska försöka se mer än jag gjorde senast!! :) Undra om jag ska väcka JOhan och Rut?!

Fiasko

Mitt hockeypepp blev lite utav ett fiasko faktiskt, jag hade bestämmt att jag skulle se matchen och vara taggad. men redan efter första perioden kastade jag in handduken. Nästa match, alltså på fredag, lovar jag att vara bättre!!!

Nu har jag tagit fram mina böcker och ska förhoppningsvis lyckas knåpa ihop något till bakgrunden!

Virre var här förut också, hon ville inte hälsa på, bara hämta en sak!!

Förlust

Tur att man hade trevligt sällskap för det var inte mycket till hockey, en killa snubblade på sig själv och ramlade, inte nog med det utan har fortsatte glida utan att kunna stanna enda tills han frontalkrockade med sargen. Typ som på film. Vi hamnade bakom en sjukt tjurig tant som promt skulle sitta precis brevid Johan för att det var hennes plats. (kan ju tillägga att det inte ens var halvfullt i ishallen, och att det var onummrerat idag).
Ida försökte trots parkeringsgubben genom att ställa sig på en annan plats än den han visade henne till, men parkeringsgubben vann och hon hamnade där hon skulle.

Sundsvall förlorade men vi fick mycket skratt, examensplaner och sittdansande! Plus att jag lärde Johan och Ida lite hejarramsor, Ida sa dock att hon trodde att jag hittade på dom och att jag hejade för tyst! Men jag tycker att jag var bra!

Nu hoppas vi på bättre match i natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rensat

Nu har jag rensat mobilen på lite bilder, vill ni se??
Svarade ni nej så sluta scrolla....

Det här är jag när jag matar en svan..

Det här är min syster när hon skulle på punkfest!

Så här mycke snö var det förra året.

Det här är en marsmallows-puss!

Nu tittar jag på Sverigematch

Ibland duschar jag min hund

Också har jag legat på sjukhuset

En dag såg vi björnspår på Alnö

Träning skall tas på allvar

Emil har fyllt år också!


Sundsvalls blå är dom bästa, heja heja heja Sundsvall!

När jag var yngre var jag medlem i Sundsvall hockeys fanclub, jag var på varje match och älskade att skrika hejarramsor och skällsord! Ikväll ska jag göra comeback efter ca 10år och det ska bli sjukt roligt! :) Jag har letat fram min gamla keps som jag alltid hade på mig då så att jag får rätta feelingen. Halsduken hittade jag tyvärr inte.. Nån måste ha snott den!!!!

Så här kommer ni se mig ikväll,

UUUUUUUUUUUUT med packet *klapp klapp klapp*!!!


Hockey och äggsås

Dagen verkar ska gå i hockeyns tecken, Sundsvalls match först och sedan hem och ladda för en natt med Foppa och grabbarna! Nån mer än vi som ska se matchen? är alltid kul att sms bra och dåliga tankar, men eftersom dom spelar ca 01:00 äre ju bra att veta vilka som är vakna! :)

Har nyss ätit fiskgratäng, hur kommer det sig att jag alltid har en full kastrull med äggsås över? Det känns som jag gör mindre och mindre varje gång och fyller gratängen till max med äggsås men ändå står det ALLTID en kastrull full med äggsås kvar, så är det någon som ska göra en fiskgratäng så kan jag bjuda på äggsås. hatar att slänga! ;)

En liten hälsning från Johan, han är mästare på
paint hälsningar!!!


Rubiiiiks!

Jag har en kännsla!!!! Att idag kommer bli en bra dag, idag kommer bli en toppen daaaaag!!! För jag har namnsdag, då kan ju ingenting gå fel!? Att Rut väckte mig klockan 4, att det är snöstorm ute och att jag ska skriva C-uppsats kan ju bara vara olyckliga tillfälligheter eftersom ingenting kan gå fel idag! INGENTING! :)

Snö förresten, är det någon mer än jag som verkligen gillar snö men som tycker att det är ganska okej mängd ute nu, och att det gärna kan börja bli vår? :) Vore inte skönt om det fortfrande var snö ute 29/5 till exempel. När Johan komfimerade sig, någon gång i mitten på maj tror jag att det var, då var det typ snöstorm ute. Så med min tur så vet ni att det är lite bra att planera för vinterjacka och snöskor 29/5 hahaha!!

Jag är på bra humör idag iallafall, men det är nog för att jag är så barnsligt förtjust i att bli uppvaktad och att folk säger grattis!! ;) *BLINK BLINK*

Rutan är lite trött på morgonen! ;)


Grattis på fettisdag!!

Idag är det nog många där ute som har en riktig frossardag, jag vet många som trycker i sig flera semlor i dag! Jag tänkte försöka hålla mig borta från semlor, men känner redan hur gott det skulle vara! haha, lovar att berätta om jag åt en eller inte! ;)

I går var jag på step-pass på Helex, det gick åt helvete. Behöver inte säga mer än så känner jag!

Sjukt lurad jag blev när jag tittade ut iallafall.. Strålande sol, blå himmel! men den satans termometern visar på -15grader.. jag pallar inte mer kyla nu, man kanju inte ens gå ut och leka..!

Forsar

Det rinner ur mina ögon, min näsa och min hals gör konstiga ljud.. Det är mycket ledsamt!

Jag skulle behöva ett jobb också, men var? Någon som behöver mig??

Alla hjärtans dag!

undra hur många som har den här rubriken idag?!

Det blev ingen bröllopsmässa i morse för jag kände mig inte nå pigg, men tydligen hade det inte varit nå bra där heller så..!

Lillgubben bjöd på lunch idag och sen for vi hem till mamma och spelade spel och åt fondue! Skit kul att sitta där och doppa pinnar tycker jag! :)

i morgon är det ny vecka igen, och om mina planer går som dom ska så kommer jag vara väldigt effektiv! Måste göra mycket nu eftersom det är veckan innan Härntavecka.. ååå va jag nte längtar... vi ska läa oss att starta en blogg och allting, hur fan ska de gå?!

Jag hoppas att alla har haft en härlig dag med nära och kära, själv ska jag släpa min trötta jobbiga kropp till sängen och sova stenhårt hela natten!


Gull alltså!

Stenhård träning idag! Har redan träningsvärk i vänster axel, det måste vara rekord!! haha

Nu ska vi göra oss klar och åka till makarna Sjödins stuga och titta på när Lina äter korv och dricker choklad! Ska bli intressant! ;) Sen ska jag åka förbi mamma och säga till henne!!

Men först ska jag ringa pappa! haha nu vet ni allt jag tänker göra, för det är ju så sjuuukt intressant! Är lite partysugen också men i morgon klockan 11 ska jag Lina och Maria på bröllopsmässa i Söråker, tyvärr jobbar Virre annars hade nog hon också varit med!

Bilder från vår prommis i Sidsjön!


Mognaden

I morse när vi sov som bäst allihopa alltså ca 04:30 så är det någon som plingar på dörren vilket resulterar i att Rut flyger upp och hetsskäller. Både jag och Johan blev livrädd och vägrade gå till dörren, vem fan plingar på hav fem på morgonen liksom!

Vi kollar självklart ifall någon har ringt på mobilerna, det kan ju faktiskt vara så att någon har strulat bort pluskan och inte har någonstans att sova.

Efter busringningen var det någon/några som roade sig med att ta hissen till våningen högst upp för att sedan kuta ner för trapporna. Det sysselsatte sig dom med i ca 30minuter. Visst har jag berättat tidigare att hissmotorn sitter vägg i vägg med vårt sovrum och har ett jetmotorliknande läte?

Jaja nu är det vårväder ute igen så det är lika bra att hitta på nått! :)


Svar på förra inlägget

Jag har :
  • förstärkt färgerna
  • Tagit bort påsarna under ögonen
  • Smalnat ner kinderna
  • Lyft ögonen en aning
  • Förminskat näsan
  • Vitare tänder
  • Tagit bort en finne och solfläckar (syns inte så bra eftersom bilden är så liten!)
  • Sedan gjort len hud

Sådär ja, det var mina skavanker det hahahaha

Inte konstigt

Med photoshop kan man ganska enkelt se bra mycket fräshare ut! Inte kostigt att alla kändisar, utom Carolina af Ugglas, ser bra ut?!

Ser ni vilka "justeringar" jag har gjort?! :) bilden till höger är orginal! ;)

 


Kvällningen!

Nu har vi all last hemma! De var lite spänning i luften när vi svängde in på Locadi och hämtade upp de, men alla varor var med och allt var helt! TOPPBETYG! :)

Sen tänkte vi åka och äta tacosbuffe på biteline, men det blev honungsglacerad kamrygg med potgratäng på hemma plan istället, kletigt men gott! :)

Ikväll funderar vi på bio, vi var skit sugna igår och tidigare idag men nu efter maten känner man sig så trött och slö... kanske bara blir film hemma istället då.. hade man kännt så här tidigare så hade vi ju till och med varit bjudna på middag i kväll.. Tack för inbjudan Maria, hoppas det blir en annan gång istället!!

OJ OJ nu blev jag sugen på bio igen haha!!


Ahaa do spelar Kung-fu!!!!


Vår

Visst får man vårkänslor när det är sånt här väder?! Nu ska vi snart åka och hämta 45kg dricka :)

Party party!


Heeelg!

Nu är det fredag och sol ute!! Kan de bli en mycket bättre start på helgen?
På söndag är det all hjärtans dag för er som kanske har missat det, då är det också bröllopsmässa i Söråker, det ska bli sjukt kul! efter mässan ska vi hem till mamma på middag, fondu (eller hur det stavas!)

Både jag och Johan har sjuk träningsvärk idag, jag känner mig som 100år! Fast träningsvärk är den bästa värken! ;)

än så länge har det inte hänt nått intressant men om jag ska ha kvar mina läsare så är det bäst att de händer något snart haha! :)


Gör något du inte hade tänkt idag!



photoshop

Nu har vi käkat middag, kyckligt i pitabröd med sallad, lök och massa annat gott! :) Det var en rolig del av dagen, jag har haft en tråkig också. Den bärbara datorn har totaldött, den reagerar inte på någonting är bara helt svart som natten.. Det tråkiga med det förutom att den inte längre fungerar är att den senaste sparade versionen av bakgrunden till C-uppsatsen fanns på den.. toppen! Men som tur var har jag en på den här datorn också fast inte i närheten lika lång/bra som den som har försvunnit.

Har börjat med en ny retuscheringsmetod i Photoshop nu, en ganska dramatisk retuschering som jag troligtvis inte kommer ha så stor nytta av just för att den är så överdriven. Men det är riktigt kul!!!!!!
Kolla dom här före och efter bilderna tillexempel!



Tänk på att jag är jätte nybörjare!!!!


spy? ja tack!

Idag är det torsdag, sedan i går vid 12 tiden har jag mått sjukt illa. Inte konstant men i vågor, riktigt illa också..! I natt har jag sprungit upp på toa 325gånger tror jag men det är aldrig tillräckligt illamånde så att jag kan få kräkas utan det ligger alldeles på gränsen.. Jag toksvettas skakar och mår så illa men kan inte spy..!

Om det är tänkt att jag ska få magsjuka får det gärna starta nu så att den går över någongång..! När jag klev upp i morse mådde jag fortfarande illa men vid halv elva blev jag pigg så jag tog en kopp te och gick sedan ner på helex. MISSTAG...... Efter 35 minuter höll jag på dö.. trodde helt ärligt att jag skulle spy rakt ut i lokalen. Hela vägen hem snurrade huvet och jag var på vippen att ta hissen en våning upp till lägenheten eftersom det känndes som benen inte bar mig hela vägen. När jag kom in föll jag ihop på golvet till Ruts stora förtjusning. Men en hund hoppandes i ansiktet är inte det bästa när man mår illa, särskillt inte när hon precis har tuggat på ett rökt märgben...

tror att jag låg 15 minuter sen lättade de och nu är de bara lite halv illa igen...? konstigt de här.

Jaja det här måste vara det minst intressanta man kan läsa om idag och jag vet inte hur många gånger jag använde ordet spy/kräkas, men jag avslutar med en fin bild från vår prommis runt Sidsjön för någon vecka sedan!


Mina stöttepelare

Har jag berättat vilka bra tärnor jag har?!

Det har jag iallafall!!! :D


It's alive!

Ja det är sant, jag lever!!

dagarna går så sjukt fort nu när det både är C-uppsats och bröllopsplaner.
Igår var vi och mätte och kikade ytterligare på lokalen, det kan vara svårt att få till som jag har tänkt det i huvet men så är det ju med allt! ;) I dumknoppen ser allt så bra ut haha!

C-uppsatsen då? Föräldrarperspektiv på verksamheten är ett spännande område men jag har ganska dålig diciplin. Men det känns som vi kommer klara de bra ändå bara vi får metoden godkänd från vår handledare.

Fick paket på posten häromdagen, 18 flaskor sprit! haha sjukt kul, väntar en last till på fredag.

Är det någon som har märkt att vi fått ganska mycket snö i år?


RSS 2.0