Trött som fasen!

Idag är jag jättetrött!! Mina tre timmars jobb blev till många fler! Men det gick bra och dagen gick rätt fort också! I morgon ska Mia jobba med mig! :) Det ska bli kul, hoppas hon klarar av att jag är hennes boss då! ;) hahaha

Kurr och burr!!

Just nu är jag inte det minsta hungrig men min mage lever om på HÖG ljudnivå, skit störigt för det lurar min hjärna att jag är hungrig! Sjukt!


I dag skulle jag axla på mig min proffesionella roll när jag för första gången skulle handla på rekvistiton till jobbet! Apoteket har jag som ansvarsområde! Sagt och gjort, stod säker i kassan med papper och körkort, kvinnan i kassan strulade lite och var osäker, men jag var stencool!!!

Tog upp min loka ur väskan och vad händer??? Jag ska aldrig skratta när Ida får övertryck på sin drink mer för jag lyckades spruta ner hela kassan, golvet samt kassörskan, mig själv och kunden bakom med päron och krusbär... sjukt mycket vatten 0.5 liter är, har aldrig sett sån explotion..!

Ville bara gå och typ dö, bad om ursäkt till alla, men kunden bakom sa att det gjorde inget för när hon var ungefär lika gamal som mig (kunden var ca 50år) så hade hon råkat spruta ner en människa med öl på krogen en gång.. Känns som det inte är samma sak...




Halsband!!!

Alltså, mitt nya halsband känns som en förälskelse!! Varje gång jag ser det hänga i hallen så blir jag så glad!!! Tidigare har det varit Tomas Sabo som varit min favorit smyckesdesigner men nu har jag helt klart ändrat mig till Åsita och Rock by Sweden!

Jag ska lägga upp en bild på mitt halsband men så länge så får ni dom här skönheterna att njuta av! :) mmmmm dröööm!!!


CB

Nu har jag haft en smygstarts vecka med CB men denna vecka blir det allvar, Lina, Ida och Johan är också med så jag kommer känna mig lite extra taggad! :)

Helgen har varit enormt rolig så det ska jag leva länge på!!! ;)

Annars då?? Nää inget särskilt förutom att jag saknar min favorit blogg som alltid fick mig att skratta lite så här på morgonkvisten!


Idag jobbar jag kortdag också, sjukligt skönt om det inte vore för att vi har avdelningsmöte 16:30 så jag måste tillbaka till jobbet då..!


Kom igen nu!! BLOGGA KVINNA!


03:50

Varför sover jag inte nu då??

Jag hatar att vilja något så himla mycket och bara känna att det halkar i väg..... Varför är det värt att kämpa när det aldrig tycks vara värt det ändå?

Jaja hoppas ni alla sover gott!! Ska väl göra ett försök jag med...

Tydlighet!!

Känner att jag måste förtydliga ett tidigare inlägg!

Jag är inte gravid! Kanske lät det så men så är inte fallet! Vi har bara sjuuuukt mycket barnkläder som behövdes sorteras och jag tyckte att det var ganska roligt! :) 

Att vara förberedd är väl aldrig fel?! haha

 

Min lillebror Rickard! :)

 


Valvaka!!

Ikväll blir det valvaka, det måste ju ge sjukt många vuxenpoäng??!!!! Jag hoppas VERKLIGEN att vi får en ny regering och att Sverigedemokraterna INTE tar sig in....!!



min fina brudbukett!!!

 


Patriks paradis på Norrlands Hawaii!!

Patrik har verkligen slitit som ett djur ett bra tag nu för att göra sitt utespa och nu är det sågott som klart tror jag!! :) Jag tycker det vart sjukt bra!! vad tycker ni???

 


Lillrummet!

Idag har vi gjort lite fint i vårt lillarum, alla bebiskläder är sorterade och ligger i garderoben!! allt från minsta st50 till upp till 6år! :) Nu är det bara de lilla som ska fylla ut kläderna som ska komma! ;) Hahaha snacka om att förbereda!

Idag vet jag inte vad jag ska göra.... Vad gör nyktra människor egentligen?? Jag fattar ingenting ja... Det är aldrig nått bra på tv en lördag och det finns verkligen ingenting att göra..!!

Nä nu ska jag och Johan sätta upp en affisch!! bäst jag hjälper till!!!

Rut tyckte det var pisstråkigt i spåret, f...

img_0243 (MMS)

Rut tyckte det var pisstråkigt i spåret, fick dra henne efter mig, kul med lite positivt sällskap när man äntligen masar sig ut på en tur.....


Det var is på bilarna i morse!!!! det bety...

Det var is på bilarna i morse!!!! det betyder att snön kommer snart och julen och nyårsafton!!!!!! Jiiiiiiippppiiiiiii :)


Det kostar 1500:- att få biteline till Ank...

Det kostar 1500:- att få biteline till Ankarsvik :)


Vi hade en jättemysig middag hos Johanna o...

img_8726 (MMS)

Vi hade en jättemysig middag hos Johanna och Cirre :) här är johan med lilla Eila!!!


RSS 2.0