Plötsligt händer det!!

Ja just ja, jag vann ju 1000:- på triss också!!! :) Köpte en elektronisk trisslott på svenksa spel och kammade hem en välkommen tusenlapp!! Tänk vad glad jag blev, det är nog det mesta jag har vunnit! :)

Midsommar

Ja idag är det midsommardagen, och de flesta har nog den oligatoriska skallbanken somm brukar följa midsommarafton. Jag har mått bra hela dagen eftersom jag tog det relativt lugnt igår.
Började med att vi blev bjudna på en super lyxig champangefrukost hemma hos Ida, det var hur mysigt som helst och Jessica bestämde att det var något som skulle bli tradition! ;)
Vi var bjudna ut till Bänkåsviken till Lina och Jonas stuga (läs Micke och Karins). Det var super bra arrangerat och jätteroligt att träffa alla som man inte träffar så ofta. Dom hade fixat så vi hade knytisbuffe till lurre med massa sillsorter, kräftstjärtar och annat gotti. Sen var det lekar och grejer innan vi grillade och startade igång festen.
Själva festen innehöll allt man kan tänka sig, skratt, grått, ilska, kärlek och lite nakenbad haha! ;) Natten hade dock slutat rätt trist för do som var kvar men jag hoppas att allt löser sig!
Har kameran nerpackad så jag bjuder på en bild på min nya frisyr så länge! ;)

Nu sitter jag hos frissan och njuter, fatt...

img_9182 (MMS)

Nu sitter jag hos frissan och njuter, fatta vad härligt!! :) hoppas det blir fint bara för i morgon är det midis!!! :)


Lyx

Idag har jag varit till farfar och kikat hur han mår, han såg inte ut som sig själv men han har ju en vilja av stål så han kämpar sig tillbaka! Jag har varit väldigt skraj för att åka och hälsa på eftersom jag hatar när något förändras, men nu är jag glad att vi for dit. Efter det for vi till Birsta och köpte en dag och en natt cream på body shop, gick med i deras klubb också så att jag fick en bodybutter. Så när jag kom hem har jag haft värsta hemaspa kvällen, först fick jag massage av min snygga man, sen noppa jag ögonbrynen och peelade hela mig, nu luktar jag gott av mitt nya bodybutter och ska snart krypa i säng med nattkrämen i fejjan! :)
I morgon ska jag till frissan också, värsta lyx dagarna för miiig!

Dan före dan

Nu är det snart midsommar och ÄNTLIGEN vet vi vad vi ska göra, vi ska till syskonen SJödins midsommarfest i bänkås! Det ska bli toppen, hoppas jag!! Behöver en hjärnavslappnare nu!
Det är inte mycket som går min väg just nu, de flesta saker går åt käpprätt motsatt riktning, me då borde det vända snart!! Men som sagt jag sa det flesta saker, det finns ju det som går åt helt rätt håll också, tex husplanerna!!
Dessutom har Ida fått jobb hos oss, det är mycket positivt tycker jag! :)
Får leva lite på hennes lycka ett tag! ;)
jag saknar min vackra Veronica!!!!!!!!!!!!!!

Sommarmys!! Synd att det regnar och att ja...

img_6930 (MMS)

Sommarmys!! Synd att det regnar och att jag verkar bli hemma ikväll!! :(


Semester x2

Jag tog två semesterdagar efter senaste lusinvationen... det tog knäcken på mig faktiskt.. jag är så sinnes less på att vara sjuk och skit hela tiden, och när jag fick min tredje lusomgång kändes det som att jag bara ville säga upp mig och gå..

Nu vill jag ju inte det egentligen eftersom jag tycker att jag har ett roligt och viktigt jobb, men det har varit väldigt många uppförsbackar..!!

Så de här två semesterdagarna vad ska jag göra av dem? Idag: Ut på birsta en sväng och köpte jordgubbar och jobbskor, hem och spela facebookspel och nu ska jag bort till Ida och hjälpa henne att bära!


Imorgon: Sova länge, se på tjejfilmer hela dagen (om vädret är det samma), kanske kolla på lite "fixa själv" sidor på nätet! :) Skööööönt!


Det bästa jag visste var när jag fick åka bak med hunden hem från förskolan! :)


löss...

Löss för tredje gången den här våren... Härligt!!! Vilka privilegier man har på jobbet..!

Helgen

Helgen blev inte alls som den skulle, vi skulle till Karlstad och fira Anders som fyllt 40, men bilen vi skulle ta ner gick sönder och hann aldrig bli lagad i tid, plånböckerna är alldeles för tom för att vi skulle kunna ta vår egen bensinslukare ner så det blev ett hastigt och trist slut på de planerna.
I fredags fick jag ett migräanfall också.. det är nog bland det värsta jag har varit med om, började med att jag blev helt blind typ, såg inge ens mina egna händer när jag höll upp dom framför ögonen. Lyckades ringa mamma (tack iphone för röststyrning) och därefter fick jag prata med flera olika läkare eftersom vi blev skraj att jag hade fått nån form av hjärblödning eftersom ögonen inte hängde med när jag rörde mig, jag hade ingen huvudvärk och synen försvann, sedan började mamma fråga om jag hade druckit hembränt, men de hade jag inte! till slut kom huvudvärken från H-vetet och jag fick ligga under en kudd i sängen för att inte få en strimma ljus på mina ögon... fan så ont det gjorde och jag trodde jag skulle kräkas ett flertal gånger.
Skönt att det inte var en hjärnblödning iallafall, men jag börjar undra vad det är för fel på mig eftersom jag är sjuk jämt, får allergier från ingenstans och nu ska jag få migrän också!
Vi picknickade iallafall i fredags och firade ett efterlängtat och ROLIGT besked! :) Vi har fått lånelöfte och kommer inom den närmsta framtiden förhoppningsvis köpa oss en villa! ;) Skönt med lite glädje besked i en annars ganska grå vardag!
GRATTIS på födelsedagen Anders, synd att vi missade det!! Och hoppas att Annso och Stophe hade en underbar dag igår när dom rövades bort på sin möhippa/svensexa!! Det såg ut så på bilderna iallafall!!

väntar!

Jag väntar ett väldigt viktigt samtal idag, ring tele ring!!!!!!! håll tummarna för mig!

Sommar!

Jag tror faktiskt att sommaren är här nu, den är efterlängtad faktiskt! :) Jag är ju som många vet en vinter älskare, men den här vintern var så ruskigt kalla att jag fortfarande fryser inombords...!!

SOmmaren är så full med planer att jag blir alldeles stressad, det är något nästan vaje helg och samtidigt måste vi få till ett fungerande sprande så man inte hamnar i blåsväder, vi har ju börjat få verkliga planer om hus också så då måste vi ha en så kallad buffert! :)

Annars har jag inte så mycket att säga ikväll, har varit febrig och hängig men det går nog till sig snart!

Bjuppar på lite bilder från helgen!



Nellies första dopp i havet!

och det här är Patriks!

Vi grillade korv

Fiskade

Sedan for vi till Tjärned och möttes av en UNDERBAR sommar känsla!!

som ett vykort!

Göran och Rutan

Vi vandrade upp på två berg

Christina gick väldigt nära stupet, själv höll jag mej på avstånd, huuua!

Så fikade vi på nästa berg!

Högt uppe på berget! :)

och en liten öl på balkongen!


Nationaldag!

Idag är det Sveriges nationaldag, jag coh Johan promenerade ner på stan och firade lite grann, sen gick vi hem igen. Det var tokmycke folk på stan och massa roliga saker att titta på, men eftersom jag var så smart och tog med Rut så fick jag mest bära runt på henne så att hon inte skulle bli platt...!
Kul att det dras i gång lite, jag älskar ju att fira saker!
Men nu på kvällen har jag känt mig hängig och febrig... ont i öronen har jag också.. Det var ju ända över en månad sedan jag var sjuk, nästan två tror jag! Så det är väl klart att det är dags igen........ :( Nä men jag ska gå och sova nu så att jag förhoppningsvis är pigg till jobbet i morgon..
I morgon ska vi på banken också, förhoppningsvis får vi ett efterlängtat lånelöfte så vi kan köpa ett hus i den närmsta framtiden.
Sov gott allehooopa

Jag och Johan fiskade abborre, min till vä...

img_8399 (MMS)

Jag och Johan fiskade abborre, min till vänster och om ni tittar riktigt noga så är Johans där till höger ;)


Lång helg

Vi har varit ut på äventyr hela helgen! först var vi jobbade jag en snabbis i fredags, men tack vare mina underbara kollegor så fick jag sluta tidigare, vi åkte direkt till vackra Åstön och träffade mamma, Patrik och Nellie som var där på en liten campingtur, fiskade utan napp i havet och tittade när Patrik och Nellie tog ett iskallt "första-året-dopp".
Rut studsade runt på klipporna som en riktig liten bergsget.

Efter den så for vi till Tjärned, där fick vi uppleva både fiske med reslutat, storm och vandrig på berget! :) Vi fick också uppleva att våra fiskespön krossades i miljoner bitar i stormen och att Johan glömde sina glasögon uppe på kompassberget. Vi skulle ha ätit årets första suring också men stormen gjorde att vi fick sitta inne och äta varma mackor. Jga kokade iallafall årets första rabarberkräm, mmmmm det är gottinotti det! ;)
Det bästa med den här helgen är att den inte är slut än! Vi är ju lediga i morgon också!!!!! Så vad ska man göra idag då?? Kom igen bejb så shake that body eeeej!!!!! Nått kul på G någon??
Får se om det kommer lite bilder från helgen sedan! :)


Jag och Johan fiskade abborre, min till vä...

img_1707 (MMS)

Jag och Johan fiskade abborre, min till vänster och om ni tittar riktigt noga så är Johans där till höger ;)


RSS 2.0