Sommar

Bevis på sommaren










SOMMARLOV

Jag är fri nu!! iallafall för ett tag! ;) Terminen är över och jag är klar med allt! Nu ska jag bara njuta av att ha pluggfritt tills skolan börjar igen!

På måndag är det dags för operation, jag försöker att inte tänka på det för mycket men det känns en miljon gånger bättre nu när jag vet att jag blir sövd!
Nä man ksnek ska ta och hä sig ut ett tag innan solen är helt borta!!!!

Yo yo yo

Idag vaknade jag upp som en hipphoppare, kände gunget i knäna, orden rusade ur min mun och jag kliade mig på pungen.
Som du försår så var det en lögn.. jag har ingen taktkänsla what so evere, stakar mig om jag ens ska försöka läsa två rader högt och jag har faktiskt ingen pung.
Men om jag hade haft alla de egenskaperna så kanske det hade livat upp denna döende blogg??


Igår var vi till johans föräldrar och fick en underbar fiskgratäng till middag!! :) Vi fick också träffa johans syster med familj, vilket inte händer för ofta..!! Men de blir det ändring på när vi flyttar till Sundsvall!! och det gör vi senaste i heeeelgen!! :D

Nu ska jag klä på mig och gå ut en timma i det otroligt härliga vädret!! Tar med mig fästman och hund också!! Haha fästman måste vara det fulaste ordet någonsin...!!!


Livet

Hej hörrni!
Jag lever så det brhöver ni inte oroa er för! Jag har bara väldigt mycket att göra just nu och då blir bloggen bortprioriterad, det är ju inte direkt så att jag tjänar några pengar på den!! ;)

Vi packar kartonger och pysslar med annat, på tisdag går jag min sista skoldag för den här terminen och det känns toppen! :) Dock ska jag gå i skolan i sommar också men va gör man inte haha!

Have a nice one

trött

jag är så trött men Filip och Fredri är ju så roliga!! :) Guuuu  va jag fick en god middag idag, black and white!!
Meningslösa inlägg är min specialite nu för tiden!
snart sova och i morgon kommer jag nog ha jätte mycket kul att skriva! ;)

Funderar på att bli blond, vad tycker ni?


Hej hopp!

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, eller det gör det väl men inget jag kan skriva om här! Just nu skriver jag mest bara för att ni ska veta att jag lever! ;) Ska få gofrämmande på torsdag vilket känns otroligt kul, det är inte så ofta man får främmande när man bor i Härnösand! haha! MEn snart bor vi i husvagn haha!

Skriver senare när det händer nått otroligt spännande i mitt liv!! eller nått! ;)

Sol ute, sol inne, sol i sinne!

Frukost avklarad, kelloges allbran med fil och banan!! :) Johan for till praktiken idag för dörsat gången på länge, dom har bara ringt stackarn och sagt att det inte finns nå jobb så det är lika bra att han här hemma och pluggar! men idag for han och hem kom han... Tydligen hade dom nån utbildning idag så han skulle inte vara där...!! Väldigt givande praktik det här..

Tack Grolla för förklaringen, det var en ganska spännande förklaring tycker jag!! haha!!

Idag ska jag på ett möte inför en bröllopsfotografering, skitkul ska det bli! ;)

Hemma!!

Jag undrar när jag var hemma en helg senast!! Det är alltid någon man ska åka och hälsa på, fast det är ju roligt när man är där men tråkigt när man kommer hem och märker att helgen är slut...!!

I tjärned har vi krattat, eldat, grillat och grejat! Johan fick en blåsa i handen när han krattade som jag retade honom för, och vad tror ni händer då?? Jo jag fick en blåsa också!! :) men som tur var berättade Christina att Johanna Blev skinnflådd i båda händerna efter bara en liten stunds krattande så hon var värst haha! :)

Idag är bara en mysdag, solen skiner och jag tänker inte göra nått vettigt alls! :)

Nyfiken i en strut

Självklart är det mamma som är mest nyfiken haha! ;) Kommer säkert bli outaliga tjaffs om att hon vill att jag ska berätta och jag säger nooooO! :)

Varför heter det nyfiken i en strut förrästen? Undrar om Jim har någon bra förklaraing på det..! Är de någon annan som har en bra förklaraing på det så får ju självklart dom också skriva den till mig! ;)
När jag var liten trodde jag alltid att nyfiken i en strut bodde i dom där oranga strutarna som finns på flygplatser, alltså dom som visar hur mycket det blåser och åt vilket håll, så varje gång vi åkte till mormor så tänkte jag på nyfiken i en strut! Jag tror inte att han/hon bor där längre... ;)

Vi har kollat på ny bil också, har jag sagt det?

Trist alltså!

Jag har inte kunnat komma in på bloggen på skit länge, där av den riktigt usla uppdateringen! Jag hade jätte roliga och intressanta saker att berätta för er men dom har jag glömt bort nu ;)

I helgen ska vi åka till höga kusten och hälsa på familjen Malmsten! Egentligen skulle vi ha behövt börja packa men det får vi göra snart ;)
Idag har jag ringt ett viktigt samtal som kanske kommer förändra vårat liv väääldigt mycket! ;) men jag säger inte vaad! Visst älskar man bloggare som säger A men inte B!!! hahaha

nä nu är det dags att ta tag i vardagen, love it.....

Härligt!

mitt fiskbett har blivit bättre och idag är jag nöjd med mig själv! :) har redan fått massor gjort! Kom precis in fren en lång promenad i solen med Johan och Rut! ;) Det var nära att vi blev attackerade av två fiskmåsar när vi gick efter strandpromenaden, eller Fredrichas promenad som det så fint heter här i Härnösand!

Nu ska jag ta och värma på fläskfilén som blev kvar sen i måndags, efter det blir det uppsatsskrivning och jag avslutar med MYS! :D

Har fåll ett bud på vårt köksbord men det var ett väldigt lågt skambud så jag var tvungen att avböja! Jag tror faktisket att det kommer bli svårt att sälja det, men eftersom jag älskar det så mycket så vill jag inte sälja det hur billigt som helst även om budet vi fick hade räckt till det nya köksbordet fyra stolar plus att vi hade haft 2000:- kvar till insynsskydd och liknande... hmm nu när jag tränker på det kanske jag skulle ha sålt de ändå..

Tårta och Fisk!

Nu har jag ätit tårta två kvällar i rad, i går när Johan fyllde år och idag fanns det kvar en bit som jag var "tvungen" att äta upp också! Det är konstigt med sånna där tvång eller hur? haha

Intervjun tyckte jag gick bra, jag pratade på som vanligt och dom skulle höra av sig nästa vecka vare sig dom ville ha mig där eller inte! Men det var roligt iallafall, alltid kul med nya kunskaper! ;)

När jag kom hem så tillagade jag en öring för första gången, det blev super gott och vi njöt i fulla muggar, men jag råkade ut för en liten olycka :(
Fisken hade huvet och stjärtfenan kvar så jag var tvungen att leka en teater med fisken och eftersom Rut var rädd för den så sprang jag runt och jagade henne med den haha!! Sedan fick jag för mig att stoppa in ett finger i dens mun och då jäklar bet den mig!!!!!!! Mamma, du skulle ha lärt mig att inte leka med maten haha!! men tack för instruktionerna hur man tillagar!!

La la la

Godmorgon, klockan är nu 07:41 och här sitter jag nyduschad och klar! Jag ska på arbetsintervju klockan 09:35 så då är det bäst att kliva upp i tid så man hinner leta kläder i ca 1 timme! ;) I förrgår gav jag nästan upp tanken på att jag skulle lyckas få något jobb den här sommaren så jag satte mig ner och sökte tre sommarkurser på Mittuniversitetet i stället. När anmälan var gjord dröjde det inte länge innan jag hade en arbetsintervju och ett jobberbjudande.. Det är så livet fungerar har jag märkt.. Inget, inget, inget, inget ALLT. Så nu måste jag fundera på vad jag vill göra.

Firandet igår gick bra, maten som blev ett hopkok av det jag hade hemma visade sig bli en riktig höjdare så nu måste jag försöka skriva ner receptet! ;) Kanske jag ska göra en egen kokbok? Kan ju vara roligt att ha senare om inte annat!

Nä nu är det bäst att jag besöker garderoben och kokar lite gröt eller steker lite ägg så att jag hinner med mig, men ni kan ju hålla tummarna för mig idag! :)

Vad är det för en dag?

GRATTIS JOHAN!!!!!!!!

Idag är det kalas hos oss, så jag måste städa och handla fika och mat! :) Önska mig lycka till haha! Eller släng iväg ett grattis sms till födeösedagsbarnet som måste jobba idag!

Me, myself and I


Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma i Härnösand igen, det har varit fyra riktigt roliga dagar och vilken sol och hetta vi har haft!!!!
I morgon fyller hjärtat år så då blir det besök från hans släkt!! Ska bli kul, jag ska försöka knopa ihop någon mat att bjuda på också! :)

Nu ska jag se på wipeout och bara mysa i soffan! :D

TACK!

Jag vill bara skriva att jag blev så fruktansvärt rörd av era kommentarer!! Tack så mycket för att ni alla finns med mig när jag är en liten fjant! :) Jag blev faktiskt rörd så att det kom tårar när jag läste era kommentarer (tack för den genen mamma)

Jag älskar er alla och är så glad att alla ni finns i mitt liv!! :)


Karlstad är jätte bra, vi har så mycket sol och mycket kul! Vi har bakat tunnbröd bland annat och haft ett riktigt roligt mjölkrig!!


Snart kommer jag hem igen ta hand om er!


RSS 2.0