Ojojoj

Oj va vi badar och oj vad vi solar!! Jag har sa mycket salt i nsan att jag kan salja det for kilopris nar jag kommer hem!!!! Idag har jag brant mig regalt!! Blir sa nar man inet vill missa nagon sol!!!!!!! :)

har brottom nu men vi ses snart!!!

Bild forsok!



Nej tyvarr det gick for sakta aven har!! Men har ar en odla som vi fick se pa djungeltrekkingen, visst ar den vacker? Efter denna bild kastatde guiden upp odlan hogt i luften och den bara glidflog sig sjalv i sakerhet!! Tufft som tusan!!

Nu ska vi ga och kolla efter brillor till Johan, hoppas vi hittar nagra bra idag! Det ar inte sa fint vader sa vi blir nog inte pa stranden nagot idag!

Alla halsar harifran och vi ses om nagra dagar!!

Varmare varmast!!

Idag har det varit riktigt varmt, (Jag har brant mig :( kul att flagna pa snoken da....) vi akte till freedombeach som man endast kan ta sig till via sakallad longtailboat!! Jag tyckte det var lite halv jobbigt att aka bat efter varat forra bataventyr, men det gick bra!!
Stranden var nagot alldeles extra, vi var nastan helt ensama och vattnet var alldeles turkost och glasklart! (enligt Johan heter det glasklart nar man kan se botten!!)

Igar gjorde vi nagot valdigt haftigt! Vi klappade en fullstor tiger, sa maktigt var det!! Nar jag satte mig brevid den rot den hogt, nastan sa man var lite skakig da haha!! Blev inte battre av att tigerskotaren bara hade en arm!! haha!!

pa kvallen var vi pa en sjukt stor marknad med massa roliga grejer, pengarna flodade! Helt plotsligt sprang det en ratta framfor mian fotter! Huuuu!! :(

Nu ar vi pa vag in till Karon och ska mota upp mamma och dom! Kan bli lite mera shopping ikvall!!

Maste ocksa beratta vad Patrik gjorde igar hahahaha!! Vi satt i taxin och vantade pa Johan, Patrik satt fram och drack en ol, helt plotsligt ser vi att han har panik, han hade tryckt ner tummen i olburken sa den fastnade, hahaha!! Dar satt den fast! Mamma forsokte banda upp den men det gick inte, efter manga om och men lyckades han antligen fa loss den! haha Taxichaffisen hade gansak kul at det faktiskt! :)

Ha det sa bra darhemma!!! Massa karlek!!!!!! / Johan & Sandra

Ovekligt men sant!

Nu ar vi tillbaka fran djungeltrekking och det var en helt otrolig upplevelse, vi har sett djur av alla dess slag helt vilda i naturen, men det kanns som jag vill beratta det med bilder sa jag vantar tills jag hittat ett internetcafe med snabba datorer!! :)

Nu ville jag bara saga att vi har det super bra och jag ar tillbaka pa topp igen nu pappa, jag har tilloch med sovit i djungeln med ett myggnat omring mig aven om jag gallskrek ratt ut nar en odla skrammde oss ordentligt pa kvallskvisten!! haha

Bjuder pa nagra harliga felsagningar iallafall!! (Skratta gott Christina!!)

Nellie hittar en frukt och fragar guiden: Is it like Caitrons (Citroner)?

Patrik vill bjuda guiden pa vindruvor: Do you want som winedrives?

Guiden visar oss spar fran en bjorn pa ett trad i jungeln Patrik fragar: Is it from the beer? Guiden svarar: No, its from the bear! haha

Jag och Johan har atit middag och servitoren fragar om vi vill ha efterratt, jag svarar: No thanks I'm so matt!!

Nu ska vi ut och ata middag, vi hors snart igen!! Ha det sa bra darhemma!!!
Puss och Kram / Johan & Sandra

Uppdatering fran Thailand

Hejsan, va roligt med sa manga kommentarer, de gillar vi!

Det ar svart att uppdatera varje dag eftersom dagarna ar fullspackade, men vi gor sa gott det gar!

Denna dag borjade och slutade illa, vi skulle fara pa en rundtur med seedboat kring nagra oar runt Phuket. Saklart hellregnade det och jag och Johan hamnade pa platser utan tak, sa vi blev dyngsura, (och johan blev dungsur i humoret ocksa) Vi for forst till stranden dar dom spelat in the beach, det var otroligt vacker men det blev inte sa mycket bilder eftersom det regnade sa jag vagade inte ta upp kameran! (ville inte ha en Egypten ganger 2)
 
Efter det fick vi aka och snokla lite och dar matade vi ocksa fiskarna med brod, saklart var det en fisk som bet mig i benet! Nu borjade det ocksa spricka upp och vadret blev mycket battre!

Sedan for vi forbi on dar man spelat in James bond och sen at vi en lunch buffe med massa seafood, typ blackfisk... uuuh!

Vi for ocksa forbi en strand som var full av apor, har matade vi aporna med banan, och jag fick springa som en galning for tre av aporna hade en pakt emot mig och jagade mig med oppna munnar... huu dom tankte bita mig!!!!

Nar vi sedan skulle hem var batpersonalen valdigt stressade sa baten gick i full gas, jag hade lyckats ta en plats inne i baten denna gang for att slippa bli blot men Johan och Patrik hamnade i skvattzonen. Helt plotsligt borjade en av Thailandarna att tjoa och vissla, jag fattade att natt var fel sa jag kollade ut och precis da hordes en small och baten skakade till ordentligt. utanfor baten sag jag en manniska flyga hela sidan pa baten i en onaturlig stallning, alla kollade bakat och dar lag det massa brate bara, jag skrek till mamma att jag hade sett en manniska, sa dok det plotsligt upp en manniska bland all brate och sedan en till, Patrik kastade ut tva flytvastar for den ena sag ut att vara pavag att sjunka, men ingen av dem nadde fram.. alla borjade fa panik men tillslut fick dem ut ett rep och kunde hjalpa dem in.

Vi hade alltsa kort ratt igenom en liten fiskebat och det var sjukt att det gick sa bra som det gick,... Mamma forsokte kolla upp dem men dem var nog sa chockade och radda att det inte gick att gora mycket. Johan och Patrik fixade handdukar och forsokte fa dem varma, men det var inte det lattaste...

Det ar nog det varsta jag upplevt i hela mitt liv, men jag ar valdigt tacksam att det slutade sa bra som det gjorde, ingen av dem hade nagra synliga skador alls trots att hela baten och utrustningen var soper...

Men vi ar alla hela och rena!

I morgon ska vi ut pa en tva dagars elefanttrekking i jungeln och jag hoppas det gar battre an idag! Men Johan sager att det gor det!  

Mycket karlek till er dar hemma!!!!!!!!! Vi tanker pa er!! Skriver igen om ca tva dagar nar vi hittat ut ur jungeln!

segt som saaatan!!

Detta ar vad ni far for tillfallet for det har tagit ca 1 timma att lagga in dessa....suck


Efter 14 timmars resande och 10 timmars vantande ar det lugnt att man inte ar frashaste plommonet i klasen!



Har ar stranden nedanfor varat hotell, pa morgonkvisten! :)



Johan och barbamamma pa stranden idag!! ca 34grader


Man maste svalka sig pa stranden, varfor inte med en Mai Tai i ananas? :) 36kronor!



Lina duger en av dessa? Fran varan middagsshow! :) Johans mardrom gick i uppfyllelse nar en av dem ville vara med pa kort med honom!! haha (hon/han i oranget)

I morgon blir det nog en spadag for oss och lite shopping! Ha det sa bra dar hemma och skriv garna nagon kommentar sa vi far hora fran er!!

Puss & Kram
/ Sandra och Johan

Hej fran Thailand!

Hejsan familj och vanner!! :)

Vi har kommit fram och har det hur bra som helst!! Thailand ar ett otroligt vackert land med jatte treligt folk!! MYcket har hant sa jag vet inte vad jag ska beratta, mamma krossade ett glas i hotellobbyn i gar sa det var ol overallt!! :) haha

Tror att jag berattar resten i bilder!! Om det funkar haha!!

det funkar inte! Ska komma pa nott annat!!!

Arlanda

Nu sitter vi på arlanda och avnjuter en kall, alla utom jag johan och de andra barnen haha! :)
Allt har gått smidigt förutom att planet nu är försenat två timmar, så avgången är nu 23:20.... lite halv trist faktiskt!

Mamma fastnade såklart i säkerhetskontrollen, haha!! Hade man fått fota hade jag gjort de när hon blev genom sökt! :)
Än så länge har vi det kallt och grått men förhoppningsvis ser vi lite ljusare väder i morgon vid 11 tiden (Svensk tid)

Ha det bra alla där hemma!

/Sandra & Johan

Hejdå Sverige!

Nu far vi snart glada i hågen till tågstationen, tåget går 12:11 mot arlanda!! :D Förhoppningsvis finns det trådlöst i tåg vagnen så jag kan uppdatera med ipoden!!

Jag kommer sakna er alla men samtidigt kommer jag ta pappas råd och bara njuta "vara ett barn igen" som han säger! :D

Farfar och farmor, pussa Rut ifrån oss!! :)

Bloggen uppdateras så ofta det bara går förhoppningsvis med bilder också!!!


Mycket kärlek till alla från oss!!

/Sandra & Johan!


Sablar

Jag börjar få massa funderingar, hur ska denna resa gå? Jag har varit på två resor innan och båda har varit roliga.. Men när jag var i England på språkresa i fyra veckor var det som att komma hem till en helt annan värld! Alla hade utvecklats i en 10x så snabb fart som jag hade, min bästa kompis hade skaffat en ny bästa kompis så vi pratade knappt med varandra längre, flera hade skaffat killar och jag kom som en utstötting tillbaka till sundsvall!!

Nu har jag väl inte någon direkt bästa kompis som kan försvinna, men tänk om alla glömmer bort mig??!!

Spänningen stiger

Nu är det nära!! Jag har inte hunnit skriva så mycket på sistone eftersom jag har fullt upp med skola och packa och nu mitt lilla extrajobb också!! :)

Nu åker jag snart iväg till mamma i Sundsvall och där blir jag tills vi åker! :) Jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt så ni får höra hur vi har det! :)

Ingen får glöma att det är Linas födelsedag idag!! 21ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Packar för fullt!!

Rut nyduschad!



Födelsedagsflicka!! GRATTIS!!

I morgon

känner jag en födelsedags flicka!!!!!!!!!!


Torsdag

ja idag är det endast tre dagar kvar tills planet lyfter och tar oss till varmare land!!!!! SJUKT!!

Jag börjar bli lite skraj, undra om man måste skriva testamente och sånt... Det kan ju hända någonting.. Nä nu måste jag ruska ur dessa tankar och göra mig klar!!!!

Överraskad!

Idag fick jag en present av Johan!! Han överraskade mig med tre lotter!! :D jag älskar att skrapa lotter så det var mycket uppskattat!!! Lyckliga jag!!

Nu är det desperata husfruar och det är också topppen!!

Från och med i morgon är jag försäljare för gangstar.se så om ni är sugen på partyn och skit coola barnkläder så är jag rätt tjej att snacka med!! :D

Karlstad - en stad fylld av pastorsex

Det var en gång fyra vänner som skulle transporteras till en femte vän i Väse utanför Karlstad.
Två utav vännerna satt i baksätet på en volvo (jag rullar på latin) och delade lugnt och sansat på en flaska vin.


Men vägen var längre än de goda vännerna trodde så de fick stanna för ett lite nätt matintag samt vätske på fyllning för de unga damerna som tog fram en flaska vin till.
om man har jobbigt att välja! Varför välja?


Färden fortsatte och efter ett antal "Hur fan visste du det?" frågor kände de båda damerna ett stort behov av att lätta på trycket. Fordonet stannade vid en slänt som hade en gles liten gran att kissa bakom, men för att nå den lilla granen fick de båda damerna bestiga en brant slänt.. på vägen ner uppmanade den äldsta av de båda damerna den yngsta damen att gå försiktigt, men hon följde sitt hjärta och tog den snabbaste vägen ned, rullandes med huvet före ner i diket... Efter detta fortsatte det att snurra i den yngsta damens huvud..! 



Vi var framme vid vårt mål, ni som följder sagan kommer att bli mäkta överraskade när ni läser att en 6e god vän redan fanns på plats när vi andra rullade in på gården i Väse.



Kvällen började med lite skandaler då den yngsta utav damerna råkade ut för en liiiten smärre olycka värd 5,500:- (jag tänker inte skriva vad det var men den inehåll 1 glas rosévin en Lina och en vit ryamatta)

Detta är den goda vännen som efter denna öl drabbades utav en outhärldig sjukdom och fick spendera resten utav resan i en bäddad säng....

Dagen efter var vi trötta

Ja vi blev mycket trötta

Åt helveteeee så trötta

Resan med de nu 6 goda vännerna fortsatte och det gör även sagan (så småning om) TO BE CONTINUED!!! (stavning haha)

Jag har en vän!!


Se upp för dårarna

...dårarna stääängs!!

Seriöst, fan va mycket dårar det finns runt omkring oss...!! En del människor gör en så fruktansvärt brydd...

7dagar kvar

Sovmorgon

Idag var det planerat att vi skulle träna mellan 9-10 och vara på väg till Sundsvall vid 11, men det var så mycigt att ligga kvar och kramas i morse så nu har vi lämnat den varma sängen och är på väg till det svettiga gymmet... suck!!

Snart far jag till mor min och efter det blir det 50års middag hos morbror Kenneth, har gjort ett födelsedagskort till honom som jag lägger in nedan!!

Oj jag han visst inte skriva nått mer för nu är Johan och Rut inne igen!!!
8 dagar kvar


Lilla jag

Idag har vi haft en 5e klass på teknichus och lärt dem hur man räknar histiorisk matematik! Jag var rätt kul, men det är lite halv jobbigt när man märker att en 11 åring fattar bättre/fortare än vad man själv gör...!!!

Undra om jag ska till Sundsvall idag ellr i morgon? hmmm

Testet igår visade iallafall att jag är allergisk mot katt och häst samt lite känslig mot hund och björk...

Ännu en gång...... LIVRÄDD!!

Ja idag är dagen D.... Jag kunde inte sova inatt vilket resulterade i en grym försovning... Jag missade alltså matteföreläsningen idag om talförståelse... tror att jag överlever de iallafall...

I dag ska jag på Härnösandssjukhus och bli stucken i armen hur många gånger som helst... Det jag pratar om är alltså ett pricktest för att på nått vis se vad jag är allergisk i mot... JAG VILL INTE:.. Jag har verkligen fobi mot folk som vill sticka saker igenom mitt skinn... jaja får se det positivt om några timmar är det över... hmm det gav ingen tröst...

Jag vet inte ens om jag litar på Härnösandssjukhus, med tanke på att Härnösands parkarbetare försöker blåsa löv till högar med en lövblås när det praktiskt taget är stormvindar ute... Dom kanske inte är så intelligenta i Härnösand?? Dessutom ska ju sjukhuset läggas ner har jag hört.. Hur mycket bryr dom sig om mig och mitt gamla pricktest då?? Nä fy faaaan, tacka vet jag SUNDSVALL!

10 dagar kvar till paradiset!


MIN NYA KÄRLEK


Hej alla fans!!

Nu är jag tillbaka!!

Igår när jag gick till skolan tog jag på mig min nya jacka, min halsduk, mina nya vinter pjuks och min mössa och drog iväg!! Efter halva vägen fick jag ta av mig min nya jacka, min halsduk och min mössa... Hade jag kunnar hade jag också tagit av min pjuksen!!

Goda nyheter gott folk, än är det långt ifrån vinter!!

Shit va nära!

Den här tiden om prick 14 dagar, är jag med min underbara familj (minus pappa och Fredrick) på tågstationen och väntar på tåget till arlanda för att senare ta planet till Phuket THAILAND!!!!!! :D

oj va nära dte är nu, tänk om jag får se en bauta sködpadda eller en haj!!!!

Pigginiggi

Ja nu är jag relativt tillbaka på banan igen!! Blev inget inlägg igår eftersom jag ängnade hela dagen till att göra en föreläsning!!! :(

Nu ska jag hoppa in i duschen och driva till The big City!!!! :D

Ses i vimmlet!!

Framtidens hopp

Finns de någonting som kan höja mig i mitt låga nu så måste det ske nu!! 21:00 på tv4 MIKAEL PERSBRANDT!!!!

allt hänger på dig nu!! Jag har kuddar täcke och blåbärssoppa, ge mig några leenden och lite skuttande hormoner nu så blir allt bra!! haha ;)

Natten från de undre

efter en helvetisk natt kännde jag att det fick vara nog.. Ringde vårdcentralen i hopp att på svar på några frågor.. men det fick jag inte, de enda dom kunde se var nå virusbakterier och det var troligtvis urinvägsinfektion...

Så jag får fortsätta må som jag gör och hoppas att det snart vänder, nu ska jag somna lite iaollafall!!

RSS 2.0