Karlstad - en stad fylld av pastorsex

Det var en gång fyra vänner som skulle transporteras till en femte vän i Väse utanför Karlstad.
Två utav vännerna satt i baksätet på en volvo (jag rullar på latin) och delade lugnt och sansat på en flaska vin.


Men vägen var längre än de goda vännerna trodde så de fick stanna för ett lite nätt matintag samt vätske på fyllning för de unga damerna som tog fram en flaska vin till.
om man har jobbigt att välja! Varför välja?


Färden fortsatte och efter ett antal "Hur fan visste du det?" frågor kände de båda damerna ett stort behov av att lätta på trycket. Fordonet stannade vid en slänt som hade en gles liten gran att kissa bakom, men för att nå den lilla granen fick de båda damerna bestiga en brant slänt.. på vägen ner uppmanade den äldsta av de båda damerna den yngsta damen att gå försiktigt, men hon följde sitt hjärta och tog den snabbaste vägen ned, rullandes med huvet före ner i diket... Efter detta fortsatte det att snurra i den yngsta damens huvud..! 



Vi var framme vid vårt mål, ni som följder sagan kommer att bli mäkta överraskade när ni läser att en 6e god vän redan fanns på plats när vi andra rullade in på gården i Väse.



Kvällen började med lite skandaler då den yngsta utav damerna råkade ut för en liiiten smärre olycka värd 5,500:- (jag tänker inte skriva vad det var men den inehåll 1 glas rosévin en Lina och en vit ryamatta)

Detta är den goda vännen som efter denna öl drabbades utav en outhärldig sjukdom och fick spendera resten utav resan i en bäddad säng....

Dagen efter var vi trötta

Ja vi blev mycket trötta

Åt helveteeee så trötta

Resan med de nu 6 goda vännerna fortsatte och det gör även sagan (så småning om) TO BE CONTINUED!!! (stavning haha)

Kommentarer
Postat av: L.S

HJÄLp JaG KrÄkEs.

2008-10-13 @ 12:25:07
Postat av: Maijsan

hej hej (?) :)

2008-10-14 @ 14:09:54
URL: http://mmmaijsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0