Dan före dan före doppare dan

Nu är det snart jul..! Önskar att jag kunde känna lite julkänsla med de är tomt på det just nu, det kommer som i vågor fram och tillbaka! Snön hjälpte ju men en trasig bil sänkte det väldigt mycket. Nu ska jag börja packa en väska så jag har grejer fram till juldagen då vi kommer hem igen! Har försökt fota Rut nu men det är lättare sagt än gjort att fotografera hundar!! :)

Mina fina tomtar! :)


Snö

Jag blir lycklig av snö, jag vill ha mer snö! Väder Tone lovade mig igår att det skulle vara snö på julafton iallafall! Härligt!! Gud va jag längtar till julafton! Det är nog bland det bästa jag vet, träffa alla släktingar ge bort presenter och i år tycker jag att vi får ge bort BRA Julklappar!!! Oj va kul det ska bli!! :)

Nu ska jag nog väcka Rut som vägrar kliva upp, och gå ut och jaga snöflingor! Sen blir det timmtal med hemtentan!

Levande död

Jag lever och mår okej!
Just nu har vi hemtenta och 1000 andra uppgifter som ska in, jag hade tänkt göra klart alla innan jul men det var lite mycket begärt av mig själv!!

Fick iallafall tillbaka salstentan jag skrev för ett tag sedan, jag klarade den!! :) Så nu har jag gjort den sista salstentan på utbildningen! Känns sjukt.. Kanske beror min otroligt tunga skoltrötthet på separationsångest.

Dom som har varit med mig vid mina tidigare avslutade skolgångar vet att jag inte är så bra på dem. Avslutningen i nian bestod mest bara av tårar och ångest, under studenten hamnade jag i nån depp-period com slutade i att jag struntade i två av tre studentfester fast jag hade köpt biljett till alla, mamma lyckades iallafall puscha på mig så att jag gick ut på min egen student iallafall.

Hmm kanske är det de som spökar..



RSS 2.0