Myskväll +++++

Ikväll kommer Pillan och Jerry hit, vi ska äta middag och surra massa skit!! :) Ska bli superroligt!!

Jag och Johan åkte buss idag, det var katastrof, för det första kostar det 88kr för oss att åka tur och retur till stan, sinnes!! Dessutom åkte vi med en sur bussis som vägrade låta en tjej dricka läsk i bussen och dessutom vägrade han öppna dörrarna till en rullstolsburen, han motiverade det med att han faktiskt kunde vänta på nästa buss...



SMS-inlägg


Fredag!

Äntligen fredag!!
Äntligen helg!!!!

I morse såg jag att min jacka var skickad i går så hela dagen har jag gått och vänta på att telefonen ska ge mig en sms-avi, men inte!!!!!!! Jag trodde att jag skulle få den idag, men såna borde ha kommit redan va??

i helgen fyller världens bästa lilla tjej år! LINA SJÖDIN! :) Hon blir bara större och större, tänk va fort dom växer upp dom små liven! :)

Vet inte vad hon önskar sig i present och jag undrar om hon önskar sig något inom max 50kronors budgeten för det är typ vad vi har hahaha! ;)


Digster!!

Jag får bjuda alla mina vänner på 6månader av digster premium! Det är en tjänst som ger färdiga listor till spotify och Itunes, det finns hur många listor som helst typ till förfest träning och allt annat.

http://www.digster.se/se/registrera.aspx?c=EZTd28mk Varse gooood!!

Upp och ner!

Jag har en jättekonstig feber som går upp och ner hela tiden... Mår bra mest hela tidne nu men helt plötsligt får jag feber några timmar!! Jätte jobbigt! Men både i fredags och i dag slutade jag tidigt så det har inte påverkat jobbet.. ännu! Jag har inte råd att bli sjuk egentligen eftersom vi måste spara så himla mycket till new york resan! De är ju så mycket vi vill göra där!!! :)


Tur man slutade tidigt idag...

img_0423 (MMS)

Tur man slutade tidigt idag...


Pappa!!

Jag tycker att min pappa är helt underbar!!!!!!!!!!!!!!! :)



myggolja

Hejhopp!!

OJ va många sjuka det är på jobbet nu, men jag är frisk!! :) Vill inte bli mer sjuk nu så jag har skaffat friskvårdskort! Kommer få träna både på Helex och på alla simhallar!! :D

CB  går mindre bra för mig... jag har inte pallat en dag tror jag... Kämpar hela dagarna och när jag kommer hem så spricker det! Men i morgon kämpar jag igen!!!!

Så här såg jag ut ;)

img_6848 (MMS)

Så här såg jag ut ;)


New York!!!

Idag betättade jag en hemlis som jag hållit för Johan i över två månader!

När han kom hem hade jag klätt ut mig och Rut till riktiga hemmafruar i äkta new york-anda! Stora läppar, stora bröst, stort hår och leopardmönstrat!! Johan stannade lite chockad i dörren och undrade va fan jag höll på med! Hahaha!!!

Jag bad honom sätta sig i soffan sedan läste jag upp ett brev som jag skrivit till honom:

Se vilken lyxig fru du har, är hon inte helt underbar? Hon trivs bra i sällskapet ditt, men undrar ibland hur livet hade blitt!
Tänk om vi hade pengar som stjärnorna har, skulle vi leva som vi brukar alla dar? Eller skulle vi på Tiffanys shoppa vilt, istället för att mysa på balkongen under en filt?
Jag trivs med det liv som vi har, men nu tycker jag faktiskt att vi testar på och far????
Hur ska nyår bli i år undrade du, det har jag vetat ett bra tag nu!

Vi byter Aveny mot avenue, och våra svenska äpplen till det stora.
Grattis i förskott min älskling!!!! / Din alldeles egna NEW YORK fru! :D

Jag tror att han blev ganska chockad, men nu är det sagt så nu kan jag surra om det hur mycket jag vill!! :) ojoj så kul det ska bli!!!





 Utresa Torsdag den 30 december 2010

  Avgång

  från

Ankomst

Till

Flightnr.

   

  10:40

  Arlanda - Stockholm

13:35

New York - Newark

SK903 
Operated by SAS

   

 

  Hemresa Tisdag den 4 januari 2011

  Avgång

  från

Ankomst

Till

Flightnr.

   

  17:55

  New York - Newark

07:40*

Arlanda - Stockholm

SK904 
Operated by SAS

   

RSS 2.0