Chip Chop

Nu är jag nytränad och nyäten! Träningen var perfekt jag blev trött och svettig men det var inte för svårt att hänga med! Om jag känner att jag är för otränad eller inte fattar stegen så ger jag upp, så dålig är jag tyvärr, men det gick jätte bra! :) Det var väl lite för låg intensitet för Johan skulle jag tro, men vi får gå på hårdare pass också!! :)

Efter träningen for vi på blå kiosken!!! WOOOOOOOWW va gott det var!!! ;) Det var inte igår direkt!!

Nu blir det till att mysa och längta tills the mentalist börjar!!!



Åå måste bara säga en så rolig sak också, men det gör jag inte nu hahaha orkar inte skriva!


SOOOL

Fy va härligt det är ute!! Jag och Rut har varit ute en heldel i dag, men det är inte riktigt kul att vara ute själv! Jag hade gärnat varit i sidsjön och åkt madrass och grillat korv i dag, men jag måste bli klar med uppsatsen!

Undra vad jag ska träna ikväll, jag tror det blir ryggpass och Core!! KUUL

God morgon

idag var det också klockan 6 som gällde tydligen!! Jaja jag ska iallafall mysa med datorn ett tag för jag har inte så bråttom upp!
Dagen kommer att fyllas utav uppsatsskrivning, dammsugning, promenad x2 med Rut, träning och Härnösand! Jag har glömmt bort vad jag skulle hämta i Härnösand, men nått var det!

Solen har redan börjat gå upp över stan och smhi lovar 5-8 plus grader, så idag kan bli en riktigt fin dag tror jag!!
Ha en bra dag allihopa!!


Ge mig sommar!!!!

TRÖTT

Jag är verkligen helt sjukt trött nu alltså!! Så går det om man kliver upp klockan 6 hahaha! ;) Måste sluta med det genast! Så nu ska vi snart sova, fast jag vill se ballar av stål!! Rut däremot hon har redan slocknat!! ;)


Pinglor

Dom här två pumorna delade jag min lördag kväll med! ;)


Ledig

hur fan kan det komma sig att jag är klarvaken sedan klockan 6?? Helt sjukt, egentligen vill jag sova lite till för jag vet att jag kommer vara toktrött på eftermiddagen..

Idag är första dagen av Johans 11 veckor långa praktik, jag är inte avundsjuk på honom!! ;) Men jag hoppas att han trivs och kanske får JOBB!! :) Jag vill ha ett jobb förrästen, någon som har ett till mig? Helst med bra betalt så jag kan köpa ett strandhus!!!

tjoflöjt

Jäklar va kul det var igår alltså!! Men det var sjukt mycket folk ute så vi gick runt i cirklar mest haha!! Jag kan förstå varför Pillan bryter sina ben utomhus haha, sjukare poser har jag aldrig haft på kameran tror jag!!!! ;) Och Aspen träffade jag också, men bara på promenad haha! "hon är ju alltid ute och går när hon är ute" sa Johan!

Nu är jag hungrig men Johan sover lite, eller han försöker sova iallafall! ;) Undra om jag ska åka till Härnösand idag eller om jag ska  bli kvar i Sundsvall? Vad tycker du? 

Undra om jag också ska sova lite nu, så går det fortare tills Johan sovit klart! ;) 



let's dance!

Nu ser vi på finalen, det är ganska kul att det är så bra par i finalen! :) Efteråt är det ju efterfest på Café Opera också, jag var ju egentligen bjuden dit i kväll, men tyckte det kändes lite jobbigt med tågresan ner till Sthlm! ;)

I morgon bär det av mot Sundsvall, får se hur dagen ser ut, men är det soligt blir de nog ett varj i sidsjö!! Hade jag haft skidor hade jag nog tagit en sväng i backen också!!

Är det någon som vill köpa ett vardagsrumsbord eller ett köksbord? Hör av er isof vettja!

Hej igen

Nu är det helg!! Vi hade en plan för helgen vilket kändes mycket bra och framför allt ROLIGT!!! MEEEEN som Tony brukar säga.. Emil blev sjuk så resan till höga kusten blev inställd, så typiskt när man ser fram emot något! men jag hoppas lilla pojken kryar på sig iallafall!!

så vad ska vi göra i helgen i stället då?? det har jag inte en blekast om! Men jag tror att vi kommer åka till Sundsvall!! jag har ju världens mest underbara vän som låter oss på i hennes lägenhet när hon är i USA!! Det är vi verkligen tackasamma för!!!

Jag gjorde ett quiz på Facebook nyss och fick denna kommentar "ser sig själv som negerkung bland kurrekurredutterna på Kurrekurreduttön. " Haha inte alla dagar man får vara negerkung inte! :)

Någon som har nått bra tips på helgsaktivitet så hör av er till mig, jag vet att B1 och B2 är på birsta i morgon, men det känns lite läskigt att se två bananer i pyjamas på riktigt, sånt sker ju bara på tv!!!

Ta i nu tjejer!!


Technichus

Ja nu sitter jag och är färdig att dra ner på Technichus.. Jag mår inte prima alls...!! Antingen har jag ätit nått dåligt, men då borde det ha gått över till nu tycker jag, eller så har jag nog magsjuka...

Det är helt sjukt att jag lyckas må dåligt på alla inneveckor.. Men jag kan verkligen inte missa idag och vi går bara till tre så det är väl bara att härda, de finns ju uppkastnings utrymmen även på skolan! De är väl mest smittorisken som inte är så gullig! Jag får hålla mig på min kant och inte röra i någonting! Kan hundar smitta människor?

Undra varför jag har blivit såå här känslig så jag alltid är sjuk?
Mitt dåliga immunförsvar kom ungefär samtidigt som min allergi! antar att det bara är att ignorera!

Jag och Johan ska köpa träningskort nu
(snart)helex, eller vi ska åka och kolla först så att det är bra där, för det är ju inte billigast direkt.. :( Men det ligger otroligt nära nya lägenheten!! PLUS! Är det någon av er som har kort där? Kanske man kan träna tillsammans ibland?! ;)

Fick ett sms av Lina i morse också!! Va kuul, jag hoppas hon har det Guldus i Amerika!

Nä nu ska jag rota fram en 100ing i Johans kallsonglåda till inträde!! BYE


Bara en som saknas idag, och hon saknas mycket!!!!

Mina olika Alias

1. DITT ROCKSTJÄRNENAMN: (första husdjur & favoritglass)
Snuffis Piggelin

2. DITT SKURKNAMN: (bästavän & favorit kaka)
Lina Kladdkaka

3. DITT DETEKTIVNAMN: (favoritfärg, favoritdjur)
Röd Hund (hmm nästan som en sjukdom)

4. DITT TV-SÅPA NAMN: (mellannamn, stad där du föddes)
 Katarina Sundsvall

5. DITT STARWARS NAMN: (tre första bokstäverna i ditt efternamn, två första bokstäverna i ditt förnamn)
Bersa, hahaha

6. SUPERHJÄLTENAMN ("den/det" + en färg, favoritdricka)
Den gyllene ölen

7. VITNESSSKYDDS NAMN: (mammas och pappas mellannamn)
Göran Doloris (sorry mamma jag vet inte hur det stavas rikigt!)
 

8. DITT NAMN SOM VÄDERPRATARE PÅ TV:
(din 5:e klasslärares förnamn, en stad som börjar med samma bokstav)
Agneta Arboga

9. SPIONNAMN: (din favoritårstid/månad, en blomma)
vinterros

10. SERIEFIGURSNAMN: (favoritfrukt, ett klädesplagg du har på dig nu + "ie" eller "y")
Melonbyxie

11. HIPPIE NAMN: (vad du åt till frukost, ditt favoritträd)
morotsbjörk

Good Luck

Nu drar jag på tenta och jag ska klara den hade jag tänkt!! :) får se snart!! :) ha en bra dag!!!

Kan något bli som det ska????

Igår gick jag och la mig med stora hopp om att få en god nattsömn eftersom även denna dag präglas av studerande... Men tror ni jag fick som jag ville? NEJ!! Rut (min hund) fick nån jävla bajs och kräksjuka, så hela natten kan ni gissa vad jag har fått göra... :( Stackarn bara skreeeek när hon bajsade!! Svin intressant för er att veta det va?

Jaja nu sitter jag här som en Zombi och ska försöka lära mig någonting, kommer på mig själv med att ha bläddrat 4 sidor men kommer inte ihåg ett ord jag läst = börja om!

Ni måste verkligen ha haft världens sämsta kväll i går eftersom jag fick noll kommentarer!! haha

Nu ska jag äta lite gröt och hoppas att jag blir snällare..

Just ja, försökte ringa mamma 2 gånger också men telefonen dog varje gång, så du vet mamma!! jag ringde inte bara några snikna ensignalare! ;)



Finns ingen tid att spilla!!

Oj va det känns kul att ängna en hel lördag till tentaplugg!!! verkligen min favoritsysselsättning (just ja, lär mig nog aldrig det där med att ironi inte funkar på internet), men det har gått framåt och jag tror att jag kommer fixa tentan på Måndag!!! :) Jag har läst någonstans att om man intalar sig själv att man klarar något så gör man det!! :)

 Fast varför skulle jag behöva plugga då, om det bara är att snacka sig till det själv?

Jag skulle vilja veta vad ni gör??? Liva upp min dag och berätta vad ni gör!! Så kan jag leva mig in i era roliga aktiviteter!! :)

Nu har jag bara 37 sidor kvar i en engelsk bok sedan lägger jag ner för dagen!


Måste ge Johan lite positivt utrymme här i min briljanta blogg,
han står just nu och lagar middag till mig för att jag bara ska kunna koncentrera mig på plugget, smördegsinbakad kycklingfilé, det har jag nog aldrig ätit förut!! :) Love yooou darling!!! :)

Nu vet ni att jag lever, även om det är med ena foten i graven!!! ;)



Min förskola i Kartong

Som rubiken lyder! ;) Idag har jag pysslat ihop en planläggning och sånt över en drömförskola! :) Seriöst, vem skulle inte vilja ha mig som lärare, jag är ju så otroligt, fantasifull!!!!!!!! (just ja, ironi funkar inte på nätet, det har jag fått lära mig)

Hoppas det inte är några Klassisar på min blogg, för det ska ju vara hemligt tills på Tisdag egentligen haha! ;)


Kudd och busrum med ojämnt golv som sträcker sig upp mot väggarna!! ;)


Läshörna under sänghimmel med massa mjuka kuddar, de ni ser med blommor är mitt Gladarum, massor att se och känna på, golv och väggar i olika material!!


Hela förskolan :D Alla väggar är låga så att man som pedagog kan vara var som helst och ändå se in i alla skrymslen och vrår! ;)

Hej alla!

Mitt liv ser ut som följer: PLUGG plugg pLuGg och ja resten kan ni nog gissa! Skola i alla dess former! Jag är trött så trött.. den här kursen är egentligen BARA kul, men jag är i en fruktansvärd uppförbacke... fan jag vill bara INTE plugga ett tag! Vet att jag kommer längta tillbaka till skolan när jag väl får ett jobb men just nu längtar jag tills den dagen då jag slipper mer skola...! Konstigt egentligen eftersom jag alltid har trivts rätt bra med att studera..!

Grattis Johanna på födelsedagen!!!!!

Pluggo

Nu ska jag försöka komma igång med lite plugg, diiiirekt efter lunch och våra bästa år! ;) jag har inte sett det på över en vecka, det  har säkert hänt massor nu!! :)

Bjur på en bild! ;)


Hockeyn

att se på hockey kan sätta djupa ärr i hos människor, många kännslor väcks till liv, ilska, glädje, lycka och nervisitet! Så här såg min hockeykväll ut tillsammans med tre okända musketörer!!! :)




Jag skulle få se hur man gjorde den omtalade kycklingen men ännu en gång greppar hockeyn tag i människan!!!!

/>

Montage

TACK, för era snälla kommentarer, de triggar mig så mycket till att fortsätta!!
Jag är så nöjd med den här bilden, den ger mig en skön känsla! Så roligt att komma på nya idéer och testa sig fram, även om det tog ca 2 timmar att göra den! :)


Vad gillar ni den?




Bröllop

Idag har jag suttit i timmar och pillat på bröllopsbilderna, några av dem blev absolut i topp på det bästa jag har gjort! ;) Känns så himla skönt att det slutade så bra! Fast jag kanske inte ska ropa hej, det spelar ju egentligen inte någon roll alls vad jag tycker om inte brudparet gillar de!! ;) men jag hoppas!!!





Tingeling Tingeling

Om ändå denna låt hade gått vidare!! Visst LIna ;) hahaha


Gustav får visst sitta i tjejsoffan

Nu ska jag snart gå och möta Johan.. Jag håller på bli helt spratt tokig..!! Jag måste ha en hobby utanför denna lägenhet om jaginte ska bli galen..!! Jag är ALLTID här, vad ska jag göra? Det enda variation jag har på mitt liv där är om Rut skulle råka vara lös i magen endag..

Fan va skönt det ska bli när jag är inflyttad och klar i Sundsvall!!!!!!!!!!

Konstnär

Jag kanske borde bli någon form av konstnär?? HAHAHAHAHA



Mitt liv som kock

Igår skulle jag göra klappgröt, jag vet inte varför jag fick för mig det men jag kom på hur mycket jag tyckte om det när jag var liten! Sagt och gjort, alla ingredienser införskaffades och jag började kocka! Dock blev det stora klumpar av mannagrynen..

STOPP, jag hörde precis min hund fisa, eller rättare sagt pruppa, det lät som en människa haha, viiidrigt!! Sa åt henne att gå till ett annat rum!!  Fy fan

Åter, de blev alltså klumpar och jag tänkte att jag kunde lösa det genom att vispa bort dem med elvispen, det gick inte toppen.. Klumparna av mannagryn är verkligen stenhårda så flög mest runt i köket.. Men jag gav inte upp!! Tog i ännu hårdare och märkte att vissa klumpar började försvinna, YEES!!

Men? vad är det för lukt jag känner??


Neeeej.... Sladd jäveln ligger på en stekhet platta, och jag var så inne i mitt "klumpmördande" att jag inte märkte att sladden brann på plattan.. Fick panik och skulle rycka bort sladden, självklart fick jag en stöt som tog från finger toppen på höger arm till fingertoppen på vänster arm...

Är det någon som vill sponsra till en ny elvisp så är det helt okej..



Efter det kock försöket blev jag så anti laga mat så vi beställde en pizza, tänkte att jag och Johan skulle dela på en, och det räckte vill jag lova, stoppade även in två bakismåltider till senare tillfäll i frysen!! Kolla in gaffeln i hörnet så förstår ni skalan!



Här är vi



Sol

Hej mina vänner!!

Guuuuud va bra rör det var i solariet idag!!! Sköönt!!





SOMMAR!!

Det är helt sjukt vad jag längtar till sommaren nu! jag skulle ha gått och solat idag men det har jag inte gjort...!!
Tänkte bjuda på ännu en bild faktiskt! :)







Pictures

Dagen har inte gått som jag hade hoppats, Photoshop kraschade och jag fick starta med att ominstallera allt.. alla penslar, plug-ins, Fonter m.m m.m Sern när jag väl kunde började, fick jag sånt sug på att trixa med andra bilder, så jag gjorde det! :)

Lite annorlunda motför vad jag brukar göra men det var riktigt roligt!!

 


Borta bra, men hemma bäst!

Jag tycker att det är så fruktansvärt skönt att komma hem när jag varit borta ett par dagar!! Loppisen gick över förväntan, kändes underbart att komma där i från med hela 805:- som vi annars bara hade kastat eller sparat längst in i förrådet! Så nu blir dom pengarna ett liftkort i vemdalen i påsk!! ;)

Johan stod för elektronikprylarna vi hade där, en liten 17 tums tv, en dvd, en bilbatteriladdare och ett sånt där gammalt Nintendo! :) MEN... hahaha! Han hade visst glömt bort att kolla så att sakerna fungerade, "funkar den här dvd:n? vad ska man svara på det?? Haha jag höll på dö varje gång han skulle sälja nått utav de, eftersom Johan är ärlig så sa han ju att han inte visste haha! men alla teknikprylar blev sålda utom tv:n (det enda vi viste om det funkade) hahaha!

Idag ska jag göra klart ALLA fotoprojekt som jag har hade jag tänkt, ALLT ska skickas in på tryckning idag, det är mitt mål! Håll tummarna för mig för det är en del!! ;)


 

Sundsvall

Idag bär det av mot sundsvall en sväng, ska lämna lite gangstarkläder som kommit i dag och sen ska vi gratulera Veronica som hade födelsedag i gååår! om hon inte är allt för bakis hahaha!! ;)

Tänkte bjuda på ett filmklipp idag, Rut på en lekplats! Hon fick prova rutschkanan och ser mäkta förvånad ut när hon kommit ner haha!!

OBS!! stäng gärna av ljudet på högtalarna annars kanske era trummhinnor sprängs!! OBS!!



Tack Ida för hjälpen, det gick!! :)



Intresseklubben

Idag verkar bli en riktig pluggdag.. kul alltså, just nu läser jag en bok som heter "Gustav får visst sitta i tjejsoffan!". Som ni förstår handlar den om mitt favorit ämne, Genus! NOOT! Jag är ledsen att säga det men genus är inte något för mig, visst tror jag på jämställdhet men det känns som att genusperspektivet siktar in sig på färger och leksaker.. Istället för att att ordna en miljö där det är okej för killar att leka med dockor blir det ibland en hysteri för att killar SKA leka med dockor och man proppar på dom allt rosa man kan hitta bara för att visa att det är okej för killar att ha rosa, so what om fler killar gillar att leka med bilar än med dockor. Ju mer hysteri vi skapar dessto mer komplicerat blir det för barnen. Det är i våra huvuden det måste ske en ändring inte i barnens! ;)

Jaja skit i det nu boken ska läsas och så är det! Ni som läser min blogg vet ju att jag är oduglig på att stava och veta hur meningar skall vara uppbyggda på rätt sätt. Nu undrar jag en sak, i stycket ovan skrev jag: "Gustav får visst sitta i tjejsoffan!". Jag ville visa att meningen tog slut där och satte punkt efter utropstecken och situationstecken, gör man det? Eller är det okej att bara skippa punkten och istället börja med storbokstav?


En bild från bröllopet! ;)

Hopp snopp

Hejsan!!

Ingen klarade förra låten! ;) The poodels - one night of Passion!! Så kan det gå när inte haspen är på! :)

Just nu håller vi på rensar lägenheten, 9 flyttkartonger ska vi åka med till Mlällom med på lördag för vi ska ha loppis haha! ;)
Har inte så mycket mer att tillägga!! Skulle vilja göra nått kul, men vem vill inte de??


RSS 2.0