Hej igen

Nu är det helg!! Vi hade en plan för helgen vilket kändes mycket bra och framför allt ROLIGT!!! MEEEEN som Tony brukar säga.. Emil blev sjuk så resan till höga kusten blev inställd, så typiskt när man ser fram emot något! men jag hoppas lilla pojken kryar på sig iallafall!!

så vad ska vi göra i helgen i stället då?? det har jag inte en blekast om! Men jag tror att vi kommer åka till Sundsvall!! jag har ju världens mest underbara vän som låter oss på i hennes lägenhet när hon är i USA!! Det är vi verkligen tackasamma för!!!

Jag gjorde ett quiz på Facebook nyss och fick denna kommentar "ser sig själv som negerkung bland kurrekurredutterna på Kurrekurreduttön. " Haha inte alla dagar man får vara negerkung inte! :)

Någon som har nått bra tips på helgsaktivitet så hör av er till mig, jag vet att B1 och B2 är på birsta i morgon, men det känns lite läskigt att se två bananer i pyjamas på riktigt, sånt sker ju bara på tv!!!

Kommentarer
Postat av: Miis

Du kan ju alltid komma å hämta dina lotter som ligger här hemma å väntar på dig:D



Det var nära att jag slängde dom när jag städade idag:O vilken tur att jag kom på mig själv just när dom var på väg att åka i soporna...

2009-03-27 @ 23:29:17
Postat av: Lina

Det känns skönt att veta att jag är underbar :) Du ska bara veta vad jag lärt mig på denna resa :P Nu ska jag gå ut på en pubb :P Hade fint, och du vet... INGE null i min säng :)

2009-03-28 @ 03:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0