Vila i frid

Ta väl hand om era vänner, en dag finns de kanske inte längre kvar...
Tänker på Dig..

Bajs i överflöd

Igår var ingen kanon dag, men det värsta var (förutom beskedet jag fick) när alla våra avlopp började spotta ur sig våra grannars diverse kroppsvätskor... Avloppen sprutade ur gamalt avloppsvatten så vi hade snusk i hela badrummet och lilla hallen utanför badrummet, jag ville bara kräkas.. Att toaletten fick för sig att svämma över var de värsta!! Tack mina härliga grannar för att ni måste göra era behov så pass att det blir stopp i rören vilket leder till närkontakt med era privata geggor!! 

"Vill ni att vi ska skicka hit någon att städa, eller vill ni göra det själva och få ersättning?" Hallå??! Va tror du själv, jag vill ABSOLUT inte komma i närkontakt med snusket, men jag vill definitivt inte gå och lägga mig och sova medans lägenheten fylls av bajsstank!! Pest eller kolera, vi valde dock att städa själva för att få bort snusket så fort det bara var möjligt... 

Tur att Lina va på BB iallafall haha! ;) 
Översvämning


Jahaaa

Tenho är mysig, Janne är dum, jag och Lina har fulla mun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DRINK! :P

Väntan!

Tenhooo kom heeem för jag längtar efter dig, la la la laaaa!!

Jannes strupe är fuktad och Johans är nog snart detsamma, själv sitter jag här med min ökenstrupe och väntar på Tenho, jag har ju lovat honom att jag inte ska vara berusad när jag klipper hans hår!! La ´lalala

Haha Johan kollade nyss på Jannes ölburk, han hadde köpt tuborg 4.2%, hahaha som folkisar juuuu!!

Vilt Hett och platta tuttar!!!




Kvällen gick i en strålade fart med mycke alkohol och sång!! ;)

Lina är dock en pina!!!!!!!!!!!!! Hon skulle ju såklart gå och skaffa sig ett mellangärdeträningsvärk!! HAHA Men det var inte så kul just då, när hon låg och höll på dö.sjukvårdsupplysningen berättade dom att ett skratt eller kraftig vridning åt sidan kunde trigga ett sådant anfall, hon hade troligtvis druckigt för lite!! Så hon tog en bira! haha :)

Anfallet gick över, jag skrev våran adress med svart spritpenna på Linas mage så att vi kunde skicka hem henne om hon skulle få ett nytt anfall, därefter drog vi till stan, Johan och Janne försökte få in antons cykel på krogen eftersom den inte hade något lås, det fick dom inte. Johan sa att han kunde betala inträde för cykeln, men det köpte de tuff avakterna inte!!! :P

på toan hade någon kräkts, hela golvet och toastolen, det märkte inte Malin förrän hon satt på den, HAHAA!!
En civilklädd polis kom fram till oss och gjorde stickprov, han tyckte vi var så unga och fräsha!! NICE!! :)

Janne sa till en svart transvistit att klä på sig så att han/hon inte skulle bli sjuk, det var inte poppis, haha!

Lina har för övrigt inte släppt datorn sen hon kom hit! Och den enda musik hon kan spela är om den tappremoikanen!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! TYST!! :)



Städat och klart

nu är lägan och tvättis klar!!! fan va najs, lina och johan har varit som mina nissar!! Tack

om en timma åker Malin och Janne upp över, kuligt alltså!!!! Snart tar vi första!!!! :)

Tvättstuga och klädrensning

Idag vaknade vi klockan 08:06 av att Maria ville berätta att hennes grannar hade väckt henne på hennes sovmorgon! Det tackar vi för Maria!!

Upp hoppade jag gick och slog igång två tvättmaskiner, sedan ut med Rut, när jag kom hem började Lina röra på sig i soffan, efter en natt med andnöd,
Jag satte Johan på stolen och klippte håret på han så att det var klart!!
Sedan drog jag och Lina in 6 svarta säckar med kläder som vi gick igenom för att se om det fanns nå partytoppar till henne där i, Tyvärr har Lina lite större behag än mig så hon vill inte vara utan bh eller ha för urringat, jag är tvärtom, så det va inte många toppar som passade Linas smak!! haha Men en Kjol tog hon iallafall!!  Visade sig även att hon hade en hel egen garderob här med kläder hon glömt eller som jag lånat!! :P
Så nu är HELA sovrummet fyllt med kläder som jag måste ta bort!!

Vi ska käppa en kalender på Lina! :D

Snart ska vi ha tjejfest + Johan!! :D

LYCKA / OLYCKA

Nu är hon här!! Kvinnan i mit liv, Lina Sjödin!! med täcke kudde och ruttna stanker trippade hon nätt in i mitt vardagsrum och GAV oss en TV!!! Johan är överlycklig, nu slipper han titta på våran 14 tummare!!!!!! :) Nu ska hon bo här till och med Söndag, KUUUUL alltså, förutom att hon hostar sönder mina öron!!!

Vi var en sväng till bolaget och bunkrade upp inför helgen om det skulle bli en liten fest då kanske :)  Jag drog på lite och köpte dyra Xider, men dock när Lina var tvungen att gå på toaletten ramlade min påse i stengolvet, ni kan ju gissa konsekvensen utav detta. SUCK.  Vet inte om det var toalettens odör eller min klantighet som gjorde det ;)

Har klippt och färgat håret idag också, hos en suuuuper ducktig tjej på attityd i Sundsvall.. Jag är numera svarthårig med röda slingor, känns skit bra alltså!!!

Ta mig i brasan och ta mig till hagen!! 
Haha mobilbild.se
image36

Kärleken!!

JAG ÄLSKAR DIG JOHAN!!!!!
Tack för att du finns och förgyller mitt liv!!! :)
Jag gör allt för dig!

Mega hårakut och rosa

Vill börja med att säga: Sorry M-U för den dåliga uppdateringen på sista tiden...!!!

Idag efter att jag duschat skulle jag borsta håret, när jag drog borsten på baksidan huvudet tog det tvärstopp... Jag har en egen svintosvamp i bakhuvet... Det ramla av så mycket hår att jag trodde jag skulle bli flintis, det var då jag bestämde mig att något måste göras. Det var flera månader sedan mitt huvud besökte en frisörstol, så jag måste nu lägga ett ex antal 100 på ett nytt hår. 

I helgen kommer järngänget upp till Härnösand, Lina med tillbehören Tenho och Micke, förhoppningsvis vill Anton och Emma också vara med!!! :) Ska bli spännande att se vad helgen kommer att ge.

Vi har vårstädat köket i dag också i och med det sattes nya gardiner upp och dukar las ut på köksbordet, ROSA haha!!

Men rosa blev ganska snyggt efter ett tag! :) 

Vi for genom stan tidiagare idag och såg då två personer som gick med ryggarna mot oss, en utav dessa två hade ett par förfärligt randiga, tighta byxor på sig. "åå läckert" sa Johan skämtsamt (för att byxorna var så tighta på rumpan)
När vi hade passerat vände jag mig om och tittade, hahaha den snygga tighta rumpan tillhörde en kille!!! :D

Vart bär detta av??

image35

Gossip Girl

Nu har jag sett hela säsongen av Gossip Girl, det är verkligen bra!! :) Typiskt tjejdravel som jag älskar, intriger!!! :) Men det är lite trist för nu måste jag vänta så länge innan det är dags för säsong 2!!!!!!!!!!

Har någon nått tips på vad man kan göra när man är sjuk, för jag håller på att bli tokig, så fort jag ska göra en ansträngning till något så skriiiiker kroppen efter sängen igen.. :(

XoXo /me sicko girl

Galna vintersjuka

I en och en halv timma fick jag vara i förskoleklassen idag.. sedan tog dom febern på mig och skickade hem mig med motivering om att dom inte vill ha mer sjuka barn.. Jag förstår dom, det var 8 barn sjuka som mest förra veckan och minst tre varje dag.. Men jag blir less på denna sjukdomsepedimi!

Nu vill jag vara frick och göra klart min VFU, alla dagar som ska tas igen blir dagar jag missar till pluggningen.... suck.

Namnsdag

En persons namnsdag är den dag som enligt almenackans namnlängd är tillägnad personens förnamn. (Wikipedia.se)

Ja idag har jag haft namnsdag, detta har firats med att torka en kisspöl på golvet, skrubba en fastbränd kastrull, prata i telefonen med mamma och Lina samt tagit ytterligare en cykeltur, denna gång utan olyckor och med Rut i cykelkorgen!

Jag fick ringa både mamma och pappa och berätta för dom att jag har namnsdag, då sa dom grattis!! Men farmor och sonja dom kan man lita på att dom kommer ihåg iallafall!! :)

KK = Kebabpizza - Katastrof!!

Det var bland det roligaste jag sett på länge när grabbarna som sjung kebabpizza rockade loss i går på scenen!!! :) Hahaha och vad SKÖNT att Carola inte gick direkt till globen, hon behöver nog en kalldusch!! :)

image34

Men sedan när vi skulle hem (efter en kanonkväll) så kom Anton och Johan på en kanon idé!!!! Vi skulle cykla hem!! Alla som känner mig vet hur jag känner inför att cykla, jag tycker inte bara att det är kanon tråkigt, jag är totalt värdelös på det också!!! Sagt och gjort, vi fick låna deras cyklar, inga hjälmar...!!
Jag kan koppla natten till luciasången "ute är mörkt och kallt..." Vägen var täckt utav IS förutom mitt i vägen där Johan ansåg att jag skulle vingla.

Jag tog cykeln i styret och började leda den hem, brevid mig tjatade Johan om hur otroligt sakta jag gick och att han inte förstod varför jag inte bara cyklade!!!

TILLSLUT!! efter mycket tjat satte jag mig livrädd (!) och vinglig på cykeln och började ta mig hemåt! Så kom backen..... cykeln började rulla fortare, fortare, fortare och fortare plötsligt såg jag hur nära trottoarkanten jag cyklade HJÄÄÄLP!! Jag försökte bromsa, men tydligen hade cykeln jag cyklade på inga handbromsar, det var bakåtbroms. Min panik gjorde att jag varken kunde bromsa eller styra detta härliga påfund...

PANG!!!!!!!! så lät det när jag frontalkrockade med en vit skåpbil, som förövrigt stod parkerad!! Med näsan intryckt i skåpbilens bakdörr skyndade jag mig allt vad jag kunde av den förbenade cykeln och började gå hemåt, och skämmdes som en gris!!! (det gick nämligen ett par på andra sidan vägen).

Det värsta med det hela är att efter krocken så säger Johan till mig med sin vänligaste röst "Men Sandra, du behöver inte vara ledsen, jag tycker du är jätte duktig på att cykla!"

HALLÅ??!! Du kan omöjligt ha missat min härliga frontare!!!!!

Fan va arg jag blev!! vilket Svin!!! haha


Melodifestivalen

Kvällen ska vara fylld av paljetter, glitter, fjäderboer och glada toner!! För ikväll är det MELODIFESTIVALEN!! Efter förra veckan sjunk hoppet på melodifestivalen kraftigt, jamenar... Christer sjögren?? hhhuuu

Men nu är humöret åter på topp, sminkad och redo beger jag mig nu tillsammans med min Sambo till Anton och Emma.. Odde och Malin då?? Ja dom kanske kommer, vem vet hehe! :)

Jag håller din tumme, på att det blir en bra festival!!!

Nätstrumpbyxor

Det är väldigt på modet just nu med nätstrumpbyxor, men vad är grejen egentligen?? Jag har inte helt förstått det ännu, visst på vissa är denna modefluga kanon snyggt, men ibland tänker jag bara KASSLER!!!! Blir man inte också lite yr i skallen när man tittar på ett par ben klädda i rutor???

image32 image33

Let´s Dance - Richard Herrey

Okej, nu vet jag att det finns många som har många åsikter om hur totalt värdelöst Let´s Dance är, men jag har en liten förälskelse i det! Kanske är det alla coola kläder och en önskan att kunna dansa som gör det?!

Men i kväll var det dock en besvikelse, hur kunde den hetaste av dom alla åka ut? Richard Herrey!! Det är säkert upprörande för de flesta, men egentligen är jag inte en sån människa som kollar på program på grund av att någon är snygg (vissa små undantag kan dock räknas till). Men Richard Herrey hade en manlig utstrålning när han dansade!!


Haha jag skrattar åt mig själv när jag skriver, jag känner själv hur det skriker fjortis!!! :P

Nu ska jag sova och drömma att jag dansar i Richard Herrey´s armar HAHAHA

image31

Homer Simpson!

Tänk om man var lite mer lik Homer Simpson!! Han har det så lätt, det spelar ingen roll vad som händer honom så förstår han inte att det är synd om honom..

Jag börjar känna mig piggare efter att ha sovit i 100år, lite som Törnrosa faktiskt! Men det var inte min prins som väckte upp mig med en romantisk kyss, det var en liten hårig blöt puss från Rut!!

Nog för att det båda är rätt håriga men andedräkterna luktar inte lika kan jag lova!!  

Nu ska jag titta på film nummer tre idag tror jag...

Sweet miss June

Ja det är ännu en dag i sjukdommens tecken, så idag är det föga troligt att det kommer stå något kul... Tänkte bädda ner mig och se film hela dagen!
Johan ska till sina föräldrar och riva vardagsrum så jag får ännu en dag i min ensamhet!! :( Kylskåpet är tomt också, så jag vet inte vad jag ska göra åt det, kanske får panta nå flaskor eller nått! Då menar jag inte att jag tänkt gå och samla dem ute, utan jag tar dom jag har i skåpet haha!! :) Om jag orkar gå ut dvs!!

Ha en bra dag alla, over and out!

Stackars stackars

Nu sitter jag här och tycker så himla synd om mig själv (patetiskt)!! jag hatar att vara sjuk.. I dag ska vara årets mest romantiska dag (och många stunder har den varit det också) men det är så ensam!!!
Jag fick ju mitt vackra skrivbordsunderlägg, men jag fick glädjas åt det ensam, i posten låg det ett paket inslaget i ett papper fyllt med hjärtan! Jätteromantiskt och underbart, men jag fick glädjas ensam!!

Johan måste ju gå på skolan, självklart!! Men jag kan inte!!!!! Och nu är han och tränar och jag är så egoistisk att jag blir deppad av det.. jag är sjuk så jag kan inte träna!! Jag hade velat ha honom hemma med mig hela kvällen och bara mysa!! Nu har jag suttit med mig själv i en lortig lägenhet hela dagen, och det känns som jag ska krypa ur skinnet..
Nu kommer han hem om en timma och då ska han duscha, sedan ska vi fixa mat och innan det är klart lovar jag att min feber ser till så jag måste sova.. PISS rent utsagt..

FEBER kan väl ändå inte ha någon bra funktion.....?

Alla Stjärtars Dag!

Ja nu är man kanon förkyld igen!! Fy faaan,,,, Kan inte ens andas.. Sur som en citron för att jag blivit sjuk på Alla Hjärtans Dag klev jag ur sängen 10:30.. Lägan såg ut som en krigszon och jag hade VERKLIGEN ingen lust att göra nått åt de, så mitt i skiten sätter jag mig och slår på datorn.

Kroppen fylls av värme!! Han tog sig tid på morgonen innan skolan och har ritat ett jätte fint skrivbordsunderlägg till mig!!! :D Fantasifull kille!! Okej han är kanske inte någon konstnär, men i mina ögon är det super vackert!!

image30

Skulle tro att man kan jämföra det med när man är mamma och barnet ritar sin första teckning till sin mamma!!  Alla andra tittar och säger "jamen va fiiiint" medans dom inombords skakar på huvudet.
Mamman däremot ramar in och tittar på den och känner så otroligt mycket mer än "va fiiiint" 
haha

Dan före dan!

Ja idag är det 13 februari, det betyder att i morgon är det ALLA HJÄRTANS DAG!!
Många säger att det är en dag som hittats på för att folk ska tjäna pengar, men jag tycker att det är en super dag!!!
Perfekt!! Nu måste man ta hand om varandra lite extra och man måste vara snälla med varandra (jag är en tjej som ser starkt på traditioner).
Hade jag varit rik så hade Johan fått den där träningsdressen han så gärna vill ha, men nu är jag inte rik så han får nöja sig med en dag fylld av kärlek!! :P haha det är väl mycket mer värt eller???!

Nu har jag precis bakat en chokladkaka som jag tänkte ha i morgon, jätte enkel

100g margarin
2ägg
3 dl socker
2,5 dl mjöl
1,5 msk vaniljsocker
4 msk kakao
och en banan eller mandarin

ungnen på 200 grader i ca 20 minuter!

Vi lär ju smutta på den redan ikväll hehe!!

Det är även top model 9 premiär!! ÄNTLIGEN, jag följer detta slaviskt, lite som en sjukdom faktiskt!! haha

Snor?!

Vad är grejen med snor?? barn aär snoriga lärarna är snoriga och nu är JAG det också.. faan!! Varje VFU ska jag ha några problem!! 
Tänker iallafall göra allt i min makt för att inte bli "värre"!! 

Varför snor? Har det någon nödvändig funktion eller är det bara totalt onödigt?? 

trött tröttare tröttast

FAn va man är bortskämd med att sova på morgonen, jag blir tröttare för varje gång!!!

Jag är väl lite slut efter de två timmarna med innebandy vi spelade igår också!! heh 5 mål!! Men på två timmar var jag aldrig i ett vinnande lag!! hahaha undra vad det beror på!!, Back to work

Vart tar tiden vägen?

Nu när min hårddisk har kraschat och jag försöker rädda mina bilder så hittar jag bilder som känns som det var igår men när jag tittar på dom så fattar jag hur fort tiden verkligen går!!

HJÄLP det går för fort!!!!

DÅ    NU

 DÅ   NU
 DÅ   NU
 DÅ   SENARE
 DÅ   NU
 DÅ   NU
 DÅ 
 DÅ   NU
 DÅ
 DÅ
 DÅ   NU

Vilka JÄVLA idioter...

Jag hatar verkligen handelsanställdasförbund, bullshit att dom är till hjälp!! Hittils har dom lyckats få ur mig 2500:- som jag INTE ska betala... Jag gick ur handels i augusti men den ansökan har finnurligt nog försvunnit på vägen till deras kontor. Dessutom finns det INGEN notering i deras register på att jag har ringt eller beställt utträdes blanketter... Konstigt att jag har Johans blanketter hemma med datum från samma dag på (det finns ingen notering på att dom blanketterna är beställda heller). Men det bevisar inte att jag skulle ha beställt någon...suck...

Så jag fick ett nytt utträdesdatum som skulle vara sista november (1500:-) jag var så arg så jag kokade, jag har inte haft inkomst sedan augusti, det var därför jag gick ur skiten!!
Skickade in blanketten och fick tillbaka ett utträdes datum 080131, nu sprutade tårarna av ilska iallafall!! VA ÄR DET FÖR FEL?!?!?! 1000:- till jag ringer och frågar om dom är totalt veck, ingen kan svara på mina frågor och ingen kan stå för någonting!! "då måste hon ha tänkt fel när hon sa så, bla bla bla"

DERAS misstag har kostat mig 2500:- det är mycket när man är två studenter.. Kommer aldrig lita på det där inkompetenta förbundet någonsin mer.

Tur att jag har världens bästa Johan som stöttar mig hela tiden!! Tack för att du finns!! och för att du hjälpt mig i denna fight hehe

Lus-hund

Ja nu har vi varit hos Johans föräldrar  och tittat på fotboll, mitt i matchen när jag satt och gosade med Rut så kände jag något i hennes päls!! NEEEEJ jag som trodde dom vidriga varelserna var döda, en LUS!! när jag började titta med noggrant så hittade jag en till och en till och en TILL, fort som fasen fick Johan avbryta matchen och fara hem!

Nu ska lössen DÖ!!! Stackars Rut blev åter schamponerad med lus schampo, och hon tycker inte om det alls!

En fråga: Varför finns löss?? Har dom något bra dom ska uträtta i livet eller är dom bara så vidriga som dom ser ut??

Nu skriver Lina att hon ska ringas så då är det bäst att man lyder :) Hon är retad av en finne... stackarn.. han är hungrig bara!!

image7


En dag i fotbollens tecken!

Idag har vi bara slöat, eller johan har diskat och jag har pussats med Rut! :)
Jag har lovat honom att vi ska åka och se på fotbollen i dag, City mot United.. Så nu hare jag bråttom att fixa till mig innan vi ska fara upp mot torpet.

Tänk va sport kan göra vissa människor glada?! Johan blev överlycklig när jag gav med mig på att åka och spendera flera timmar framför tv:n för att se två lag jaga bollen!! Iofs så tycker jag också att det är rätt så kul, men jag hade ju kunnat skippa det också!! hehe Är det inte fotboll så är det UFC hahaha

Hmm, undra va jag ska hitta på för kul när fotbollen är klar då, kanske vi kan bowla eller titta på film!!!! :D 
Men jag vet ju inte när vi kommer hem det var ju två matcher som låg på tapeten, jag har dock bara sagt att jag ska se en utav dem, men man vet ju aldrig...

Tur att jag har Rut om det skulle vara en tråkig match hihi!!
 
Såg melodifestivalen i går också va FAAAN är det för fel på svenska folket?? Hur tror dom att det skå gå om Christer Sjögren tar sig till Eurovision?! hahaha jag skrattade mig alldeles matt igår när I LOVE EUROPE skrålade ur tv högtalarna HAHAHAHA....suck

Trött

I dag vaknade jag med en sliten kropp efter veckans bravader huuua!! Johan var duktig och gick på gymet, jag själv stannade hemma och försöker rädda alla mina bilder från den externa hårddisken som har krashat (jag tappade den i golvet) :S  Det går än så länge inte så bra.
Jag har också hunnit med att lägga in all tvätt i garderoberna, men det skulle behövas damsugas i vardagsrummet och sovrummet skulle behöva en dammning. hmm, inte idag!!

Sedan blev det sallad från Ica till lunch och Johan erbjöd mig just MASSAGE!!!! ååå va skööönt!! Hoppas det blir snart!!

Varför är det så himla intressant med UFC???!!! det är heeelt menningslöst?!!?! haha
Killar som slåss i en bur tills en utav dem är totalt mosad!!

slutet gott allting gott

Nu har jag jobbat en hel vecka med underbara barn!! än så länge så är det min bästa VFU!! Känns kanon!!

Johan har lagat middag, städat och tänt ljus och här sitter ag å bloggar haha, han är så UNDERBAR! :D

Jag bytte, så att mjlökpengarna blev godispengar!! men det var lika uppsakttat!! haha vi klarar oss en månad utan mjölk!!!!

Nu är maten klar bye!!!

Träningsvärk!!

ojoj va jag har ont i kroppen, spelade innebandy i måndags i TVÅ timmar!! fiiii faan!! och i dag var jag och Johan på gymmet och tränade ben så nu är jag helt paj!! haha

har iallafall kommit på min slutgiltiga VFU-plats nu, det blev en förskoleklass alltså 6 åringar! Det verkar intressant som fasen!! :P
Nu ska jag mysa lite framför tvn å sedan ska jag hoppa ner i sängen! mmmysig

Nedanför ser du bilder från helgens fest!!


DansgolvetJohanjag och älskling

RSS 2.0