Uppdatering fran Thailand

Hejsan, va roligt med sa manga kommentarer, de gillar vi!

Det ar svart att uppdatera varje dag eftersom dagarna ar fullspackade, men vi gor sa gott det gar!

Denna dag borjade och slutade illa, vi skulle fara pa en rundtur med seedboat kring nagra oar runt Phuket. Saklart hellregnade det och jag och Johan hamnade pa platser utan tak, sa vi blev dyngsura, (och johan blev dungsur i humoret ocksa) Vi for forst till stranden dar dom spelat in the beach, det var otroligt vacker men det blev inte sa mycket bilder eftersom det regnade sa jag vagade inte ta upp kameran! (ville inte ha en Egypten ganger 2)
 
Efter det fick vi aka och snokla lite och dar matade vi ocksa fiskarna med brod, saklart var det en fisk som bet mig i benet! Nu borjade det ocksa spricka upp och vadret blev mycket battre!

Sedan for vi forbi on dar man spelat in James bond och sen at vi en lunch buffe med massa seafood, typ blackfisk... uuuh!

Vi for ocksa forbi en strand som var full av apor, har matade vi aporna med banan, och jag fick springa som en galning for tre av aporna hade en pakt emot mig och jagade mig med oppna munnar... huu dom tankte bita mig!!!!

Nar vi sedan skulle hem var batpersonalen valdigt stressade sa baten gick i full gas, jag hade lyckats ta en plats inne i baten denna gang for att slippa bli blot men Johan och Patrik hamnade i skvattzonen. Helt plotsligt borjade en av Thailandarna att tjoa och vissla, jag fattade att natt var fel sa jag kollade ut och precis da hordes en small och baten skakade till ordentligt. utanfor baten sag jag en manniska flyga hela sidan pa baten i en onaturlig stallning, alla kollade bakat och dar lag det massa brate bara, jag skrek till mamma att jag hade sett en manniska, sa dok det plotsligt upp en manniska bland all brate och sedan en till, Patrik kastade ut tva flytvastar for den ena sag ut att vara pavag att sjunka, men ingen av dem nadde fram.. alla borjade fa panik men tillslut fick dem ut ett rep och kunde hjalpa dem in.

Vi hade alltsa kort ratt igenom en liten fiskebat och det var sjukt att det gick sa bra som det gick,... Mamma forsokte kolla upp dem men dem var nog sa chockade och radda att det inte gick att gora mycket. Johan och Patrik fixade handdukar och forsokte fa dem varma, men det var inte det lattaste...

Det ar nog det varsta jag upplevt i hela mitt liv, men jag ar valdigt tacksam att det slutade sa bra som det gjorde, ingen av dem hade nagra synliga skador alls trots att hela baten och utrustningen var soper...

Men vi ar alla hela och rena!

I morgon ska vi ut pa en tva dagars elefanttrekking i jungeln och jag hoppas det gar battre an idag! Men Johan sager att det gor det!  

Mycket karlek till er dar hemma!!!!!!!!! Vi tanker pa er!! Skriver igen om ca tva dagar nar vi hittat ut ur jungeln!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hahaha jag dör, ser bara typ Americas Funniest homeVideos framför mig. Sjukt rolig syn. Låter som att ni har det helt okej, fast jag vet att du egentligen hellre vill byta med mig och skriva tenta på måndag och ha typ fyra plusgrader. Många kramar, tappa inte bort dig/er i djungeln eller på stranden eller nåt annat sånt.

2008-10-23 @ 17:25:58
URL: http://idaasp.blogg.se/
Postat av: Pappalainen

Hej Gum + Alla

Vilken upplevelse, fan det hade ju kunnat gå illa.

Men jag antar att morsan nu tar han om dom och att Patric håller på att fixa båten för de stackars fiskarna. :-)

Och mitt i allt detta den lilla läraraspiranten från härna.

Men du är ju stor och tuff (i varje fall säjer du det till mej... :-))

Hoppas elefanthistorien går väl nu så du inte blir helt avskräckt för utomlandset.

PappaPuss och PappaKram

2008-10-23 @ 21:58:18
Postat av: Miis

Ujujuj vilken dag, Men vilken tur att de gick så pass bra som de gjorde.

Ta hand om er å hoppas ni hittar ut ur djungeln;)

Massa kramar till er alla

2008-10-23 @ 22:12:04
Postat av: Pernilla

Åh men vad mycke ni har varit med om!! :D Spännande! Vad hemskt med båten, men tur att ni va oskadd!! Sola åt mig också!! Kramar från oss!!

2008-10-23 @ 22:52:46
URL: http://pillabritta.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men jösses amalia vad är det som händer där borta!?!?! Läskigt värre?

Hoppas ni får lite finväder snart så min kära bror som är en (sur) oxe bli lite gladare ;-) Puss o Kram på er!!! Äter en liten tårtbit åt er imorrn.

2008-10-24 @ 13:29:05
URL: http://emmajohannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0