Deppdag

Idag har jag haft en riktig deppdag... hatar att vara förkyld, men jag hade lite kåvepenin (stavning) hemma som jag tryckte i mig och nu mår jag lite bättre...

Jag gjorde en kycklingsoppa till middag som blev jätte stark det var sweetchili och massa saker i den, självklart slutar det med att en morotsbit ramlar av min sked så att det stänker soppa rakt i mitt högra öga... Det sved så jag trodde jag skulle dö...!! Typiskt mig..!! Ett under att jag tar mig igenom dagarna levande!!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Stackars lilla dig som fick ont i lilla ögat. Hoppas att ditt öga är bättre och depptiden är över. Fast det är ju höst, det är svårt att se ljuset i mörkret eller? haha oj vad jag är deppig. Nä nu ska jag sluta vara deppig. Jag menar, kan man ha ett bättre liv när man får byta om med ett gäng killar varje dag?? Jag borde hoppa på små rosa moln dagligen =))



Ta hand om ögat, förskyldningen och magen och så hoppas vi på att få supa skallen av oss någonting framöver men vi kankse kan skippa kameran för en gång skull, det blir bara en massa ****bilder (konstiga bilder) av någon underlig anledning HAHA



Puss och kram

2008-09-15 @ 19:52:10
Postat av: Ida

Haha hur lyckades du få det att skvätta ända upp i ögat, satt du och glodde ner i sopptallriken eller hur bar du dig åt?

2008-09-15 @ 22:15:57
URL: http://idaasp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0